Evet ya sen nerde oldun benimde ilk denemem dün çatlatma iğnesi oldum ben sen oldun muKarakiz arkadadim gayet iyi degerim daha erken yapmana ragmen iyi icini ferah tut.
pasa66 arkadadim sen mersinde olmussun tedavimiz ayni nerdeyse
Senin pazartesi toplandı ne Zaman transfer oldu bende salı toplama işlemi perşembe transfer oldu 18 de tahlil istediler sen benden önce başlamışsın neden benden sonra kan tahlilin merak ettim yaşın kaç bu arada bende de bu gün daha göğüs Ağrı'sı başladı sancım transferden beri bel Ağrı'sıyla birlikte devam ediyo ama bunlar normalmişBenimde ilkdenemem 1 tanekondu cok sşükü . Pazartesi toplandi 19 ocakta test yap dediler yarın vurulacam gonopepty mi neydi adı
Icimi ferahlattin ebe88 .insallah devami katlayarak devam ederKarakiz arkadadim gayet iyi degerim daha erken yapmana ragmen iyi icini ferah tut.
pasa66 arkadadim sen mersinde olmussun tedavimiz ayni nerdeyse
Benim Amh de 4.9 çıktı bende de aynı problem var tek yumurta oluştu yaşım 29 tamam bakalım bekleyebilirsem inşl erkende yapmak istemiyorum bakalım hayırlısı olsun Hakkı'mızdaCanim malatyadayim ben yasim 27 amh 0.1.
Ben persembe transferoldum 19 ocak test dediler neyse sen 18 de yaptir eger cikarsa bende yaptiririm :)
Pardon 0 4.9Benim Amh de 4.9 çıktı bende de aynı problem var tek yumurta oluştu yaşım 29 tamam bakalım bekleyebilirsem inşl erkende yapmak istemiyorum bakalım hayırlısı olsun Hakkı'mızda
Bende hala halsizlik ve sancı devam ediyor hayırlısıyla cuma günü gelirse insallah rahatliycam birazKizlar nasilsiniz bugun nasil hissediosunuz kendinizi
Hayırlısı olur inş canım sabırla bekle..Bende hala halsizlik ve sancı devam ediyor hayırlısıyla cuma günü gelirse insallah rahatliycam biraz
bence pozitifSimdi sonuc geldi 10.1 nasil kizlar
Cumaya test günüm muydu nurgül sancı gaz sancısı da olabilirHayırlısı olur inş canım sabırla bekle..
Test günüm salı günüydü cumaya keseyi görmeye gidicem insallahhbence pozitif
Cumaya test günüm muydu nurgül sancı gaz sancısı da olabilir
Inşallah canım ya keseyi görünce biraz rahatlarim diye düşünüyorumHayırlısı olur inş canım sabırla bekle..
Inşallah cnm allahın izniyle keseyi görücen kalp atışlarını görücen birazcık sabır benim 12 günüm allaha şükürler olsun hamileyim allah sanada ve isteyenlere nasip etsin.,Inşallah canım ya keseyi görünce biraz rahatlarim diye düşünüyorum
Hamiş olunca halsizlikte normal cnm bende perşembe ye kalp atisi görmeye gidicem islh ... karnim kocaman şişti seninde öylemi sanırım bu ilaçlar böyle yapıyor. ..Test günüm salı günüydü cumaya keseyi görmeye gidicem insallahh
Hayırlı olsun bişey sorucam keseyi ve kalp atışlarını nezaman süre içinde ögreniyoruz..Hamiş olunca halsizlikte normal cnm bende perşembe ye kalp atisi görmeye gidicem islh ... karnim kocaman şişti seninde öylemi sanırım bu ilaçlar böyle yapıyor. ..
Cok sagol cnm 12 .gun tekrar gidecem insallah artmis olurBosuna kendini uzdun karakiz benim hastalarin 20 ciktigida oluyor onemli olan 2 gunde bir yukselecek mi.bide cok erken yapmissin genede maşallah degeriniyi.Allahimkkorusun
valla nasıl olalım bekleyiş herkeste bende perşembe ilk tahlili vericem hayırlısıyla bakalım inşKizlar nasilsiniz bugun nasil hissediosunuz kendinizi
12. Gun 2. Testi yaptım 1 hafta sonra keseyi gördüm 1 hafta sonrada kalp atisi islh..Hayırlı olsun bişey sorucam keseyi ve kalp atışlarını nezaman süre içinde ögreniyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?