transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Fitil zaten dışarı peynir gibi geri çıkıyor ben bişi olduğunu sanmıyorum ...
İç çamaşırım siyah ama günlük ped kullanıyorum bi de zaten silince geldi mantıksallaştırmak için çok uğraştım da olmuyor beklicem düşünmeden sağol fikrin için canımm

Ewet kızlar geri sayım devam bugün transfer günü hariç 4 gün tam bir hafta kaldı haftaya bugün bu saatlerde tahlil sonucunu öğrenmiş olucaz inşl hayırlı haberler alırız

İç çamaşırım siyah ama günlük ped kullanıyorum bi de zaten silince geldi mantıksallaştırmak için çok uğraştım da olmuyor beklicem düşünmeden sağol fikrin için canımm
Iyi düşün bu kadar panik yapma. Belkide tutunma kanamasidir:) bende koyu kahverengi geri geliyordu. Tutunmadan dolayiymis.

Insallah Y yunkon cnm oyledir. P pasa66 cnm bizim transferimiz ayni gun oldu sen gununu beklicekmisin yoksa onceden vseyler yapcakmisin yaparsan hbr ver bende yapim:)))
Valla Can'ım bilmiyorum doktor 18 dedi test için ama şimdilik beklemeyi düşünüyorum ama 2-3 gün kala belirti hissedersem yapabilirim hayırlısı bide benim ki 4 hücreli 9 günden önce yapmam kesin de bakalım

Kızlar iyi akşamlar. 5 haftalik hamileyim.az önce biraz kanama gördüm .dr à yazdım bakalım .çok değil ama inşallah birsey olmaz .kanaması olan var mı benim gibi dr à gittiniz mi .

Kızlar iyi akşamlar. 5 haftalik hamileyim.az önce biraz kanama gördüm .dr à yazdım bakalım .çok değil ama inşallah birsey olmaz .kanaması olan var mı benim gibi dr à gittiniz mi .
Cnm ikiz değilmiydi senin kesenin Tekinde bebis görmemistiniz belki onla ilgilidir tabi bir fikir bu bol bol dinlen

Cnm ikiz değilmiydi senin kesenin Tekinde bebis görmemistiniz belki onla ilgilidir tabi bir fikir bu bol bol dinlen
Evet olabilir. dr yordun mu kendini dedi .biraz yürüdüm aksam üzeri ama 10 15 dk falan .zaten ondan sonra oldu.izle kanamayı artarsa yarın bakalım dedi.şu An yatıyorum.ve kalkmaya korkuyorum .dinlenmek dışında birsey yok elden gelen demekki .progestan iğne fitil ne varsa kullanıyorum .ama ağrım yok o sevindirici sanki

Evet bencede iyi tabi cnm ... kalkma yerinden wc hariç olurmu ...

Mrb arkadaşlar banada sali gunu transfer yapıldı cuma günü kan tahliliyle ogrencez sonucu çok heycanliyim.ilk denememiz.doktor bi belirti olmaz dedi ama kasiklarima surekli bicak saplaniyo.sizdede oldumu yani tuttugnami delalet acaba.

Bende iyiyim çalışıyorum çok yorucu oluyor uykum geliyo hep is yerinde bende perşembe bebisi görmeye gidicem ıslh ...
Nasıl oldun cnm iyimisin

İslh
Günaydın canım .gece çok az gelmiş .şu anda da yok kesildi diyebilirim çok şükür. Bugün dışarda isim var hemen yorulmadan halledip geleceğim inş .kesilmiştir.
Cnm cikmasaydin keşke bu günlük bir yere ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…