transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

valla nasıl olalım bekleyiş herkeste bende perşembe ilk tahlili vericem hayırlısıyla bakalım inş
merhaba benım de 2 ocakta 2 tane 8 hucrelı 3.gun ebrıyosu transfer edıldı.14 ocak test gunum..kasıklarımda agrı vardı cumadan berı yokoldu, sadece gogusler bıraz şiş , baska da bır sey hıssetmıyorum. hıc belırtı olmayınca da olumsuz olması ıhtımalını daha cok dusunuyorum 2 tane de olumsuz denemem var zaten..

Cnm bwlirti olmaz zaten daha yeni olusan bir şeyin nasıl. Olsun belirtisi anca gebelik grceklesirse belirti olur oda gebeliğin 4. 5. Haftasında olur kasık ağrıları toplamadan sonra oluyor ve 1 hafta içinde geçiyor belirti arayıp uzmé kendini olurmu güzel düşün güzel olsun...

Evt transfer gunuyle birlikte 8. Gun
canım transfer gunu sayılmıyor, sonrakı gun 1.gun sayılıyor.3.gun embrıyosu transfer edıldıyse 12.gunde , 5.gun embrıyosu transfer edıldı ıse 10.gunde test onerılıyor.
yanı sen 7.gun test yaptırmıssın, degerın dusuk cıkması cok normal.senın yerınde olsam madem erken yaptırdın, 2 gun arayla testı tekrarla eger 2 katına cıkıyorsa zaten olumlu gıdıyor demektır, hayırlı haberler ınsallah..
bu arada benım test gunum de 14 ocak

Kizlar benim camasir islancak kadar su gibi akintim gelio sizdede varmi cok endiselendim

ınsallah canım, yarın 9.gun, erken gebelık testı aldım , yapsam mı sabah dıye dusunuyorum..ne guzel bazı arkadasların 8.gunde falan olumlu kan sonucları var..ınsanın ıcıne kurt dusuyor ben de mı yaptırsam acaba dıye :)

Evt cnm.jel.kullaniyorum bugun baya artti hatta camasirimdan bile gecmis su gibi yani baya belli jeli cok derine enjekte edememis olabolirim bugun icim rahatladi nurgulcum cok saol

Türkan arkadasim benimde 2 gündür jel gibi ıslak geliyor cok fazla günlük ped sisiyor o derece yani.ben jel ve progestan kapsul kullanıyorum alttan.hatta korkup wc ye gidiyorum cok şükür su gibi diyorum :)

sıkma canını bende bir şey hissetmiyorum hayırlısıyla perşembeyi bekliyelim zaten doktorlarda diyor hissiyat olmaz ilaçlar hormon ilaçları oldugu için bazen kasık bazende gögüs ağrıları olabilir diye olumlu düşünelim olumlu olsun kader arkadaşım perşembe sonuçlarımızı yazarız inş pozitif olurda

Cok saolun kizlar insan ne kadar endiselenio ya en ufak biseyde bile .. ki ben kendmi gercekten en kotusunede hazirladim yani gercekten hazirlikliyim ona ragmen onla hergun konusuyorum ona dua okuyorum onla temas kurmaya calisiyorum... o beni biraksada devam etmesede o benim evladim bi melek olup beni cennete beklicek... allahtan hep hayirlisi diye dua ediyorum allah evlatlarimizi bize bagislasin saglikli sihhatli hayirli bir sekilde insallah allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. Yarin transferimin 5 inci gunu ve blasto transfer edilmisti. Diyorum transfer sonrasi 7 ci gunu idrar dan baksam cikarmi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…