Insallah canım hayırlısıyla bız de güzel haberlerı mujdelerız umarım. Senin ılk denemen mi?sıkma canını bende bir şey hissetmiyorum hayırlısıyla perşembeyi bekliyelim zaten doktorlarda diyor hissiyat olmaz ilaçlar hormon ilaçları oldugu için bazen kasık bazende gögüs ağrıları olabilir diye olumlu düşünelim olumlu olsun kader arkadaşım perşembe sonuçlarımızı yazarız inş pozitif olurda
Cnm beta hcg 8. Gun kana karışmaya. Başlıyor istersen 8. Gun yap ama unutma catlama ignesi bazen kanda ve idralde yanıltıcı sonuçlar vere biliyor ben 8. Gun idralde silik cizgi görmüştüm çok içini rahatlatmak istiyorsan 8. Gun yap olurmu .Cok saolun kizlar insan ne kadar endiselenio ya en ufak biseyde bile .. ki ben kendmi gercekten en kotusunede hazirladim yani gercekten hazirlikliyim ona ragmen onla hergun konusuyorum ona dua okuyorum onla temas kurmaya calisiyorum... o beni biraksada devam etmesede o benim evladim bi melek olup beni cennete beklicek... allahtan hep hayirlisi diye dua ediyorum allah evlatlarimizi bize bagislasin saglikli sihhatli hayirli bir sekilde insallah allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. Yarin transferimin 5 inci gunu ve blasto transfer edilmisti. Diyorum transfer sonrasi 7 ci gunu idrar dan baksam cikarmi acaba.
5. Gun Emriyosu daha erken kana karışıyor aslında ama ben garanti olsun diye 8. Gun yap derim birde sabah ilk idralinle yap en az 4 saat birikmiş idralde daha sağlam sonuç alınıyor 5. Gun emriyosu nda 7. Gun kana karışıyor beta hcg diye biliyorum..Cok tsk ederim cnm bu arada hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin peki bu 3 gun veya 5ci gun embriyosu fark edermi 8.ci gun olrak
Canım sıkma canını sabırla bekle herkezde farklı oluyorsıkma canını bende bir şey hissetmiyorum hayırlısıyla perşembeyi bekliyelim zaten doktorlarda diyor hissiyat olmaz ilaçlar hormon ilaçları oldugu için bazen kasık bazende gögüs ağrıları olabilir diye olumlu düşünelim olumlu olsun kader arkadaşım perşembe sonuçlarımızı yazarız inş pozitif olurda
bence acele etme biraz daha bekle cnm bütün dualarınada katılıyorumCok saolun kizlar insan ne kadar endiselenio ya en ufak biseyde bile .. ki ben kendmi gercekten en kotusunede hazirladim yani gercekten hazirlikliyim ona ragmen onla hergun konusuyorum ona dua okuyorum onla temas kurmaya calisiyorum... o beni biraksada devam etmesede o benim evladim bi melek olup beni cennete beklicek... allahtan hep hayirlisi diye dua ediyorum allah evlatlarimizi bize bagislasin saglikli sihhatli hayirli bir sekilde insallah allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. Yarin transferimin 5 inci gunu ve blasto transfer edilmisti. Diyorum transfer sonrasi 7 ci gunu idrar dan baksam cikarmi acaba.
Neler hissediyorsun canm ya ben hoc hamile gb hissedemiyorum kendimi bide mide bulantlrm falan kalmadı pek acıknca oluyor sadece agrilarm da gtti gb sadece başm çok ağrıyor bide ağız kuruluğu var 20 lik dislerm ağrı yapıyor bole olan var mı başka acaba be çok sivilcelendim tuhaf bsey yani bu duygu anlatamıyorum da :) inş çarşamba keseyi gorucem bendeKizlar mrb. 5. Gun embriyosu 28 aralik transfer gunum. 8 icak test gunumdu 341 cikti. Bugun tekrar yaptirdim 926 cikti. 21 ocak ultrason randevum var
İyi tabi maşallah..Kizlar mrb. 5. Gun embriyosu 28 aralik transfer gunum. 8 icak test gunumdu 341 cikti. Bugun tekrar yaptirdim 926 cikti. 21 ocak ultrason randevum var
Canim suan hic bisey hissetmiyorum. Karin agrim cok nadir oluyo. Sadece iki gundur sanki sag kasigimin ordan bisey kayiyomus gibi hissediyorum o kadarNeler hissediyorsun canm ya ben hoc hamile gb hissedemiyorum kendimi bide mide bulantlrm falan kalmadı pek acıknca oluyor sadece agrilarm da gtti gb sadece başm çok ağrıyor bide ağız kuruluğu var 20 lik dislerm ağrı yapıyor bole olan var mı başka acaba be çok sivilcelendim tuhaf bsey yani bu duygu anlatamıyorum da :) inş çarşamba keseyi gorucem bende
endişelenme cnm umarım birşey degildir bende aynı jelden kullanıyorum bende de oldu doktorum normal dedi jeli sıkınca 10 dk hareket et rahim emiyor emilmiyende akıyor akıntınız ondan korkmayın dedi yoksa içimizde peynirleşiyormuş akması iyiymiş ben konuştum doktorumla ama hepimiz endişeliyiz tabi umarım hiç birimize birşey olmadan güzel haberler alırızbende de kandır ağrıdır şu an için yok yani böyle tuvalet kağıdına beyaz pelteler beyaz akıntı gelmesi normal doktorum da söylemişti transfer öncesi de jel kullanmıştım ama böyle grili siyahlı küçük bir şey de görünce ne oluyor dedim öğrenip yazar mısın canım benim beyaz su gibi akıntı da devam ediyor ama sanırım o normal
Canım sağoll ya akmasından da şikayetçi değilim gri siyah gibi gelmesi kıllandırıyor adamı inş bir aksilik yoktur dediğin gibi bekliyoruz sabırsızlıkla test vaktini:)endişelenme cnm umarım birşey degildir bende aynı jelden kullanıyorum bende de oldu doktorum normal dedi jeli sıkınca 10 dk hareket et rahim emiyor emilmiyende akıyor akıntınız ondan korkmayın dedi yoksa içimizde peynirleşiyormuş akması iyiymiş ben konuştum doktorumla ama hepimiz endişeliyiz tabi umarım hiç birimize birşey olmadan güzel haberler alırız
Gri siyah iç çamaşırı yüzünden oluyor benceCanım sağoll ya akmasından da şikayetçi değilim gri siyah gibi gelmesi kıllandırıyor adamı inş bir aksilik yoktur dediğin gibi bekliyoruz sabırsızlıkla test vaktini:)
Fitil zaten dışarı peynir gibi geri çıkıyor ben bişi olduğunu sanmıyorum ...Belkide o peynirlesme oldu bende yani insallah oyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?