Dr test istedi mi senden .yaptırdım mi .kalp atışları için gideceksiniz dimi.ayy çok güzel çok heyecanlı. Benim 22 sine randevum kalp atışları içinNasıl oldun cnm iyimisin
Ne testi daha bişi istemedi .. sen geçen bebeği gördün ama kalp atışını göremedin ben kalp atışını da gordun sandim .Dr test istedi mi senden .yaptırdım mi .kalp atışları için gideceksiniz dimi.ayy çok güzel çok heyecanlı. Benim 22 sine randevum kalp atışları için
Evet benimde 6. Gün beklemek zor ama iyi düşünelim ok olumlu düşün iyi olsunSakin ol canim benimde 6ci gunum(( gunler gecmiyor sanki
Hoşgeldin cnm kaçıncı gün embriyosu eğer 3 günse bekle derim ama 5gün se yap çıkabilir Hakkı'nda hayırlısı olsun inşl olumlu olur bizlerede moral motive olursunHerkese merhaba, sonunda ben de uzaktan takibi bırakıp üye oldum aranıza katıldım :) bugun benim transfer sonrasi 8. Gunum ve cok korkuyorum.. Bir yandan test yapsam diyorum, diger yandan negatif gelirse diye korkuyorum.. Bu arada 2. Denemem ilki negatif
Hoşgeldin cnm kaçıncı gün embriyosu eğer 3 günse bekle derim ama 5gün se yap çıkabilir Hakkı'nda hayırlısı olsun inşl olumlu olur bizlerede moral motive olursun
Hadi bakalım hatırlı haberlerini bekliyoruz inşlHosbulduk :) 5. Gun embriyosu. Insallah cok tesekkur ederim. Eger cesaret edip de yapabilirsem haber vericem..
Hosbulduk :) 5. Gun embriyosu. Insallah cok tesekkur ederim. Eger cesaret edip de yapabilirsem haber vericem..
Hosbulduk :) 5. Gun embriyosu. Insallah cok tesekkur ederim. Eger cesaret edip de yapabilirsem haber vericem..
Beni tolamadan sonra 3.gun cagirdilar gec aradiklari icin sehir disindao ldugumdan ertesi gun gel dedi yani 4.gun koydular. 3.gun transfer yapilsaydi 3 tane 1.kalite embriyo vardi 4.gun 2 tane kalms yani disarda bekleyen embriyonun kalotesimi azaliyo yoksa dahami iyi tutuyo anlamadm
3e göre 5.gün embriyosu daha çok tutunma ihtimaline sahip ama kısmet allahtan herşey benimki de 3 gün embriyosu hayırlısını rabbim bilir o verirSlm arkadaslar bugun transferden sonra 3.gunum benm daha cok var.bisey sorcam size 5.gun embriyosu yada 3.gun ne degisiyo ne farkediyo yani kacinci gun old
selam kızlar devamlı bu başlığı takıp edıyordum bende 04 ocakta transfer oldum beklemedeyım.belkı yarın akşam kan testı yaptırırım:5.gun embriyosu 1 adet.çok zormuş bu yollardan geçmek.
Hayırlısı olsun inşallah.Benim de transferim 4 ocak :)
Canim nasil oldun iyi misinCok sagol cnm 12 .gun tekrar gidecem insallah artmis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?