aynen öyle ilaçlar yapıyor belirtileri ilk ikisini bahçecide sonuncusunu memorial şişlide yaptıdım. Hepsinde adet sancım göğüs ağrım bel ağrım bacağıma doğru ağrım olmuştu. bulantım olmamıştı.sonuncununda tutmadığını emindim ama pozitif çıktıYani 3 undede tipa tip ayni belirtilermi oldu
Benim de transferim 4 ocak :)
idrar testi yerine kan verin kızlar bosuna psıkolojısınızı bozmayınBENM DE 4 OCAK YARIN İDRAR TESTİ YAPCAM BAKALIM ÇIKCAK MI
idrar testi yerine kan verin kızlar bosuna psıkolojısınızı bozmayın
BENM 3. DENEMEM İKİSİNİ ERKEN YAPTIM ÇIKMADI BU YÜZDEN KORKUYORUM
idrar testi niye yapıyorsun ozaman ?? Korkunun ecele faydası yok canım pozıtıf bıle olsa ıdrar da negatıf gorup kendını uzmene deymezz..
ÖYLE DE İŞTE NEYSE PERŞEMBE GÜNÜ OKUL ÇIKIŞI KAN VERECEM
ben sonucu kesin olmayan bir test ıcın kendını üzmeni istemediğim için söyledim canım bende yaşadım çunku 10.gün koskoca tek çizgi idi ....
olmaması ıcın dua edicez canım. Hayırlısını dilicez sevinvcli haberler dilicez benımde 2 kaybım var korkulşarım enbdıselerım cok fazla amma Allahtan umut kesilmez bu kez olmaması ıcın dua edıyorum edicez.ŞUAN ÇOK KORKUYORUM SONUÇ AYNI OLACAK DİYE...
Kizlar siddetli karin kasik agrim var ama yok boyle bisey agliyorum resmen hic boyle bisey yasayan varm
Sagol cnm cok iyiyim sen nasilsinCanim nasil oldun iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?