Zaten sona geldik artık canım bakalım yarın ak kara belli olacakBravo valla iyi içmeden duruyorsunuz ben çayın o kadar etki edicegini dusunmemistmm hiç ya çok açık içiyorum zaten de kahve de küçük fincan günde bi kere ama hadi kahveyi bırakırım da çay zor az içmeye çalışırım en azndan süt bende içiyorum bide eksi şeylerin fazla yenmemesi gerektigni biliyorum fazla da limonlu içme bence cnm
Benim 3. Gun emriyosu 8. Gun sabah ilk idralle yaptım çıktı ama kan tahlili yaptiranà kadar inanamadım .... Valla yanıltıcı oluyor diyeKizlar yarin 8. Gün sizde test yaptirsam mi .idrarda cikmaz ama kan testi mi yaptirsam cok merak ediyorum
Hayrlisi olsun valla benm doktor muayeneme daha 6 gün var günler geçmek bilmiyorZaten sona geldik artık canım bakalım yarın ak kara belli olacak
Çok sevindim hayırlısıyla sağ salim kucağında alırsın inşl kaçıncı gün transferi kaç hücreli embriyo kaptansız yazarsan sevinirimTransferden sonra 13. Günüm bugün canm adet tarhne göre bugün 5. Haftamn ilk günü oluyor ama doktora gidince anlicam herlde ne kadarlik oldgmu :)
Iyi olmana srvindim cnm.endiselenme cnm gayet yukselip degerin yani hani dusme olsa evet endiselenmede haklisin ama suan yukseliste tatlim.sen yinede beslenmene ve hareketlerine dikkat et ananas ye en azindan kuzum. Ben iyim napim dogum yapmis lohusa kadinlar gibi yatiyorum :))) esime is buyyyuruyorum surekli sunj getir gotur:)( yoruldu adamcazim. Yani ama yatmaktan sirtim fln agirdi dayanamiom o yizden geziom yavas yavas evde wc ye giderken bi turluyom odalari
Zeynep hayırlısı olsun dur bakalım. Pembé akinti olup bebeğe hiç etkisi zarari olmayadabiliyor.ama dr una telefonla ulasabilmen önemli. Bende bugün vaginal ultrasonda baktirdim. Bence zararı yoktur canım.Yok canim pembe akintim var
Degerimde cok yuksek degil
sizce gobekten bastirmasi bi zarari olurmu
Kızlar bugün dr keseleri gördü. Bir tanesinin içinde bebis gördük diğerini goremedik. Hayırlısı tek çift sağlıklı olsunda hepimizin. Bana dr günde 1 kahve serbest dedi.limonlu açık çayda içebilir sin dedi .beslenme listesi verdi.adaçayı papatya Yeşilçay yasak dedi.à vitamini çok önermiyorum havucu az tüket dedi.nar suyu greyfurt içme dedi.bende sizinle de paylaşayım istedimAaa yasak mi
Benimde 3. Gun 2 tane embriyo cok umitliyim .sabah bende bi idrar tahlili denim bakalim hayirlisi olsunValla
Benim 3. Gun emriyosu 8. Gun sabah ilk idralle yaptım çıktı ama kan tahlili yaptiranà kadar inanamadım .... Valla yanıltıcı oluyor diye
Sağol canım bizim için hayırlısı neyse o olsun he negatif görürsem üzülmezmiyim tabiiki üzülürüm ama kendimide parçalasam pozitife dönüşmeyeceğine göre eğer negatif sonuç alırsam önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkHayrlisi olsun valla benm doktor muayeneme daha 6 gün var günler geçmek bilmiyor
Endiselenmene gerek yok herkeste farkliBnmde dun llmustu ya trabsferim iki kasigimdada batna var bel agrim yok oyle sirt agrim var oda yatmaktan. Simdi bel agrim yok endiselenmemmi gerekiyo
Mesela benimde bugüne kadar kasık ağrım ve bel ağrım vardı bugün bütün belirtilerim uçup gitmiş sanki çok tedirginim o yüzden bu gece bana uyku yok herhaldeEndiselenmene gerek yok herkeste farkli
Olabiliyor. Mesela benim ilk hafta hic belirtim yoktu. Pazar gunu karnim agrimaya basladi sonra belim agrimaya basladi. Bugun hayirli haberleri aldik sukur.
Çok sevindim maşallah maşallah cnm..Kızlar bugün dr keseleri gördü. Bir tanesinin içinde bebis gördük diğerini goremedik. Hayırlısı tek çift sağlıklı olsunda hepimizin. Bana dr günde 1 kahve serbest dedi.limonlu açık çayda içebilir sin dedi .beslenme listesi verdi.adaçayı papatya Yeşilçay yasak dedi.à vitamini çok önermiyorum havucu az tüket dedi.nar suyu greyfurt içme dedi.bende sizinle de paylaşayım istedim
Cnm senin kaç haftalık bebk göründüZeynep hayırlısı olsun dur bakalım. Pembé akinti olup bebeğe hiç etkisi zarari olmayadabiliyor.ama dr una telefonla ulasabilmen önemli. Bende bugün vaginal ultrasonda baktirdim. Bence zararı yoktur canım.
Evet 1 kez baktirdim canım dünden beri hiç halim yok bende biraz korktum normalde dün normal adet gunumdu endiselendim adet belirteleri var gibi sabah test yaptım yine evdeAyy sağol, moral verdin canım; insan endişeleniyor işte.. Sen 1 kez baktırdın değil mi ?
Bende hafif kanama olunca biz korkudan baktırıyoruz her gün; yükseliyor mu düşüyor mu diye canım
5 haftalık canimCnm senin kaç haftalık bebk göründü
Kaç ında olmuştum transfer bide 5. Gun emriyosumu? Bende dün gittim 18 aralık transfer olmuştum kese göründü haftaya da kalp atisi icin çağırdı hayırlısı bakalım cnm ..5 haftalık canim
à vitamini
canım senin kaçıncı gün embriyoları bi de beta değerlerini merak ettim yazabilir misinKızlar bugün dr keseleri gördü. Bir tanesinin içinde bebis gördük diğerini goremedik. Hayırlısı tek çift sağlıklı olsunda hepimizin. Bana dr günde 1 kahve serbest dedi.limonlu açık çayda içebilir sin dedi .beslenme listesi verdi.adaçayı papatya Yeşilçay yasak dedi.à vitamini çok önermiyorum havucu az tüket dedi.nar suyu greyfurt içme dedi.bende sizinle de paylaşayım istedim
gözünüz aydın bu arada inşallah diğer bebişin de gösterir kendini en kısa zamandacanım senin kaçıncı gün embriyoları bi de beta değerlerini merak ettim yazabilir misin
Evet 1 kez baktirdim canım dünden beri hiç halim yok bende biraz korktum normalde dün normal adet gunumdu endiselendim adet belirteleri var gibi sabah test yaptım yine evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?