transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

geldim canım
benim rahim ters olduğu için çok zor keseyi gördü dr böle iyice bastırarak 1 tane gördü ama zar zor 5 haftalık için boyutu normal dedi tekrar hcg testi istedihaftaya tekrar gel dedi ama çok korkuyorum

canım sıkma canını hayırlısı daha çok erken zaten üzülme sakın...bence herey yolunda öyle hissediyorum..karından mı yaptırdın acaba?...keske vaginal usg yaptırsaydın

canım sıkma canını hayırlısı daha çok erken zaten üzülme sakın...bence herey yolunda öyle hissediyorum..karından mı yaptırdın acaba?...keske vaginal usg yaptırsaydın
Karindan baktirdim canim vaginal istemedim dr bir hafta sonra gel daha netlesir dedi ama iste canim cok sikkin

Aaa cnm.çok. sevindim dr normal diyorsa normaldir korkma sen kaç mm olmuş yavrunun kesesi..

Karindan baktirdim canim vaginal istemedim dr bir hafta sonra gel daha netlesir dedi ama iste canim cok sikkin
hayır hayır sakın moralini bozma...görülmemesi çok normal karından zaten...benim dr um özellikle vaginal baktır demişti de ondan dedim canım.

Hayatim boyunca ellerimle kaziyarak geldim hala sabirla bekliyorum hala
Ne diyim benim kaderimde beklemek bunada sukur
canım kıyamam seni çok iyi anlıyorum...sen biraz uyu dinlen bence ..kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış çok odaklanma..ben de bildiğiniz psikopata bağladım sanki her an birşey olacakmış gibi ama bu bize sadece zarar veriyor malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…