Dr istedi
Benim degerimde 568 canım kısmet ve hayırlısı diyelim inşallah hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin rabbimYok galiba canim ikiz olmuyo 500 lerde cikan benim bir tane gozuktu kese
Canımsın sen, sağol. İnan sende benim aklımdasın, transferden sonra seninle görüşemedik, herşey yolunda mı? Kendini nasıl hissediyorsun? Dediklerimi mutlaka yap, yataktan kalkma, bu 3 gün çok dikkat et, ani hareketlerden kaçın..
Walla ben iyi miyim kötü müyüm bilmiyorum.
2 gün önce hafif kanamam oldu ve sonrasında bhcg baktırdık ve değerler çok yavaş yükseliyor. Evet yükselme var ama %100 olması gerekirken %55 yükseliyor. Çok endişeliyim. Düşünmemeye çalışsam da olmuyor. Sürekli yatıyorum. Böyle işte(( T Turkan223
Nolurmuskibanada daha kan verme dedi hemşire pek ıyı değilmiş ..
Nolurmuski
Dr benden haftayada kan alacakmis rutin toksiloplasma kizamik gibi
Valla cok dayandim. Ama bugun o iki saat gecmediiiyi dayandın canım yaptır tabii
Canım benim hiç halim yok çok hafif lekenme var sen nasılsın şimdi doktoru aradin mi hicCanımsın sen, sağol. İnan sende benim aklımdasın, transferden sonra seninle görüşemedik, herşey yolunda mı? Kendini nasıl hissediyorsun? Dediklerimi mutlaka yap, yataktan kalkma, bu 3 gün çok dikkat et, ani hareketlerden kaçın..
Walla ben iyi miyim kötü müyüm bilmiyorum.
2 gün önce hafif kanamam oldu ve sonrasında bhcg baktırdık ve değerler çok yavaş yükseliyor. Evet yükselme var ama %100 olması gerekirken %55 yükseliyor. Çok endişeliyim. Düşünmemeye çalışsam da olmuyor. Sürekli yatıyorum. Böyle işte(( T Turkan223
Valla cok dayandim. Ama bugun o iki saat gecmedii
Can'ım gözün aydın çok sevindim.benimki olmadı bu sefer kan sonucum 3.50 çıkmış negatif.Nasip değilmiş demekki.Allahtan hayırlısını istedim benim için bu ay değilmiş demekki.Kizlarrr 341.69 ciktii. 12.gunum
Gecmis olsun Allah tez zamanda nasip etsinCan'ım gözün aydın çok sevindim.benimki olmadı bu sefer kan sonucum 3.50 çıkmış negatif.Nasip değilmiş demekki.Allahtan hayırlısını istedim benim için bu ay değilmiş demekki.
Canım benim hiç halim yok çok hafif lekenme var sen nasılsın şimdi doktoru aradin mi hic
Canım evet doktorla sürekli görüşüyorum, değerler yavaş ilerliyor belki ikiz bebek iken teke düşmüş olabilir dedi.
4 Ocak ;142 (9.günüm)
5 Ocak ;260 (10.günüm)
6 Ocak ;329 (11.günüm)
7 Ocak ;403 (12.günüm)
Bu arada benim deger dusuk kizlar
canım %100 değil % 60 ideal doktorum oyle söyluyor içini ferah tut
Canim uzulme. Bende hep hayirlisi olsun dedim. Ki ben dinlenmedim yatmadim zaten normalde cok hizli hareket ederim kisitlamadim cok kendimi. Ama rabbim hayirlisiyla verdi. En kisa zamanda sana da hayirli evlatlar nasip eder allahimCan'ım gözün aydın çok sevindim.benimki olmadı bu sefer kan sonucum 3.50 çıkmış negatif.Nasip değilmiş demekki.Allahtan hayırlısını istedim benim için bu ay değilmiş demekki.
kesemi belli değilki keseye benziyo dedizeynep değerın dusuk falan değil düşük olsa kesen olmazdıııııı
canım 2 gunde 2 katına cıkmıs neden dusukkı
Bence değerlerin gayet iyi ben suan tereddüt ediyorum tekrar bende kan tahlili yaptirsam mi acabaCanım evet doktorla sürekli görüşüyorum, değerler yavaş ilerliyor belki ikiz bebek iken teke düşmüş olabilir dedi.
4 Ocak ;142 (9.günüm)
5 Ocak ;260 (10.günüm)
6 Ocak ;329 (11.günüm)
7 Ocak ;403 (12.günüm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?