- 1 Ocak 2016
- 80
- 24
- 3
- 35
Inşallah canım ya dünden beri korkuyorum çok hafif lekelenme de var o yüzden bugün test yaptım tekrarKorkma ağrıdan cnm bişi olmaz ....
zeynepppppp küsmüyüzzzzz?Artik haftayi bekliycem napiyim dr ikinci keseyi goremedi
Artik haftayi bekliycem napiyim dr ikinci keseyi goremedi
Dr arayıp söyledinmi lekelenme var diye sen genede bir ara söyle cnmInşallah canım ya dünden beri korkuyorum çok hafif lekelenme de var o yüzden bugün test yaptım tekrar
betaya göre ikiz mi demişlerdi ki sana canım kaçtı betanArtik haftayi bekliycem napiyim dr ikinci keseyi goremedi
Söyledim canım sıkıntı yapma dedi lekenme cogalirsa tekrar ara tutunma belirtileri olabilir dediDr arayıp söyledinmi lekelenme var diye sen genede bir ara söyle cnm
Can'ım nerde kaldın güzel haberi bize ver artık hayırlısı ile seni bekliyorumArka arkaya alcaz demekki guzel haberleri ins. Senin gunun bugunmuydu
İyi ozaman rahat tut kafanı cnm dinlen bol bol ....Söyledim canım sıkıntı yapma dedi lekenme cogalirsa tekrar ara tutunma belirtileri olabilir dedi
Haklisin canim iste 9 yildan sonra olunca kaybetmek cok koyar bana zaten buda son denememiz Allah buyukcanım kıyamam seni çok iyi anlıyorum...sen biraz uyu dinlen bence ..kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış çok odaklanma..ben de bildiğiniz psikopata bağladım sanki her an birşey olacakmış gibi ama bu bize sadece zarar veriyor malesef...
Yok canim kesin degil ama hcg me gore ikiz yuksek ihtimaldi 13. Gun 471.7 cikmistiNiye kesinmi iki tane olacağı benimde iki tane koydular ama tek kese göründü dün ... cnm bide sen ne zaman oldun transfer
Darginimzeynepppppp küsmüyüzzzzz?
Haklisin ole tabiki hayirlisitek çift farketmez zeynepcim sağlıklı sihatlı uzun ömürlü olsun da .. Bellide olmaz ayrıca çok küçük göbekten bakmış süpriz yaapr genelde ikinci kese ama olurda yapmazsada sağlık olsun .. İkiz güzel ama cok zor gebelık anlamında Rabbim gönlüne göre versin
13. Gun 471.7betaya göre ikiz mi demişlerdi ki sana canım kaçtı betan
benım ki 790 idi çift mi bilmiyorumHaklisin canim iste 9 yildan sonra olunca kaybetmek cok koyar bana zaten buda son denememiz Allah buyuk
Yok canim kesin degil ama hcg me gore ikiz yuksek ihtimaldi 13. Gun 471.7 cikmisti
15 aralikta oldum
Darginim
Haklisin ole tabiki hayirlisi
13. Gun 471.7
Cnm aslında 13. Güne Göre çok aşırı yüksek değilmiş betan bide şimdi bir kese gördün ya ona sevin üzülme belki islh diğeride görünür diğer hafta....Haklisin canim iste 9 yildan sonra olunca kaybetmek cok koyar bana zaten buda son denememiz Allah buyuk
Yok canim kesin degil ama hcg me gore ikiz yuksek ihtimaldi 13. Gun 471.7 cikmisti
15 aralikta oldum
Darginim
Haklisin ole tabiki hayirlisi
13. Gun 471.7
Insalah canim hayirlisi artik belki alttan baktiririm kalp atisi icin ustten yine duyulmaz galibaCnm aslında 13. Güne Göre çok aşırı yüksek değilmiş betan bide şimdi bir kese gördün ya ona sevin üzülme belki islh diğeride görünür diğer hafta....
Hayırlısı bende perşembe gidicem kalp için cnm.. sen kese için geçmi gittin biraz ben 18 transfer oldum dün kese için gittimInsalah canim hayirlisi artik belki alttan baktiririm kalp atisi icin ustten yine duyulmaz galiba
Ben cok zor buldum canim sadece bu tup bebege 30 milyari askin para doktuk borclandik sen rahat bi insan olabolirsin ben senin gibi degilim olamamzeynepppp darılma Can'ım ya çok aşırı fazla takıntı yapıp Sitres yapmayın çünkü bebeğede zarar aslında söylemek istediğim.gel barışalım bitsin bu dargınlık.herşey çok güzel olacak senin için ben inanıyorum azıcık rahatla meyve ye tv izle gez bebeğe alış veriş bile yap bence
Yani testten sonra 11. Gun oluyoHayırlısı bende perşembe gidicem kalp için cnm.. sen kese için geçmi gittin biraz ben 18 transfer oldum dün kese için gittim
Evet cnm alttan baktiririm bir zarari yokmuş hemen göründü zaten acimiyorda karından görünmesi için çok ufak zaten bide daha rahimde ya bende alttan baktiririm.Yani testten sonra 11. Gun oluyo
Sen alttanmi baktirdin
Benimki biraz aci veriyo bakarken ondan tedirgin oluyorum aleti iyice oynatiyo rahim tersyaEvet cnm alttan baktiririm bir zarari yokmuş hemen göründü zaten acimiyorda karından görünmesi için çok ufak zaten bide daha rahimde ya bende alttan baktiririm.
Evet acıyor azcık ama bişi olmaz eli önümüzdeki hafta gerek kalmaz cnm karından belli okur herseyBenimki biraz aci veriyo bakarken ondan tedirgin oluyorum aleti iyice oynatiyo rahim tersya
Ben cok zor buldum canim sadece bu tup bebege 30 milyari askin para doktuk borclandik sen rahat bi insan olabolirsin ben senin gibi degilim olamam
ben yolda yururken korkuyorum bisey olurmu diye artik birak gerisini
herneyse benim yapim bu panikli ve kaygili elimde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?