- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
5 ocak ile 7 ocak arasında %100 değil
Biz karı-koca evhamlı olduğumuz için her gün baktırdık, (hafif kanama olunca) bıgün de baktırsam mı sence yoksa yarını mı beklesem?kremalicorek
Bence değerlerin gayet iyi ben suan tereddüt ediyorum tekrar bende kan tahlili yaptirsam mi acaba
canım % 100 değil zaten % 60 orandır o ıkı katı katlanması ıcın doktor ıcın % 60 yeterli .. bunları doktor solemıyoprmu sıze
Nasıl düşük cnmBu arada benim deger dusuk kizlar
7000 8000 çıkanlar varNasıl dusuj
Nasıl düşük cnm
İkiz gebelik anlamindamı?? Cnm ben bazı forumlarda değerleri çok yüksek olupta sonradan tekil gebelik yaşayanları ve çok az çıkıp ta çoğul gebelik yaşayanları yani değerler bazen yanıltıcı oluyor tatlım. .7000 8000 çıkanlar var
Bilmiyorum canim az once tuvalet kagidina pembe kan geldiİkiz gebelik anlamindamı?? Cnm ben bazı forumlarda değerleri çok yüksek olupta sonradan tekil gebelik yaşayanları ve çok az çıkıp ta çoğul gebelik yaşayanları yani değerler bazen yanıltıcı oluyor tatlım. .
doktoruna sordun mu hep diyolarya tutunma kanamasıdır diye.en iyi şeyi doktorun söyler.Bilmiyorum canim az once tuvalet kagidina pembe kan geldi
Cok kotuyum
Coktan gecti tutunmayi canim 15 aralikta oldum transferdoktoruna sordun mu hep diyolarya tutunma kanamasıdır diye.en iyi şeyi doktorun söyler.
Dr ara söyle cnm ...Iyi olmana srvindim cnm.endiselenme cnm gayet yukselip degerin yani hani dusme olsa evet endiselenmede haklisin ama suan yukseliste tatlim.sen yinede beslenmene ve hareketlerine dikkat et ananas ye en azindan kuzum. Ben iyim napim dogum yapmis lohusa kadinlar gibi yatiyorum :))) esime is buyyyuruyorum surekli sunj getir gotur:)( yoruldu adamcazim. Yani ama yatmaktan sirtim fln agirdi dayanamiom o yizden geziom yavas yavas evde wc ye giderken bi turluyom odalari
Dr ara söyle cnmCoktan gecti tutunmayi canim 15 aralikta oldum transfer
Hayırlı olsun canım transferin inşallah güzel sonuçlarını alırızYok cok sukur hic bi agri hissetmedim ne incesinde ne sonrasinda ne esnasinda. Dunden beride yatiyorun hafif hafif yuruyusler yapiyorym wc ye gidiyorum okadar bakalik hayirlisi 7 ginde muhtemelen dayanamayip test yapariz ama 1 haft beklemek gercekten cok heycannverici
Bana bitki çayları kesinlikle yasak dediler canımKizlar ihlamur içmenin bi zararı olurmu
Ay canım inanır mısın tüylerim diken diken oldu Allah bizede yaşatsın inşallah o günleri senide tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahgeldim canım
benim rahim ters olduğu için çok zor keseyi gördü dr böle iyice bastırarak 1 tane gördü ama zar zor 5 haftalık için boyutu normal dedi tekrar hcg testi istedihaftaya tekrar gel dedi ama çok korkuyorum Eki Görüntüle 1738687
Yok canim pembe akintim varAy canım inanır mısın tüylerim diken diken oldu Allah bizede yaşatsın inşallah o günleri senide tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkürler CanimBana bitki çayları kesinlikle yasak dediler canım
Hadi gözünaydın canım benimde yarın test günüm çok heyecanlıyım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlarrr 341.69 ciktii. 12.gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?