- 1 Ocak 2016
- 80
- 24
- 3
- 35
Aynen şişti ya canım sabahları da sancim olması beni korkutuyor ışte siz keseyi gördünüz muHamiş olunca halsizlikte normal cnm bende perşembe ye kalp atisi görmeye gidicem islh ... karnim kocaman şişti seninde öylemi sanırım bu ilaçlar böyle yapıyor. ..
Aminnn inşallah canım benim ya sabahları sancim olması beni korkutuyor amaInşallah cnm allahın izniyle keseyi görücen kalp atışlarını görücen birazcık sabır benim 12 günüm allaha şükürler olsun hamileyim allah sanada ve isteyenlere nasip etsin.,
Doktorum test yaptığım gün 10 gün sonra gel keseyi gorelim demisti 5 günü gitti 5 günü kaldı12. Gun 2. Testi yaptım 1 hafta sonra keseyi gördüm 1 hafta sonrada kalp atisi islh..
evet cnm gördüm. ..Aynen şişti ya canım sabahları da sancim olması beni korkutuyor ışte siz keseyi gördünüz mu
Suanda gebelik belirtilerin var mi canım çok soru sordum ama kusuruna bakma ne olurevet cnm gördüm. ..
Fazla yok sanırım yalnızca cok yiyorum ve çok wc gidiyorum okadar şimdilik bide halsizlik varevet cnm gördüm. ..
merhaba benım de 2 ocakta 2 tane 8 hucrelı 3.gun ebrıyosu transfer edıldı.14 ocak test gunum..kasıklarımda agrı vardı cumadan berı yokoldu, sadece gogusler bıraz şiş , baska da bır sey hıssetmıyorum. hıc belırtı olmayınca da olumsuz olması ıhtımalını daha cok dusunuyorumvalla nasıl olalım bekleyiş herkeste bende perşembe ilk tahlili vericem hayırlısıyla bakalım inş
Cnm bwlirti olmaz zaten daha yeni olusan bir şeyin nasıl. Olsun belirtisi anca gebelik grceklesirse belirti olur oda gebeliğin 4. 5. Haftasında olur kasık ağrıları toplamadan sonra oluyor ve 1 hafta içinde geçiyor belirti arayıp uzmé kendini olurmu güzel düşün güzel olsun...merhaba benım de 2 ocakta 2 tane 8 hucrelı 3.gun ebrıyosu transfer edıldı.14 ocak test gunum..kasıklarımda agrı vardı cumadan berı yokoldu, sadece gogusler bıraz şiş , baska da bır sey hıssetmıyorum. hıc belırtı olmayınca da olumsuz olması ıhtımalını daha cok dusunuyorum2 tane de olumsuz denemem var zaten..
canım transfer gunu sayılmıyor, sonrakı gun 1.gun sayılıyor.3.gun embrıyosu transfer edıldıyse 12.gunde , 5.gun embrıyosu transfer edıldı ıse 10.gunde test onerılıyor.Evt transfer gunuyle birlikte 8. Gun
canım transfer gunu sayılmıyor, sonrakı gun 1.gun sayılıyor.3.gun embrıyosu transfer edıldıyse 12.gunde , 5.gun embrıyosu transfer edıldı ıse 10.gunde test onerılıyor.
yanı sen 7.gun test yaptırmıssın, degerın dusuk cıkması cok normal.senın yerınde olsam madem erken yaptırdın, 2 gun arayla testı tekrarla eger 2 katına cıkıyorsa zaten olumlu gıdıyor demektır, hayırlı haberler ınsallah..
bu arada benım test gunum de 14 ocak[/QUOTevet bende 2 gunde tekrar test yaptircam bakalim hakkimda hayirlisi olsun
Evet o bende oluyor ama ben fitil kullanıyorum o ftilden oluyor bence sen ilaç kullanıyor musunKizlar benim camasir islancak kadar su gibi akintim gelio sizdede varmi cok endiselendim
ınsallah canım, yarın 9.gun, erken gebelık testı aldım , yapsam mı sabah dıye dusunuyorum..ne guzel bazı arkadasların 8.gunde falan olumlu kan sonucları var..ınsanın ıcıne kurt dusuyor ben de mı yaptırsam acaba dıyeCnm bwlirti olmaz zaten daha yeni olusan bir şeyin nasıl. Olsun belirtisi anca gebelik grceklesirse belirti olur oda gebeliğin 4. 5. Haftasında olur kasık ağrıları toplamadan sonra oluyor ve 1 hafta içinde geçiyor belirti arayıp uzmé kendini olurmu güzel düşün güzel olsun...
Rica ederim canım benim inşallah rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun boş bırakmasınEvt cnm.jel.kullaniyorum bugun baya artti hatta camasirimdan bile gecmis su gibi yani baya belli jeli cok derine enjekte edememis olabolirim bugun icim rahatladi nurgulcum cok saol
Fitil kullanıyorsan fitil yüzümden olabilir...Kizlar benim camasir islancak kadar su gibi akintim gelio sizdede varmi cok endiselendim
teşekkür ederim canım ..kullanmamak gerekiyormuş zaten..inşallah çabuk geçerCnm bence dogal olmayan bisye kullanma ucuk icin ne iyi gelir arastir bence canim yani ben olsan oyle yapardim. Dun basim cok agirdi parol bile yutmak istemedim
sıkma canını bende bir şey hissetmiyorum hayırlısıyla perşembeyi bekliyelim zaten doktorlarda diyor hissiyat olmaz ilaçlar hormon ilaçları oldugu için bazen kasık bazende gögüs ağrıları olabilir diye olumlu düşünelim olumlu olsun kader arkadaşım perşembe sonuçlarımızı yazarız inş pozitif olurdamerhaba benım de 2 ocakta 2 tane 8 hucrelı 3.gun ebrıyosu transfer edıldı.14 ocak test gunum..kasıklarımda agrı vardı cumadan berı yokoldu, sadece gogusler bıraz şiş , baska da bır sey hıssetmıyorum. hıc belırtı olmayınca da olumsuz olması ıhtımalını daha cok dusunuyorum2 tane de olumsuz denemem var zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?