transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Karakiz arkadadim gayet iyi degerim daha erken yapmana ragmen iyi icini ferah tut.
pasa66 arkadadim sen mersinde olmussun tedavimiz ayni nerdeyse
Evet ya sen nerde oldun benimde ilk denemem dün çatlatma iğnesi oldum ben sen oldun mu

Benimde ilkdenemem 1 tanekondu cok sşükü . Pazartesi toplandi 19 ocakta test yap dediler yarın vurulacam gonopepty mi neydi adı

Benimde ilkdenemem 1 tanekondu cok sşükü . Pazartesi toplandi 19 ocakta test yap dediler yarın vurulacam gonopepty mi neydi adı
Senin pazartesi toplandı ne Zaman transfer oldu bende salı toplama işlemi perşembe transfer oldu 18 de tahlil istediler sen benden önce başlamışsın neden benden sonra kan tahlilin merak ettim yaşın kaç bu arada bende de bu gün daha göğüs Ağrı'sı başladı sancım transferden beri bel Ağrı'sıyla birlikte devam ediyo ama bunlar normalmiş

Canim malatyadayim ben yasim 27 amh 0.1.
Ben persembe transferoldum 19 ocak test dediler neyse sen 18 de yaptir eger cikarsa bende yaptiririm :)

Canim malatyadayim ben yasim 27 amh 0.1.
Ben persembe transferoldum 19 ocak test dediler neyse sen 18 de yaptir eger cikarsa bende yaptiririm :)
Benim Amh de 4.9 çıktı bende de aynı problem var tek yumurta oluştu yaşım 29 tamam bakalım bekleyebilirsem inşl erkende yapmak istemiyorum bakalım hayırlısı olsun Hakkı'mızda

Bosuna kendini uzdun karakiz benim hastalarin 20 ciktigida oluyor onemli olan 2 gunde bir yukselecek mi.bide cok erken yapmissin genede maşallah degeriniyi.Allahimkkorusun

Karakiz ben sandim 101 cok ozur dilerim.ama bak 2 gunde bir yukselirse inşallah tutmus canim benim

Hamiş olunca halsizlikte normal cnm bende perşembe ye kalp atisi görmeye gidicem islh ... karnim kocaman şişti seninde öylemi sanırım bu ilaçlar böyle yapıyor. ..
Hayırlı olsun bişey sorucam keseyi ve kalp atışlarını nezaman süre içinde ögreniyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…