transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Yok cok sukur hic bi agri hissetmedim ne incesinde ne sonrasinda ne esnasinda. Dunden beride yatiyorun hafif hafif yuruyusler yapiyorym wc ye gidiyorum okadar bakalik hayirlisi 7 ginde muhtemelen dayanamayip test yapariz ama 1 haft beklemek gercekten cok heycannverici

Canim ben 12 gun bekledim ve simdi kan verdim 2 saat sonra cikcakmis sonuc

Hadi bakalim insallah hepimizi mutlu edicek bi haber verirsin bize ozlemi cok merak ettim yazmadi bidaha umarim kotu bisey yoktur

Kizlar cok heycanliyim rabbim bu heycanimi gorup guzel haberler verdirir insallah. Valla dugunumde bu kadar heycanlanmadim ben

Kizlar cok heycanliyim rabbim bu heycanimi gorup guzel haberler verdirir insallah. Valla dugunumde bu kadar heycanlanmadim ben
Haha valla bende test günümde tahlili verdim dedilerki saat ikide çıkıcak ben daha 2 dk geçmeden tel ekranına yapıştım çıktımı acaba diye tahlil...:))

Bir bu gün kese görmeye gidicek vardı zeynep galiba onunda güzel haberlerini bekliyoruz islh....

Hadi bakalım kızlar bekliyoruz heyecanla bu sene çok bereketli burda bi sürü gzl haber aldık sizden gzl haberler bekliyoruz :)

Arka arkaya alcaz demekki guzel haberleri ins. Senin gunun bugunmuydu
yok Can'ım pazartesi benim günüm ama çok grip oldum ilaçda kullanamıyorum.dayanamadım bu mübarek cuma günü güzel sonuçlar alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…