18 ı transfer canım 3.gun embriyosuyduKaç ında olmuştum transfer bide 5. Gun emriyosumu? Bende dün gittim 18 aralık transfer olmuştum kese göründü haftaya da kalp atisi icin çağırdı hayırlısı bakalım cnm ..
Benim 3.gun embriyosuydu.10 gün degerim 350 12.gün degerim 1300 idi.canım senin kaçıncı gün embriyoları bi de beta değerlerini merak ettim yazabilir misin
Anladım cnm dün dr bana 4 haftalik hamileliğe göre normal her şey diyince sen 5 haftalik sin ya onu çözmeye çalıştım aynı günlerde olmuşuz transfer cnm allah kucağına almaya nasip etsin kalp atisi ı gördünmu peki canim18 ı transfer canım 3.gun embriyosuydu
Son adet tarihin ne bana onu sorduAnladım cnm dün dr bana 4 haftalik hamileliğe göre normal her şey diyince sen 5 haftalik sin ya onu çözmeye çalıştım aynı günlerde olmuşuz transfer cnm allah kucağına almaya nasip etsin kalp atisi ı gördünmu peki canim
Belli olmaz canım.sağlıklı olsun da tek çift farketmez .O zaman benimki ikiz değil :)
4 aralik benim son regli tarihim bana sormadı 4 haftalik gebeliğe göre iyi dedi yalnızca cnmSon adet tarihin ne bana onu sordu
Yok benim yumurtlama doneminde olmadi.Transferiniz yumurtlama gününde mi yapıldı benim ki öle denk geldi bilgisi olan varmı
Kaptan siz nasl oluyor anlamadm ama 5. Gün emriyosuydu 26. Snde yapldi kaç hücreli oldgnu bilmiyorumTransferiniz yumurtlama gününde mi yapıldı benim ki öle denk geldi bilgisi olan varmı
Anladım çok iyi ya hayırlısı olsun bakalım beklicez artıkKaptan siz nasl oluyor anlamadm ama 5. Gün emriyosuydu 26. Snde yapldi kaç hücreli oldgnu bilmiyorum
Adet tarihine göre 4. Hafta 3 günlük gözüküyor ama dogrudur herlde dmi 5. Haftada kalp atışı duyulur muAnladım çok iyi ya hayırlısı olsun bakalım beklicez artık
İnan bende hiç bilmiyorum ama benim ki daha enteresan kan tahlili vereceğimi tarihte gebelik oluşursa 3 hafta 2 günlük oluyo çok saçma geldi bana ama neyse işteAdet tarihine göre 4. Hafta 3 günlük gözüküyor ama dogrudur herlde dmi 5. Haftada kalp atışı duyulur mu
5.gün embriosunun hücre sayısını bilemezsin canım yüzzlervce cunku :))Anladım çok iyi ya hayırlısı olsun bakalım beklicez artık
He ben hücre sayısını sordun sandm da neyse dogrudur :) ya çok adet olcakmis im gb bütün belirtilerini yaşıyorum bole hamile çıkıp da snra dan adet olrnrmu ki ne biliyim çok tuhaf bsey çok geç tarihemi verdi doktorm randevuyu yada bana mı ole geliyor anlamadm valla ama adet olcam sanki5.gün embriosunun hücre sayısını bilemezsin canım yüzzlervce cunku :))
Transfer gününün üstüne 2 hafta ekleniyormus herldeİnan bende hiç bilmiyorum ama benim ki daha enteresan kan tahlili vereceğimi tarihte gebelik oluşursa 3 hafta 2 günlük oluyo çok saçma geldi bana ama neyse işte
İyiye işaret gb duruyor ama sen gene de kan testi yaptr canm ne zaman yaptr dedi doktrnHayırlı Nurlu Cumalarınız olsun Hanımlar..Ben de sonunda bu topikteyim artık. 30 Aralık'ta transfer işlemim oldu,bugün 10.günüm.. adet olmam gereken tarih 18 ocak ama ben sanki adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrısı çekiyorum.batmalarım da oluyo.cok su icmememe ragmen sık tuvalete çıkıyorum.bi de karnımda acaip şişlik var (transfer gününden beri) Bunlar iyiye işaret mi ? Kan testi yaptirsam çıkar mı ?
Pazartesi günü çağırdı ama ben meraktan ve heyecandan ölmek üzereyim :) yaa 5.günü dayanamadım idrar testi yaptım,negatif çıktı.Moralim bozuldu tabii.Doğru değildir inşallahİyiye işaret gb duruyor ama sen gene de kan testi yaptr canm ne zaman yaptr dedi doktrn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?