transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Insallah canım hayırlısıyla bız de güzel haberlerı mujdelerız umarım. Senin ılk denemen mi?

Cnm beta hcg 8. Gun kana karışmaya. Başlıyor istersen 8. Gun yap ama unutma catlama ignesi bazen kanda ve idralde yanıltıcı sonuçlar vere biliyor ben 8. Gun idralde silik cizgi görmüştüm çok içini rahatlatmak istiyorsan 8. Gun yap olurmu .

Cok tsk ederim cnm bu arada hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin peki bu 3 gun veya 5ci gun embriyosu fark edermi 8.ci gun olrak

Cok tsk ederim cnm bu arada hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin peki bu 3 gun veya 5ci gun embriyosu fark edermi 8.ci gun olrak
5. Gun Emriyosu daha erken kana karışıyor aslında ama ben garanti olsun diye 8. Gun yap derim birde sabah ilk idralinle yap en az 4 saat birikmiş idralde daha sağlam sonuç alınıyor 5. Gun emriyosu nda 7. Gun kana karışıyor beta hcg diye biliyorum..

Canım sıkma canını sabırla bekle herkezde farklı oluyor

bence acele etme biraz daha bekle cnm bütün dualarınada katılıyorum

ya kızlar bir şey soracağım,cumartesi transferim oldu crinone jel kullanıyorum gece tuvalete kalktım onun pelteleriyle birlikte gri küçük bir akıntı var sümük gibi grili siyahlı ay nasıl moralim bozuldu bu konuda fikri olan var mı aklıma takılıp duruyor düşük mü şu mu bu mu nasıl sabredicem

Sana bisey soylimmi bu kadar olur bendede az once aynisi oldu hatta esimede gosterdim hastaneyi aradim hemsireler mesgulmus doktorum telefonunu acmadi. Bende arastiriodum bi akintim okadar yogun ki pijamamin agi bile islanmis. Bende endiselendim tabikii. Ama annrmlr kayinvalidrm bana bunda kan yok icin rahat olsun dediler. Umarim biseyimiz yoktur (

bende de kandır ağrıdır şu an için yok yani böyle tuvalet kağıdına beyaz pelteler beyaz akıntı gelmesi normal doktorum da söylemişti transfer öncesi de jel kullanmıştım ama böyle grili siyahlı küçük bir şey de görünce ne oluyor dedim öğrenip yazar mısın canım benim beyaz su gibi akıntı da devam ediyor ama sanırım o normal

Kizlar mrb. 5. Gun embriyosu 28 aralik transfer gunum. 8 icak test gunumdu 341 cikti. Bugun tekrar yaptirdim 926 cikti. 21 ocak ultrason randevum var

Kizlar mrb. 5. Gun embriyosu 28 aralik transfer gunum. 8 icak test gunumdu 341 cikti. Bugun tekrar yaptirdim 926 cikti. 21 ocak ultrason randevum var
Neler hissediyorsun canm ya ben hoc hamile gb hissedemiyorum kendimi bide mide bulantlrm falan kalmadı pek acıknca oluyor sadece agrilarm da gtti gb sadece başm çok ağrıyor bide ağız kuruluğu var 20 lik dislerm ağrı yapıyor bole olan var mı başka acaba be çok sivilcelendim tuhaf bsey yani bu duygu anlatamıyorum da :) inş çarşamba keseyi gorucem bende

Canim suan hic bisey hissetmiyorum. Karin agrim cok nadir oluyo. Sadece iki gundur sanki sag kasigimin ordan bisey kayiyomus gibi hissediyorum o kadar

endişelenme cnm umarım birşey degildir bende aynı jelden kullanıyorum bende de oldu doktorum normal dedi jeli sıkınca 10 dk hareket et rahim emiyor emilmiyende akıyor akıntınız ondan korkmayın dedi yoksa içimizde peynirleşiyormuş akması iyiymiş ben konuştum doktorumla ama hepimiz endişeliyiz tabi umarım hiç birimize birşey olmadan güzel haberler alırız

Canım sağoll ya akmasından da şikayetçi değilim gri siyah gibi gelmesi kıllandırıyor adamı inş bir aksilik yoktur dediğin gibi bekliyoruz sabırsızlıkla test vaktini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…