transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Artik haftayi bekliycem napiyim dr ikinci keseyi goremedi

tek çift farketmez zeynepcim sağlıklı sihatlı uzun ömürlü olsun da .. Bellide olmaz ayrıca çok küçük göbekten bakmış süpriz yaapr genelde ikinci kese ama olurda yapmazsada sağlık olsun .. İkiz güzel ama cok zor gebelık anlamında Rabbim gönlüne göre versin

Haklisin canim iste 9 yildan sonra olunca kaybetmek cok koyar bana zaten buda son denememiz Allah buyuk
Niye kesinmi iki tane olacağı benimde iki tane koydular ama tek kese göründü dün ... cnm bide sen ne zaman oldun transfer
Yok canim kesin degil ama hcg me gore ikiz yuksek ihtimaldi 13. Gun 471.7 cikmisti
15 aralikta oldum
zeynepppppp küsmüyüzzzzz?
Darginim
Haklisin ole tabiki hayirlisi
betaya göre ikiz mi demişlerdi ki sana canım kaçtı betan
13. Gun 471.7

benım ki 790 idi çift mi bilmiyorum

Cnm aslında 13. Güne Göre çok aşırı yüksek değilmiş betan bide şimdi bir kese gördün ya ona sevin üzülme belki islh diğeride görünür diğer hafta....

zeynepppp darılma Can'ım ya çok aşırı fazla takıntı yapıp Sitres yapmayın çünkü bebeğede zarar aslında söylemek istediğim.gel barışalım bitsin bu dargınlık.herşey çok güzel olacak senin için ben inanıyorum azıcık rahatla meyve ye tv izle gez bebeğe alış veriş bile yap bence

Cnm aslında 13. Güne Göre çok aşırı yüksek değilmiş betan bide şimdi bir kese gördün ya ona sevin üzülme belki islh diğeride görünür diğer hafta....
Insalah canim hayirlisi artik belki alttan baktiririm kalp atisi icin ustten yine duyulmaz galiba

Insalah canim hayirlisi artik belki alttan baktiririm kalp atisi icin ustten yine duyulmaz galiba
Hayırlısı bende perşembe gidicem kalp için cnm.. sen kese için geçmi gittin biraz ben 18 transfer oldum dün kese için gittim

Ben cok zor buldum canim sadece bu tup bebege 30 milyari askin para doktuk borclandik sen rahat bi insan olabolirsin ben senin gibi degilim olamam
ben yolda yururken korkuyorum bisey olurmu diye artik birak gerisini
herneyse benim yapim bu panikli ve kaygili elimde degil

Yani testten sonra 11. Gun oluyo
Sen alttanmi baktirdin
Evet cnm alttan baktiririm bir zarari yokmuş hemen göründü zaten acimiyorda karından görünmesi için çok ufak zaten bide daha rahimde ya bende alttan baktiririm.

Evet cnm alttan baktiririm bir zarari yokmuş hemen göründü zaten acimiyorda karından görünmesi için çok ufak zaten bide daha rahimde ya bende alttan baktiririm.
Benimki biraz aci veriyo bakarken ondan tedirgin oluyorum aleti iyice oynatiyo rahim tersya

zeynepcim hepimiz bu yoldayız bu yolda çok acılar üzüntüler cektık maddi manevi psıkolojık ve ruhen. burda ne ben ne asyahayat yada bır baskası senın panik olmanı yada kaygılı olmandan rahatsız değil v eolamazda. bu yol zorlu bır yol ve stres herseyın baş düşmanı .. Herşeyi takmak iyi olmadıgı için sen streslı ıken bıraz daha relax olman için rahatlatmak amaç. Kimse rahat değil kimse rahat olamaz. herkes evlat sahibi olmak ıstıyo rve bebeklerımıze bırsey olucak die korkuyoruz ben streslı oldugumda sen bana relax ol dıe motıve edıceksın sen oldugunda ben... bu süreci böle atlatıcaz. Sen keseyı görnmüşssün ne güzel keseyi gördüm demiyorsun ya hani hep olumsuzluk düşünüyorsun bizde bak gördün bırazcık daha rahat ol demek istiyoruz. Sende anladıgım kadarıyla bunu yanlış anlıyorsun. Hepimizin evladı kıymetlı hepımız acemı anne adaylarıyız hepımız keseyı gprucekmıyız kalp atısı duycakmıyız devam eden gebelıgımız olucakmı bu korkular ıcındeyız ama bırazcıkta olucagına varıcagı ıcın hersey cok olumsuzluk cagırmamak lazım dıe dusunuorum. yaşamış biri olarak. Umarım 2016 diğer yıllardan daha uğurlu olur ve bukez Anne olabilriz sağlıklı sıhatlı gebelıgımız olur güzel sevıncler guzel konularda konsuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…