Insallah canim insallahEvet acıyor azcık ama bişi olmaz eli önümüzdeki hafta gerek kalmaz cnm karından belli okur hersey
betaya göre ikiz mi demişlerdi ki sana canım kaçtı betan
Insallah canimzeynepcim hepimiz bu yoldayız bu yolda çok acılar üzüntüler cektık maddi manevi psıkolojık ve ruhen. burda ne ben ne asyahayat yada bır baskası senın panik olmanı yada kaygılı olmandan rahatsız değil v eolamazda. bu yol zorlu bır yol ve stres herseyın baş düşmanı .. Herşeyi takmak iyi olmadıgı için sen streslı ıken bıraz daha relax olman için rahatlatmak amaç. Kimse rahat değil kimse rahat olamaz. herkes evlat sahibi olmak ıstıyo rve bebeklerımıze bırsey olucak die korkuyoruz ben streslı oldugumda sen bana relax ol dıe motıve edıceksın sen oldugunda ben... bu süreci böle atlatıcaz. Sen keseyı görnmüşssün ne güzel keseyi gördüm demiyorsun ya hani hep olumsuzluk düşünüyorsun bizde bak gördün bırazcık daha rahat ol demek istiyoruz. Sende anladıgım kadarıyla bunu yanlış anlıyorsun. Hepimizin evladı kıymetlı hepımız acemı anne adaylarıyız hepımız keseyı gprucekmıyız kalp atısı duycakmıyız devam eden gebelıgımız olucakmı bu korkular ıcındeyız ama bırazcıkta olucagına varıcagı ıcın hersey cok olumsuzluk cagırmamak lazım dıe dusunuorum. yaşamış biri olarak. Umarım 2016 diğer yıllardan daha uğurlu olur ve bukez Anne olabilriz sağlıklı sıhatlı gebelıgımız olur güzel sevıncler guzel konularda konsuruz
Gercekmi tek tuttu o zamanzeynepcim benimde 13. gün beta 454 çıktı ama dr bana o kadar da yüksek değil ikiz olduğunu saanmıyorum dedi..
Canım ilk kontrolde keseyi görmek için alttan ultrasonla mı bakıyorlar?Insalah canim hayirlisi artik belki alttan baktiririm kalp atisi icin ustten yine duyulmaz galiba
sen ikiz mi istiyorsun canımzeynepcim benimde 13. gün beta 454 çıktı ama dr bana o kadar da yüksek değil ikiz olduğunu saanmıyorum dedi..
Herkes alttan baktiriyo ilk canim ben gobekten baktirdimCanım ilk kontrolde keseyi görmek için alttan ultrasonla mı bakıyorlar?
hayirlisini istiyorum canimsen ikiz mi istiyorsun canım
Bende haftaya cuma gidicem keseyi görmeye 12.gün benim de değerin yüksekti ikiz olabilir miHerkes alttan baktiriyo ilk canim ben gobekten baktirdim
hayirlisini istiyorum canim
dr ilk testte degerin yuksek ikiz olabilir demisti
simdi dr tek gordu biri dustuyse nasil belli olurki kanama felanmi olurdu
zaten ikizi tasimak zor cok uzunda degilim bide rahim agzi yetmezliginden korkuyordum hayirlisi oldu hakkimda
Yok galiba canim ikiz olmuyo 500 lerde cikan benim bir tane gozuktu keseBende haftaya cuma gidicem keseyi görmeye 12.gün benim de değerin yüksekti ikiz olabilir mi
Kizlarrr 341.69 ciktii. 12.gunum
Yaa guzel mi sonucummaneemmmmm n egüzek bir değer bu masallah canım cok sevındım gozun aydın
Tam gunumde yaptirdim. Ptesi tekrar yaptircamhemde missss gibi katlanmıs bile
Wuuuuu süper maşallah oldu bu is arkadaşım gözün aydın...Kizlarrr 341.69 ciktii. 12.gunum
Tam gunumde yaptirdim. Ptesi tekrar yaptircam
Kizlar degerim 3300 cikmis normalmi
Dr istediyeniden mi kan verdin bence daha kan verme kan vermek ıyı değil diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?