transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ben hepsini içiyorum valla hemde çay siz hayatta duramam günde 5 bardak muhakkak içiyorum bsey olr mu ki

Valla bende bıraktım çayı kahveyi yarım fincan içiyorum kahve çayda çok açık ve bol limonlu ballı içiyorum. ..

Bende çay yasak diye ihlamura başlamıştım onun zarari olmaz diye biliyorum ama...
Ben hepsini içiyorum valla hemde çay siz hayatta duramam günde 5 bardak muhakkak içiyorum bsey olr mu ki
Valla ben 10 gündür su süt ve ayrandan başka bişey içmedim bende çayı ve kahveyi çok seviyorum heleki kahveyi çok severim hiç içmiyorsam 3-4 kere içiyordum günden ama 10 gündür içmedim hiç

Valla ben 10 gündür su süt ve ayrandan başka bişey içmedim bende çayı ve kahveyi çok seviyorum heleki kahveyi çok severim hiç içmiyorsam 3-4 kere içiyordum günden ama 10 gündür içmedim hiç
Bravo valla iyi içmeden duruyorsunuz ben çayın o kadar etki edicegini dusunmemistmm hiç ya çok açık içiyorum zaten de kahve de küçük fincan günde bi kere ama hadi kahveyi bırakırım da çay zor az içmeye çalışırım en azndan süt bende içiyorum bide eksi şeylerin fazla yenmemesi gerektigni biliyorum fazla da limonlu içme bence cnm

Kizlar yarin 8. Gün sizde test yaptirsam mi .idrarda cikmaz ama kan testi mi yaptirsam cok merak ediyorum

Bende dün transfer işlemi oldum bakalım 18 ocak test günü bugün ikinci günüm ama çok sancım oldu dün bu kadar değildi ve bel Ağrı'm çok şiddetli sizce normal mi

Bende dün transfer işlemi oldum bakalım 18 ocak test günü bugün ikinci günüm ama çok sancım oldu dün bu kadar değildi ve bel Ağrı'm çok şiddetli sizce normal mi
İyiye işaret canm benim de oleydi aşırı belim agriyordu

Hadi inşl ilk denemem tek yumurta ve rezerv azlığı var Allah hayırlısını nasip etsin senin ne kadar oldu
Transferden sonra 13. Günüm bugün canm adet tarhne göre bugün 5. Haftamn ilk günü oluyor ama doktora gidince anlicam herlde ne kadarlik oldgmu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…