transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Tesekkur ederim canim evet bende
dusunuyirum soka girmis olabilecegin
tesekkur ederim canim evet bende dusunuyorum sokta olabilecegimi bakalim sonradan cikacak mi acisi

Evet ca
Canım çok üzüldüm inan ama bunda da bir hayır vardır, öyle düşün. Zamanı ne zamansa o zaman gelicek bebişin inşallah, Allah'a emanet ol ve herşey gönlünce olsun umarım..
evet canim yeterki saglik olsun Allah korusun daha kotu birsey olabilirdi sonucta herseyi para ile satin alabiliriz ama sagligi asla bakalim onumuze bakicaz artik

Her merkezin tarzi farkli herhalde canim bende vajinal jel bide glukophage kullaniyorum tutmasi icin

Arkadaşlar bende yeni üyeyim .tüp bebek yaptırdım.11.günüm göğüslerde hassasiyet yok .hafif belim ağrıyor.bellirgin tutunma belirtisi bilen varmış.

Canım aslında kesin belirti diye bir şey yok. Hele bu kadar ilaç kullanırken. Adet olacakmış gibi hatta daha şiddetli ağrıları olanlar da hamile oluyor hiç bir şey hissetmeyen de. Benim hiç ağrım olmadı örneğin. Sadece koku duyusunda artık ve duygusallık olmuştu.

arkadaşlar günaydın..benim dudağımda sabah uyandığımda kocaman bir uçuk çıktı...aklovir krem var evde kullanayım mı sizce?

Cnm bence dogal olmayan bisye kullanma ucuk icin ne iyi gelir arastir bence canim yani ben olsan oyle yapardim. Dun basim cok agirdi parol bile yutmak istemedim

Kizlar ben dayanamadim sabah idrar testi yaptim 2. Cizgi silik cikti.gidip kan verdim sonucu bekliyorum.bugun transferin 8. Gunu hakkimizda hayirlisi olsun

Tebrik ederim cnm darısı başıma benim daha 4.günüm beklemek zor ama umut olunca çok güzel oluyo sevindim gerçekten hayırlısıyla kucağındasın alırsın inşl
Allah razi olsun cnm ama sanki deger dusuk biraz.ama kana yeni gecmeye baslamis olabiir

Allah razi olsun cnm ama sanki deger dusuk biraz.ama kana yeni gecmeye baslamis olabiir
Evet ya daha erken yapmışsın testi 5-10 değerlerine doktorlar gebelik şüphesiyle yaklaşıktılar bence iki gün bekle tekrar test yap o zaman herşey daha net olucak inşl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…