Mrb nasil oldunuz acaba agriniz varmiKizlar odama aldilar beni 1 tane transfer oldu
Canim ben 12 gun bekledim ve simdi kan verdim 2 saat sonra cikcakmis sonucYok cok sukur hic bi agri hissetmedim ne incesinde ne sonrasinda ne esnasinda. Dunden beride yatiyorun hafif hafif yuruyusler yapiyorym wc ye gidiyorum okadar bakalik hayirlisi 7 ginde muhtemelen dayanamayip test yapariz ama 1 haft beklemek gercekten cok heycannverici
Hadi hayırlısı islh iyi sonuçlar alırsınCanim ben 12 gun bekledim ve simdi kan verdim 2 saat sonra cikcakmis sonuc
ayyy çok heyecanlandım hadi Hakkı'nda hayırlısı güzel haberler verirsin inşallahCanim ben 12 gun bekledim ve simdi kan verdim 2 saat sonra cikcakmis sonuc
Aminn. Tesekkur ederimm. Haberi alir alma haber vericem size.ayyy çok heyecanlandım hadi Hakkı'nda hayırlısı güzel haberler verirsin inşallah
Haha valla bende test günümde tahlili verdim dedilerki saat ikide çıkıcak ben daha 2 dk geçmeden tel ekranına yapıştım çıktımı acaba diye tahlil...:))Kizlar cok heycanliyim rabbim bu heycanimi gorup guzel haberler verdirir insallah. Valla dugunumde bu kadar heycanlanmadim ben
Gunahdın cumamız nubarrk olsun Güzel sonuclarını alırsın inşalah bizi sevindirKizlar cok heycanliyim rabbim bu heycanimi gorup guzel haberler verdirir insallah. Valla dugunumde bu kadar heycanlanmadim ben
Sevinç haberlerle gel güzelim inşallahKizlar cok heycanliyim rabbim bu heycanimi gorup guzel haberler verdirir insallah. Valla dugunumde bu kadar heycanlanmadim ben
Can'ımı seni kıskandım bende günümden önce kan verdim 2 saat sonra çıkar dediler Allahtan hayırlısı neyse o olsun inşallahTesekkur ederim ins allahim
Arka arkaya alcaz demekki guzel haberleri ins. Senin gunun bugunmuyduCan'ımı seni kıskandım bende günümden önce kan verdim 2 saat sonra çıkar dediler Allahtan hayırlısı neyse o olsun inşallah
yok Can'ım pazartesi benim günüm ama çok grip oldum ilaçda kullanamıyorum.dayanamadım bu mübarek cuma günü güzel sonuçlar alırız inşallah.Arka arkaya alcaz demekki guzel haberleri ins. Senin gunun bugunmuydu
bugün daha iyiyim çok şükür...Benimde trasferimin 14.günü adet belirtileri ve hafif lekenme var bende korkuyorum
canımgüzel haberlerini bekliyoruz..Rabbim hayırlısını versin inşallahTesekkur ederim ins allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?