transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Arkadaş merabalar 10 gündür takip ediyor sizi bende bir türlü yazamadım ben 29 aralıkta tüp bebek yaptım ve 10 gün boyunca yazdıklarınızı okudum..

Evet ya daha erken yapmışsın testi 5-10 değerlerine doktorlar gebelik şüphesiyle yaklaşıktılar bence iki gün bekle tekrar test yap o zaman herşey daha net olucak inşl
Bende oyle biliyorum cnm 2 gun sonra tekrar yaptiracam bakalim ne cikacak

Benimde tek yumurta oda 4 hücreli bakalım bekliyoruz Hakkı'mızda hayırlısı olur inşl

canım hayırlı olsun kat kat artsın inşallah. .8.gün derken ilk gün yani transfr gününü de sayiyormusunuz

[QUOTE="pasa66, post: 44557514, member: hucreli]Benimde tek yumurta oda 4 hücreli bakalım bekliyoruz Hakkı'mızda hayırlısı olur inşl[/QUOTE]
Arkadasim merhaba benimde ilk denemem 4 hucreli 2gun transferi 7 ocakta oldum vucudunda degisiklik var mi kacinci gününsenin

[QUOTE="pasa66, post: 44557514, member: hucreli]Benimde tek yumurta oda 4 hücreli bakalım bekliyoruz Hakkı'mızda hayırlısı olur inşl
Arkadasim merhaba benimde ilk denemem 4 hucreli 2gun transferi 7 ocakta oldum vucudunda degisiklik var mi kacinci gününsenin[/QUOTE]
Bügün 12 günüm Hayır olsun

Karakiz arkadadim gayet iyi degerim daha erken yapmana ragmen iyi icini ferah tut.
pasa66 arkadadim sen mersinde olmussun tedavimiz ayni nerdeyse

[QUOTE="pasa66, post: 44557514, member: hucreli]Benimde tek yumurta oda 4 hücreli bakalım bekliyoruz Hakkı'mızda hayırlısı olur inşl
Arkadasim merhaba benimde ilk denemem 4 hucreli 2gun transferi 7 ocakta oldum vucudunda degisiklik var mi kacinci gününsenin[/QUOTE]
Canım seninle aynı gün transferimiz benimde 4hücreli yumurta toplama işlemi salı 11 de yapıldı transferim perşembe 16:00 da oldu şimdi gün bekliyorum 18 i tahlil günü bakalım hayırlısı tek yumurta transferimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…