transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim pozitif olan denememde Evde yapılan yumurtlama testleri varya onlarda çift çizgi çıkar yazıyordu forumda bende inanmadım ama yinede denemek istedim gerçektende çift koyu çizgi çıktı hcg değerinin içindeki hormona benzer hormon lh yumurtlama hormonuyla aynı karakteri taşıdığından hamilelerde pozitif çıkarmış. ben defalarca denedim hep pozitif çıkmıştı. erken öğrenmek isteyenler deneyebilir
not= 2.5 aylıkken bebeğimizin labi durdu.

Yani 3 undede tipa tip ayni belirtilermi oldu
aynen öyle ilaçlar yapıyor belirtileri ilk ikisini bahçecide sonuncusunu memorial şişlide yaptıdım. Hepsinde adet sancım göğüs ağrım bel ağrım bacağıma doğru ağrım olmuştu. bulantım olmamıştı.sonuncununda tutmadığını emindim ama pozitif çıktı

ŞUAN ÇOK KORKUYORUM SONUÇ AYNI OLACAK DİYE...
olmaması ıcın dua edicez canım. Hayırlısını dilicez sevinvcli haberler dilicez benımde 2 kaybım var korkulşarım enbdıselerım cok fazla amma Allahtan umut kesilmez bu kez olmaması ıcın dua edıyorum edicez.

Kizlar siddetli karin kasik agrim var ama yok boyle bisey agliyorum resmen hic boyle bisey yasayan varm

Türkan arkadasim dr unu ara sor lütfen aglama ne olur

bende öyleyim canım trasnferım ilk 4 günü feci idi sonra 4 gün rahat sonra 4 gün feci şimdi gün aşırı agrım oluyor

Cok şükür karakiz merak ettim ne zaman test yapacan tekrar ins2tutunur sana annesi

Kızlar bugün 6. Günüm bitti 7. Güne girdim artık transfer günü değil saat itibariyle hesap yapmaya başladım karnımda hafif bir sancı ve göğüs şişliği var başka bi belirti olmuyo normal mi sizcede erken mi daha

Merhaba arkadaşlar benimde bugün transferimin 6. günü. 2 tane blast embriyo transfer edildi. Transferin 3.gününden beri bel ağrısı ve gögüs hassasiyetim var adet olcakmış gibi. bugün kendime hakim olamayıp idrar testi yaptım ve negatif. çok korkuyorum çok ağlıyorum. tamamen umutsuzlaştım. Bu arada benim 2. denemem. İlkindede dondurulmuş 2 tane blast embriyo yerleştirildi. Negatifti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…