Amin canim ins cumlemize de bizede nasip etsinHadi gözünaydın canım benimde yarın test günüm çok heyecanlıyım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende kahve diye ölüyorum resmen ama dayanıcaz artık yapacak bişey yok herşey evlatlarımız içinTeşekkürler Canim
Aaa yasak miBende kahve diye ölüyorum resmen ama dayanıcaz artık yapacak bişey yok herşey evlatlarımız için
Evet bana öyle dediler çay kahve ve özellikle bitki çayları düşük yapıyormuşAaa yasak mi
Bende çay yasak diye ihlamura başlamıştım onun zarari olmaz diye biliyorum ama...Evet bana öyle dediler çay kahve ve özellikle bitki çayları düşük yapıyormuş
Bende çay yasak diye ihlamura başlamıştım onun zarari olmaz diye biliyorum ama...
Valla ben 10 gündür su süt ve ayrandan başka bişey içmedim bende çayı ve kahveyi çok seviyorum heleki kahveyi çok severim hiç içmiyorsam 3-4 kere içiyordum günden ama 10 gündür içmedim hiçBen hepsini içiyorum valla hemde çay siz hayatta duramam günde 5 bardak muhakkak içiyorum bsey olr mu ki
Bravo valla iyi içmeden duruyorsunuz ben çayın o kadar etki edicegini dusunmemistmm hiç ya çok açık içiyorum zaten de kahve de küçük fincan günde bi kere ama hadi kahveyi bırakırım da çay zor az içmeye çalışırım en azndan süt bende içiyorum bide eksi şeylerin fazla yenmemesi gerektigni biliyorum fazla da limonlu içme bence cnmValla ben 10 gündür su süt ve ayrandan başka bişey içmedim bende çayı ve kahveyi çok seviyorum heleki kahveyi çok severim hiç içmiyorsam 3-4 kere içiyordum günden ama 10 gündür içmedim hiç
Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin bu mubarek cuma gunu hurmetine.heycaSevinç haberlerle gel güzelim inşallah
Kan testi yaptr çıkar belki 5. Gün embriyosuysa yaptir ama :)Kizlar yarin 8. Gün sizde test yaptirsam mi .idrarda cikmaz ama kan testi mi yaptirsam cok merak ediyorum
Hayırlısı olsun canm demek ki vakti gelmemiş henüz rabbim tez zamanda gönlünüze göre versin insKan vermiştim negatif bizim olmadı rabbim olanlara evlatlarını bağışlasın
İyiye işaret canm benim de oleydi aşırı belim agriyorduBende dün transfer işlemi oldum bakalım 18 ocak test günü bugün ikinci günüm ama çok sancım oldu dün bu kadar değildi ve bel Ağrı'm çok şiddetli sizce normal mi
Hadi inşl ilk denemem tek yumurta ve rezerv azlığı var Allah hayırlısını nasip etsin senin ne kadar olduİyiye işaret canm benim de oleydi aşırı belim agriyordu
Hayirlisi olsun canim. Uzulme ins diger denemende tutar. Dualarim seninleKan vermiştim negatif bizim olmadı rabbim olanlara evlatlarını bağışlasın
Hayırlısı allahtan cnn üzülme bir dahakine olur islh...Kan vermiştim negatif bizim olmadı rabbim olanlara evlatlarını bağışlasın
Transferden sonra 13. Günüm bugün canm adet tarhne göre bugün 5. Haftamn ilk günü oluyor ama doktora gidince anlicam herlde ne kadarlik oldgmu :)Hadi inşl ilk denemem tek yumurta ve rezerv azlığı var Allah hayırlısını nasip etsin senin ne kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?