- 9 Mayıs 2007
- 173
- 8
- 318
İç çamaşırım siyah ama günlük ped kullanıyorum bi de zaten silince geldi mantıksallaştırmak için çok uğraştım da olmuyor beklicem düşünmeden sağol fikrin için canımmFitil zaten dışarı peynir gibi geri çıkıyor ben bişi olduğunu sanmıyorum ...
Hmm hayrlisi bakalım artık allah kicagmza alicagmz günleri de göstersin inş :)Canim suan hic bisey hissetmiyorum. Karin agrim cok nadir oluyo. Sadece iki gundur sanki sag kasigimin ordan bisey kayiyomus gibi hissediyorum o kadar
Ctesi oldu 2.günü ama bana 22.günüymüş gibi geliyor zaman ne kadar çabuk geçiyor diyen biri olarak hiç geçmediğini anladığım evredeyim:)Canim senin trasferinin kacinci gunu bugun
öyledir umarım içini rahat tut cnm az kaldı test için geri sayıyoz artık hepimiz 2016 hepimize ugurlu gelsin inşBelkide o peynirlesme oldu bende yani insallah oyledir
Iyi düşün bu kadar panik yapma. Belkide tutunma kanamasidir:) bende koyu kahverengi geri geliyordu. Tutunmadan dolayiymis.İç çamaşırım siyah ama günlük ped kullanıyorum bi de zaten silince geldi mantıksallaştırmak için çok uğraştım da olmuyor beklicem düşünmeden sağol fikrin için canımm
Valla Can'ım bilmiyorum doktor 18 dedi test için ama şimdilik beklemeyi düşünüyorum ama 2-3 gün kala belirti hissedersem yapabilirim hayırlısı bide benim ki 4 hücreli 9 günden önce yapmam kesin de bakalım
Cnm ikiz değilmiydi senin kesenin Tekinde bebis görmemistiniz belki onla ilgilidir tabi bir fikir bu bol bol dinlenKızlar iyi akşamlar. 5 haftalik hamileyim.az önce biraz kanama gördüm .dr à yazdım bakalım .çok değil ama inşallah birsey olmaz .kanaması olan var mı benim gibi dr à gittiniz mi .
Evet olabilir. dr yordun mu kendini dedi .biraz yürüdüm aksam üzeri ama 10 15 dk falan .zaten ondan sonra oldu.izle kanamayı artarsa yarın bakalım dedi.şu An yatıyorum.ve kalkmaya korkuyorum .dinlenmek dışında birsey yok elden gelen demekki .progestan iğne fitil ne varsa kullanıyorum .ama ağrım yok o sevindirici sankiCnm ikiz değilmiydi senin kesenin Tekinde bebis görmemistiniz belki onla ilgilidir tabi bir fikir bu bol bol dinlen
Evet bencede iyi tabi cnm ... kalkma yerinden wc hariç olurmu ...Evet olabilir. dr yordun mu kendini dedi .biraz yürüdüm aksam üzeri ama 10 15 dk falan .zaten ondan sonra oldu.izle kanamayı artarsa yarın bakalım dedi.şu An yatıyorum.ve kalkmaya korkuyorum .dinlenmek dışında birsey yok elden gelen demekki .progestan iğne fitil ne varsa kullanıyorum .ama ağrım yok o sevindirici sanki
Çok sağol desteğin için canım yatacagim hep bu ara .sen nasılsınEvet bencede iyi tabi cnm ... kalkma yerinden wc hariç olurmu ...
Bende iyiyim çalışıyorum çok yorucu oluyor uykum geliyo hep is yerinde bende perşembe bebisi görmeye gidicem ıslh ...Çok sağol desteğin için canım yatacagim hep bu ara .sen nasılsın
Bende iyiyim çalışıyorum çok yorucu oluyor uykum geliyo hep is yerinde bende perşembe bebisi görmeye gidicem ıslh ...
Nasıl oldun cnm iyimisinKızlar iyi akşamlar. 5 haftalik hamileyim.az önce biraz kanama gördüm .dr à yazdım bakalım .çok değil ama inşallah birsey olmaz .kanaması olan var mı benim gibi dr à gittiniz mi .
Günaydın canım .gece çok az gelmiş .şu anda da yok kesildi diyebilirim çok şükür. Bugün dışarda isim var hemen yorulmadan halledip geleceğim inş .kesilmiştir.Nasıl oldun cnm iyimisin
Cnm cikmasaydin keşke bu günlük bir yere ..Günaydın canım .gece çok az gelmiş .şu anda da yok kesildi diyebilirim çok şükür. Bugün dışarda isim var hemen yorulmadan halledip geleceğim inş .kesilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?