transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

O ozlems34 canim nasilsin cok merak ettim.seni

Canımsın sen, sağol. İnan sende benim aklımdasın, transferden sonra seninle görüşemedik, herşey yolunda mı? Kendini nasıl hissediyorsun? Dediklerimi mutlaka yap, yataktan kalkma, bu 3 gün çok dikkat et, ani hareketlerden kaçın..
Walla ben iyi miyim kötü müyüm bilmiyorum.
2 gün önce hafif kanamam oldu ve sonrasında bhcg baktırdık ve değerler çok yavaş yükseliyor. Evet yükselme var ama %100 olması gerekirken %55 yükseliyor. Çok endişeliyim. Düşünmemeye çalışsam da olmuyor. Sürekli yatıyorum. Böyle işte(( T Turkan223

canım %100 değil % 60 ideal doktorum oyle söyluyor içini ferah tut

Canım benim hiç halim yok çok hafif lekenme var sen nasılsın şimdi doktoru aradin mi hic

Kizlarrr 341.69 ciktii. 12.gunum
Can'ım gözün aydın çok sevindim.benimki olmadı bu sefer kan sonucum 3.50 çıkmış negatif.Nasip değilmiş demekki.Allahtan hayırlısını istedim benim için bu ay değilmiş demekki.

Can'ım gözün aydın çok sevindim.benimki olmadı bu sefer kan sonucum 3.50 çıkmış negatif.Nasip değilmiş demekki.Allahtan hayırlısını istedim benim için bu ay değilmiş demekki.
Gecmis olsun Allah tez zamanda nasip etsin

Canım benim hiç halim yok çok hafif lekenme var sen nasılsın şimdi doktoru aradin mi hic

Canım evet doktorla sürekli görüşüyorum, değerler yavaş ilerliyor belki ikiz bebek iken teke düşmüş olabilir dedi.
4 Ocak ;142 (9.günüm)
5 Ocak ;260 (10.günüm)
6 Ocak ;329 (11.günüm)
7 Ocak ;403 (12.günüm)

canım 2 gunde 2 katına cıkmıs neden dusukkı

Canim uzulme. Bende hep hayirlisi olsun dedim. Ki ben dinlenmedim yatmadim zaten normalde cok hizli hareket ederim kisitlamadim cok kendimi. Ama rabbim hayirlisiyla verdi. En kisa zamanda sana da hayirli evlatlar nasip eder allahim

Bence değerlerin gayet iyi ben suan tereddüt ediyorum tekrar bende kan tahlili yaptirsam mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…