transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

5 ocak ile 7 ocak arasında %100 değil
Biz karı-koca evhamlı olduğumuz için her gün baktırdık, (hafif kanama olunca) bıgün de baktırsam mı sence yoksa yarını mı beklesem? kremalicorek

canım % 100 değil zaten % 60 orandır o ıkı katı katlanması ıcın doktor ıcın % 60 yeterli .. bunları doktor solemıyoprmu sıze

Bence değerlerin gayet iyi ben suan tereddüt ediyorum tekrar bende kan tahlili yaptirsam mi acaba

Ayy sağol, moral verdin canım; insan endişeleniyor işte.. Sen 1 kez baktırdın değil mi ?
Bende hafif kanama olunca biz korkudan baktırıyoruz her gün; yükseliyor mu düşüyor mu diye canım

canım % 100 değil zaten % 60 orandır o ıkı katı katlanması ıcın doktor ıcın % 60 yeterli .. bunları doktor solemıyoprmu sıze

Evet dün söyledi canım, %60 yeterli dedi ama gidişata bakacağız. Hayırlısı olsun inşallah, aman düşük ile sonuçlanmasın da Allah yardımcımız olsun.. Moral veriyorsun, çok sağolasın bu arada

7000 8000 çıkanlar var
İkiz gebelik anlamindamı?? Cnm ben bazı forumlarda değerleri çok yüksek olupta sonradan tekil gebelik yaşayanları ve çok az çıkıp ta çoğul gebelik yaşayanları yani değerler bazen yanıltıcı oluyor tatlım. .

Bilmiyorum canim az once tuvalet kagidina pembe kan geldi
Cok kotuyum

Iyi olmana srvindim cnm.endiselenme cnm gayet yukselip degerin yani hani dusme olsa evet endiselenmede haklisin ama suan yukseliste tatlim.sen yinede beslenmene ve hareketlerine dikkat et ananas ye en azindan kuzum. Ben iyim napim dogum yapmis lohusa kadinlar gibi yatiyorum :))) esime is buyyyuruyorum surekli sunj getir gotur:)( yoruldu adamcazim. Yani ama yatmaktan sirtim fln agirdi dayanamiom o yizden geziom yavas yavas evde wc ye giderken bi turluyom odalari

Dr ara söyle cnm ...

o zaman sen yinede doktorunu ara derim benim fikrim bu.sonuçta o sana bişeyler söylicektir illaki

Hayırlı olsun canım transferin inşallah güzel sonuçlarını alırız

Ay canım inanır mısın tüylerim diken diken oldu Allah bizede yaşatsın inşallah o günleri senide tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ay canım inanır mısın tüylerim diken diken oldu Allah bizede yaşatsın inşallah o günleri senide tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yok canim pembe akintim var
Degerimde cok yuksek degil
sizce gobekten bastirmasi bi zarari olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…