dusunuyirum soka girmis olabileceginCanım ilk kez transferden sonra bu ilacı kullanan duyuyorum ama amacı tutunma ve gebelik ihtimalini arttırmak. Bunu başardığı kesin olarak gösterilmemiş ama. Deneysel yani. Bilimsel deneylerini okumuştum. Umarım işe yarar ama ben olsam olmazdım. Embryo transfer edildikten sonra hiç bir ilacı mantıklı bulmuyorum.
Kaçıncı gün transferiydi? 5. gün embryosu ile 10.gün kanda da idrarda da çıkar.
Canım geçmiş olsunŞokta olabilirsin. Bazen sonradan çıkıyor acısı
Ama aslında bu deneme yanılma işi. Tutunması kadar tutunmaması da normal. İnşallah bir sonraki denemende yada artık Allah nasıl uygun görürse hiç seni yormadan gelir bebeğin.
tesekkur ederim canim evet bende dusunuyorum sokta olabilecegimi bakalim sonradan cikacak mi acisiCanım ilk kez transferden sonra bu ilacı kullanan duyuyorum ama amacı tutunma ve gebelik ihtimalini arttırmak. Bunu başardığı kesin olarak gösterilmemiş ama. Deneysel yani. Bilimsel deneylerini okumuştum. Umarım işe yarar ama ben olsam olmazdım. Embryo transfer edildikten sonra hiç bir ilacı mantıklı bulmuyorum.
Kaçıncı gün transferiydi? 5. gün embryosu ile 10.gün kanda da idrarda da çıkar.
Canım geçmiş olsunŞokta olabilirsin. Bazen sonradan çıkıyor acısı
Ama aslında bu deneme yanılma işi. Tutunması kadar tutunmaması da normal. İnşallah bir sonraki denemende yada artık Allah nasıl uygun görürse hiç seni yormadan gelir bebeğin.
evet canim yeterki saglik olsun Allah korusun daha kotu birsey olabilirdi sonucta herseyi para ile satin alabiliriz ama sagligi asla bakalim onumuze bakicaz artikCanım çok üzüldüm inan ama bunda da bir hayır vardır, öyle düşün. Zamanı ne zamansa o zaman gelicek bebişin inşallah, Allah'a emanet ol ve herşey gönlünce olsun umarım..
Bende fitil kullanıyorum ayrıyetten de bir iki ilaç daha varHer merkezin tarzi farkli herhalde canim bende vajinal jel bide glukophage kullaniyorum tutmasi icin
Arkadaşlar bende yeni üyeyim .tüp bebek yaptırdım.11.günüm göğüslerde hassasiyet yok .hafif belim ağrıyor.bellirgin tutunma belirtisi bilen varmış.
101 mi 10. 1 mi bide kaçıncı gün enbriyosuSimdi sonuc geldi 10.1 nasil kizlar
Tebrik ederim cnm darısı başıma benim daha 4.günüm beklemek zor ama umut olunca çok güzel oluyo sevindim gerçekten hayırlısıyla kucağındasın alırsın inşlSimdi sonuc geldi 10.1 nasil kizlar
Evet kaçıncı gün embriyosu tek yumurta mı çift yumurtamı merak ediyorumSimdi sonuc geldi 10.1 nasil kizlar
Cnm 3. Gun embriyosu bugun transferin 8. Gunu deger 10.1101 mi 10. 1 mi bide kaçıncı gün enbriyosu
Allah razi olsun cnm ama sanki deger dusuk biraz.ama kana yeni gecmeye baslamis olabiirTebrik ederim cnm darısı başıma benim daha 4.günüm beklemek zor ama umut olunca çok güzel oluyo sevindim gerçekten hayırlısıyla kucağındasın alırsın inşl
Kaç hücreliydi Onu da yazarmısınCnm 3. Gun embriyosu bugun transferin 8. Gunu deger 10.1
3. Gun embriyosuEvet kaçıncı gün embriyosu tek yumurta mı çift yumurtamı merak ediyorum
Evet ya daha erken yapmışsın testi 5-10 değerlerine doktorlar gebelik şüphesiyle yaklaşıktılar bence iki gün bekle tekrar test yap o zaman herşey daha net olucak inşlAllah razi olsun cnm ama sanki deger dusuk biraz.ama kana yeni gecmeye baslamis olabiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?