transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Pazartesi günü çağırdı ama ben meraktan ve heyecandan ölmek üzereyim :) yaa 5.günü dayanamadım idrar testi yaptım,negatif çıktı.Moralim bozuldu tabii.Doğru değildir inşallah
Cnm 5. Gun kanda bile gebelik hormonu olmaz bu yuzden o teste takılma birde fazla su içmem demişsin bol bol su içmen çok önemli en az 2 lt .... 10. Gun kanda çıkar büyük ihtimalle sen sık dişini pazartesi yaptır gönlünü de ferah tut olurmu..

Kızlar biliyorsunuz benim yarın test günümdü ayın 9u yani 30 aralıkta transferim olmuştu dayanamayıp kan verdim ve sonucum 0,50 çıktı yani hamile değilim üzüldün mü derseniz nedense üzülmemiş gibiyim ya şoktayım şuanda ama şunun bilincindeyim ben hep hayırlısını diledim rabbimden demek ki bizim için hayırlısı şuan değilmiş hamile olan arkadaşlarım inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi sonuç bekleyenlerde inşallah pozitif sonuçla yüzleriniz güler

Başınızı ağrıtıyorum ama bişi daha sorcam,transfer sonrası 4.gün gonapeptyl iğne vurdum 2 tane,göbekten..bu ilaç ne içindi ? Siz de vurdunuz mu ?

Canım ilk kez transferden sonra bu ilacı kullanan duyuyorum ama amacı tutunma ve gebelik ihtimalini arttırmak. Bunu başardığı kesin olarak gösterilmemiş ama. Deneysel yani. Bilimsel deneylerini okumuştum. Umarım işe yarar ama ben olsam olmazdım. Embryo transfer edildikten sonra hiç bir ilacı mantıklı bulmuyorum.

Kaçıncı gün transferiydi? 5. gün embryosu ile 10.gün kanda da idrarda da çıkar.

Canım geçmiş olsun Şokta olabilirsin. Bazen sonradan çıkıyor acısı
Ama aslında bu deneme yanılma işi. Tutunması kadar tutunmaması da normal. İnşallah bir sonraki denemende yada artık Allah nasıl uygun görürse hiç seni yormadan gelir bebeğin.

Bnmde bugun 3.gunun gogus uclarima dokunamiyorum sizligiyo bildiginiz bide kasik agrilarim drvam edio

Tamam canım teşekkür ederim,2 gün daha sabretcem artık.ama adet olcam diye çok korkuyorum,belim-karnım acaip ağrıyo
Allah Allah,zaten prospektüsünü okuyunca bi kafam karıştı.yumurtaları uyarmaya yardımcı bi ilaç diyo.Ayy inşallah ters bişi olmaz. 4.gün embriyosuydu canım

ayaysegul günaydın bende transfer sonrasi 3.gün bir tane vurdum.dr. bir demişti sonrasında gogus içi hassasiyetin başladı ilactandur dedim
sende de oldumu
illa belirti arayinca ...

Kizlar merakdan catlayacam .gunler gecmek bilmiyo bugun 7. Gunumuz.esimin buyuk israri uzerine sabah idrar testi yaptik ben giciklik olsun diye istenilen yerin disinda her yere ciş yaptim galiba bozuldu test

Canım çok üzüldüm inan ama bunda da bir hayır vardır, öyle düşün. Zamanı ne zamansa o zaman gelicek bebişin inşallah, Allah'a emanet ol ve herşey gönlünce olsun umarım..

Bnmde bugun 3.gunun gogus uclarima dokunamiyorum sizligiyo bildiginiz bide kasik agrilarim drvam edio
T Turkan223 Canımm nasılsın? Ağrıların olması normal, benim de hep ağrım var.. Bugün Amerika'daki forumda bir doktorun açıklamasını okudum, hamilelikte kasılma ve kramplar fazlalaştıysa su az içildiğinden dolayıdır dedi..günde en az 4 litre su içmek gerekiyormuş; bizim bütün bu ağrılarımız az su içmekten.. su içince hiçbir ağrı kalmıyormuş..bol bol su içelim arkadaşım.... Bilgin olsun)

Hmm evt ozlemcim olabilir yani ben 2 litre fln iciyorumdur en fazla.. bu arada ben artik yatmaktan cok sikildim ince ince is yapmaya basladim cok dikkat ederek hic alisik degilim bu kadar yatmaya bebek tutmassa allah korusun yillik izinim bitince ise nasil doncem diye dusunuyorum vallahi

Kötü şeyler getirme aklına,
Asla kötü bişey olmayacak Allah'ın izniyle!
Sadece dikkat et, yapman gerekenleri yap canım..
Kaç gün daha izinlisin?

Arkadaşlar 7 sinde transfer oldum bugün de pregnly diye bi iğne verdi doktor onu vuruldum az önce bugün 9 u iki gitti kaldı dokuz gün iyi düşünelim arkadaşlar kötü hiçbirşey paylaşmayalım hadi bakalım

Ben ayin 19 u is basi yapiyorun canim test tarihimde 18 i baya iyi denk geldi.. P pasa66 ne ignesi o bana hic oyle bisey vermedoler nerde yaptiriosun

Arkadaşlar bende yeni üyeyim .tüp bebek yaptırdım.11.günüm göğüslerde hassasiyet yok .hafif belim ağrıyor.bellirgin tutunma belirtisi bilen varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…