Can'ımı seni kıskandım bende günümden önce kan verdim 2 saat sonra çıkar dediler Allahtan hayırlısı neyse o olsun inşallah[/QUOTE
bugün kaçıncı günündü canım senin..inşallah güzel haberlerinizi alırız hepinizin:)))
canım sıkma canını hayırlısı daha çok erken zaten üzülme sakın...bence herey yolunda öyle hissediyorum..karından mı yaptırdın acaba?...keske vaginal usg yaptırsaydıngeldim canım
benim rahim ters olduğu için çok zor keseyi gördü dr böle iyice bastırarak 1 tane gördü ama zar zor 5 haftalık için boyutu normal dedi tekrar hcg testi istedihaftaya tekrar gel dedi ama çok korkuyorum Eki Görüntüle 1738687
Karindan baktirdim canim vaginal istemedim dr bir hafta sonra gel daha netlesir dedi ama iste canim cok sikkincanım sıkma canını hayırlısı daha çok erken zaten üzülme sakın...bence herey yolunda öyle hissediyorum..karından mı yaptırdın acaba?...keske vaginal usg yaptırsaydın
Aaa cnm.çok. sevindim dr normal diyorsa normaldir korkma sen kaç mm olmuş yavrunun kesesi..geldim canım
benim rahim ters olduğu için çok zor keseyi gördü dr böle iyice bastırarak 1 tane gördü ama zar zor 5 haftalık için boyutu normal dedi tekrar hcg testi istedihaftaya tekrar gel dedi ama çok korkuyorum Eki Görüntüle 1738687
hayır hayır sakın moralini bozma...görülmemesi çok normal karından zaten...benim dr um özellikle vaginal baktır demişti de ondan dedim canım.Karindan baktirdim canim vaginal istemedim dr bir hafta sonra gel daha netlesir dedi ama iste canim cok sikkin
13 mm yada 11 mm mi ne yaziyoduAaa cnm.çok. sevindim dr normal diyorsa normaldir korkma sen kaç mm olmuş yavrunun kesesi..
13 mm yada 11 mm mi ne yaziyodu[/Q
Tesekkur ederimGözün aydınzeynep4
Hayatim boyunca ellerimle kaziyarak geldim hala sabirla bekliyorum halatamam süpersakın moralini bozma
Benim hafif ağrılarım devam ediyor ama bugün tekrar idrar testi yaptım çift çizgi çıktıbugün daha iyiyim çok şükür...
Niye bozuyosun moralini bence süper sonuç cnm masallahTesekkur ederim
Korkma ağrıdan cnm bişi olmaz ....Benim hafif ağrılarım devam ediyor ama bugün tekrar idrar testi yaptım çift çizgi çıktı
Artik haftayi bekliycem napiyim dr ikinci keseyi goremediNiye bozuyosun moralini bence süper sonuç cnm masallah
canım kıyamam seni çok iyi anlıyorum...sen biraz uyu dinlen bence ..kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış çok odaklanma..ben de bildiğiniz psikopata bağladım sanki her an birşey olacakmış gibi ama bu bize sadece zarar veriyor malesef...Hayatim boyunca ellerimle kaziyarak geldim hala sabirla bekliyorum hala
Ne diyim benim kaderimde beklemek bunada sukur
Niye kesinmi iki tane olacağı benimde iki tane koydular ama tek kese göründü dün ... cnm bide sen ne zaman oldun transferArtik haftayi bekliycem napiyim dr ikinci keseyi goremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?