Mrb sonuç ne bellimi test yaptın mıArkadaş merabalar 10 gündür takip ediyor sizi bende bir türlü yazamadım ben 29 aralıkta tüp bebek yaptım ve 10 gün boyunca yazdıklarınızı okudum..
1 tanesi 5 hucreli digeri 8 hucreliydiKaç hücreliydi Onu da yazarmısın
Bende oyle biliyorum cnm 2 gun sonra tekrar yaptiracam bakalim ne cikacakEvet ya daha erken yapmışsın testi 5-10 değerlerine doktorlar gebelik şüphesiyle yaklaşıktılar bence iki gün bekle tekrar test yap o zaman herşey daha net olucak inşl
Test yaptirdinizmi sonuc bellimiArkadaş merabalar 10 gündür takip ediyor sizi bende bir türlü yazamadım ben 29 aralıkta tüp bebek yaptım ve 10 gün boyunca yazdıklarınızı okudum..
Hayırlısı cnm bence olumlu olucakBende oyle biliyorum cnm 2 gun sonra tekrar yaptiracam bakalim ne cikacak
Inşallah hayırlı haberler alırsınız..Benimde tek yumurta oda 4 hücreli bakalım bekliyoruz Hakkı'mızda hayırlısı olur inşl
8. Gun kac cikti ve katladimi deger.8 gün kan testi yaptım sonuç cok şükür olumlu
Insallah kizlarInşallah hayırlı haberler alırsınız..
Artmış ama hayrlisi olsun bakalım inş yükselir canm :) hyrli olsnCnm 3. Gun embriyosu bugun transferin 8. Gunu deger 10.1
8. Gun kac cikti ve katladimi deger.
8 ci gün idrar testi yaptım silik çıktı emin olmak için kan testi yaptım 181.67 cıktı8. Gun kac cikti ve katladimi deger.
Evt transfer gunuyle birlikte 8. Guncanım hayırlı olsun kat kat artsın inşallah. .8.gün derken ilk gün yani transfr gününü de sayiyormusunuz
Arkadasim merhaba benimde ilk denemem 4 hucreli 2gun transferi 7 ocakta oldum vucudunda degisiklik var mi kacinci gününsenin[/QUOTE][QUOTE="pasa66, post: 44557514, member: hucreli]Benimde tek yumurta oda 4 hücreli bakalım bekliyoruz Hakkı'mızda hayırlısı olur inşl
Arkadasim merhaba benimde ilk denemem 4 hucreli 2gun transferi 7 ocakta oldum vucudunda degisiklik var mi kacinci gününsenin[/QUOTE][QUOTE="pasa66, post: 44557514, member: hucreli]Benimde tek yumurta oda 4 hücreli bakalım bekliyoruz Hakkı'mızda hayırlısı olur inşl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?