transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Zaten sona geldik artık canım bakalım yarın ak kara belli olacak

Valla
Kizlar yarin 8. Gün sizde test yaptirsam mi .idrarda cikmaz ama kan testi mi yaptirsam cok merak ediyorum
Benim 3. Gun emriyosu 8. Gun sabah ilk idralle yaptım çıktı ama kan tahlili yaptiranà kadar inanamadım .... Valla yanıltıcı oluyor diye

Transferden sonra 13. Günüm bugün canm adet tarhne göre bugün 5. Haftamn ilk günü oluyor ama doktora gidince anlicam herlde ne kadarlik oldgmu :)
Çok sevindim hayırlısıyla sağ salim kucağında alırsın inşl kaçıncı gün transferi kaç hücreli embriyo kaptansız yazarsan sevinirim

Canım benim, al benden de o kadar.. Sürekli yatıyorum, dinleniyorum. Herşeyi eşim yapıyor. Bugün de bhcg yaptırdım. Çok şükür artış var, değer 544 çıktı, içimiz çok rahatladı. Darısı sana olsun inşallah, hamile haberini almayı çok istiyorum

4 Ocak ;142 (9.günüm)
5 Ocak ;260 (10.günüm)
6 Ocak ;329 (11.günüm)
7 Ocak ;403 (12.günüm)
8 Ocak ;544 (13.günüm)
Allah'a emanet, Allah ne derse o olur. Halimize bin şükür!
Akşamları havuç suyu içmeyi ihmal etme, şimdi eşim ananas almaya gitti Migros'a:))

Bnmde dun llmustu ya trabsferim iki kasigimdada batna var bel agrim yok oyle sirt agrim var oda yatmaktan. Simdi bel agrim yok endiselenmemmi gerekiyo

Yok canim pembe akintim var
Degerimde cok yuksek degil
sizce gobekten bastirmasi bi zarari olurmu
Zeynep hayırlısı olsun dur bakalım. Pembé akinti olup bebeğe hiç etkisi zarari olmayadabiliyor.ama dr una telefonla ulasabilmen önemli. Bende bugün vaginal ultrasonda baktirdim. Bence zararı yoktur canım.

Kızlar bugün dr keseleri gördü. Bir tanesinin içinde bebis gördük diğerini goremedik. Hayırlısı tek çift sağlıklı olsunda hepimizin. Bana dr günde 1 kahve serbest dedi.limonlu açık çayda içebilir sin dedi .beslenme listesi verdi.adaçayı papatya Yeşilçay yasak dedi.à vitamini çok önermiyorum havucu az tüket dedi.nar suyu greyfurt içme dedi.bende sizinle de paylaşayım istedim

Valla

Benim 3. Gun emriyosu 8. Gun sabah ilk idralle yaptım çıktı ama kan tahlili yaptiranà kadar inanamadım .... Valla yanıltıcı oluyor diye
Benimde 3. Gun 2 tane embriyo cok umitliyim .sabah bende bi idrar tahlili denim bakalim hayirlisi olsun

Hayrlisi olsun valla benm doktor muayeneme daha 6 gün var günler geçmek bilmiyor
Sağol canım bizim için hayırlısı neyse o olsun he negatif görürsem üzülmezmiyim tabiiki üzülürüm ama kendimide parçalasam pozitife dönüşmeyeceğine göre eğer negatif sonuç alırsam önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Bnmde dun llmustu ya trabsferim iki kasigimdada batna var bel agrim yok oyle sirt agrim var oda yatmaktan. Simdi bel agrim yok endiselenmemmi gerekiyo
Endiselenmene gerek yok herkeste farkli
Olabiliyor. Mesela benim ilk hafta hic belirtim yoktu. Pazar gunu karnim agrimaya basladi sonra belim agrimaya basladi. Bugun hayirli haberleri aldik sukur.

Endiselenmene gerek yok herkeste farkli
Olabiliyor. Mesela benim ilk hafta hic belirtim yoktu. Pazar gunu karnim agrimaya basladi sonra belim agrimaya basladi. Bugun hayirli haberleri aldik sukur.
Mesela benimde bugüne kadar kasık ağrım ve bel ağrım vardı bugün bütün belirtilerim uçup gitmiş sanki çok tedirginim o yüzden bu gece bana uyku yok herhalde

Çok sevindim maşallah maşallah cnm..

Zeynep hayırlısı olsun dur bakalım. Pembé akinti olup bebeğe hiç etkisi zarari olmayadabiliyor.ama dr una telefonla ulasabilmen önemli. Bende bugün vaginal ultrasonda baktirdim. Bence zararı yoktur canım.
Cnm senin kaç haftalık bebk göründü

Ayy sağol, moral verdin canım; insan endişeleniyor işte.. Sen 1 kez baktırdın değil mi ?
Bende hafif kanama olunca biz korkudan baktırıyoruz her gün; yükseliyor mu düşüyor mu diye canım
Evet 1 kez baktirdim canım dünden beri hiç halim yok bende biraz korktum normalde dün normal adet gunumdu endiselendim adet belirteleri var gibi sabah test yaptım yine evde

5 haftalık canim
Kaç ında olmuştum transfer bide 5. Gun emriyosumu? Bende dün gittim 18 aralık transfer olmuştum kese göründü haftaya da kalp atisi icin çağırdı hayırlısı bakalım cnm ..

canım senin kaçıncı gün embriyoları bi de beta değerlerini merak ettim yazabilir misin

Evet 1 kez baktirdim canım dünden beri hiç halim yok bende biraz korktum normalde dün normal adet gunumdu endiselendim adet belirteleri var gibi sabah test yaptım yine evde

Hiç korkma aynı adet sancıları hepimizde var. Bende kanama olunca baktırdım. Allah korusun, Allah'ın izniyle hiçbirşey olmayacak. Ananas ye, havuç suyu iç:)) üzülme ve stres yapma canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…