Daha kana geçmeyen beta hcg hormonu nasıl idrale geçsin çok erken test yapıp boşa canını sıkmışsin cnm boşa moralini bozma stres yapma stres şu An en son lazım olan şey 3. Gun emriyoda beta hcg 8. Gun kana karışmaya baslar 5. Gun emriyoda ise 7. Gun kana karışmaya başlar beta hcg.Merhaba arkadaşlar benimde bugün transferimin 6. günü. 2 tane blast embriyo transfer edildi. Transferin 3.gününden beri bel ağrısı ve gögüs hassasiyetim var adet olcakmış gibi. bugün kendime hakim olamayıp idrar testi yaptım ve negatif. çok korkuyorum çok ağlıyorum. tamamen umutsuzlaştım. Bu arada benim 2. denemem. İlkindede dondurulmuş 2 tane blast embriyo yerleştirildi. Negatifti.
Arkadaşım sıkma canını çok erken yapmışsın daha var sen en erken 11-12 gün sonra diyo doktorlar boşuna değil benimde 3. Gün sört hücreli ve tek yumurtam var bende de aşırı sancı bel Ağrı'sı transfer sonrası çok şiddetliydi ama şimdi iki gündür iyiyim hafif sancım var göğüslerim şiş acıyı başlasa bişe yok pazartesi test günüm bekliyorum bende sende aklına körü bişe getirip üzme bebeğini de kendini de çok erken dahaMerhaba arkadaşlar benimde bugün transferimin 6. günü. 2 tane blast embriyo transfer edildi. Transferin 3.gününden beri bel ağrısı ve gögüs hassasiyetim var adet olcakmış gibi. bugün kendime hakim olamayıp idrar testi yaptım ve negatif. çok korkuyorum çok ağlıyorum. tamamen umutsuzlaştım. Bu arada benim 2. denemem. İlkindede dondurulmuş 2 tane blast embriyo yerleştirildi. Negatifti.
inşallah canım.Aslında biliyorum ama elimde değil boşlukta yaptım. Eşim işte ben yalnızım o kadar zor ki ailem yanımda değil Bursa da.Bütün gün kuruyorum konuşacak kimse yok buraya da o yüzden üye oldumDaha kana geçmeyen beta hcg hormonu nasıl idrale geçsin çok erken test yapıp boşa canını sıkmışsin cnm boşa moralini bozma stres yapma stres şu An en son lazım olan şey 3. Gun emriyoda beta hcg 8. Gun kana karışmaya baslar 5. Gun emriyoda ise 7. Gun kana karışmaya başlar beta hcg.
İnşallah hamileyizdir canım.Allah herkesin gönlüne göre versin. Allah isteyen herkese nasip etsinArkadaşım sıkma canını çok erken yapmışsın daha var sen en erken 11-12 gün sonra diyo doktorlar boşuna değil benimde 3. Gün sört hücreli ve tek yumurtam var bende de aşırı sancı bel Ağrı'sı transfer sonrası çok şiddetliydi ama şimdi iki gündür iyiyim hafif sancım var göğüslerim şiş acıyı başlasa bişe yok pazartesi test günüm bekliyorum bende sende aklına körü bişe getirip üzme bebeğini de kendini de çok erken daha
inşallah canım.Aslında biliyorum ama elimde değil boşlukta yaptım. Eşim işte ben yalnızım o kadar zor ki ailem yanımda değil Bursa da.Bütün gün kuruyorum konuşacak kimse yok buraya da o yüzden üye oldum
Canım allahın izniyle inşallah tutucak üzülme iyi şeyler düşün olurmuinşallah canım.Aslında biliyorum ama elimde değil boşlukta yaptım. Eşim işte ben yalnızım o kadar zor ki ailem yanımda değil Bursa da.Bütün gün kuruyorum konuşacak kimse yok buraya da o yüzden üye oldum
İyi yapmışsın bu rasi çok rahatlatıyor insanı cnminşallah canım.Aslında biliyorum ama elimde değil boşlukta yaptım. Eşim işte ben yalnızım o kadar zor ki ailem yanımda değil Bursa da.Bütün gün kuruyorum konuşacak kimse yok buraya da o yüzden üye oldum
Ebecim persembe gunu gidecem test yaptirmaya insallah ordadir tutuyodur annesini :)Cok şükür karakiz merak ettim ne zaman test yapacan tekrar ins2tutunur sana annesi
Canim sakin uzulme idrar testine bakipta.hem daha cok erken miralini bozma bebisler bundan cok etkilenir.insallah hep beraber gulecez iyi haberleri alinca.bi daha duymim sakin bak ben agliyomuyum:)Merhaba arkadaşlar benimde bugün transferimin 6. günü. 2 tane blast embriyo transfer edildi. Transferin 3.gününden beri bel ağrısı ve gögüs hassasiyetim var adet olcakmış gibi. bugün kendime hakim olamayıp idrar testi yaptım ve negatif. çok korkuyorum çok ağlıyorum. tamamen umutsuzlaştım. Bu arada benim 2. denemem. İlkindede dondurulmuş 2 tane blast embriyo yerleştirildi. Negatifti.
Benimde kimsem yok bende tek basimayim ama bak burda bissuru kardesimiz ablalarimiz var dertlesiyoruz.cnm cocugun dusmemesi icin (mumkunse esin ) parmagini karnina surup 99 kez yada okuyabildigi kadar "Ya Mübdi" okusun.ve dusa girdiginde avucuna sirke dok ve karnini guzelce ovala dua et bak cok rahatliyacaksininşallah canım.Aslında biliyorum ama elimde değil boşlukta yaptım. Eşim işte ben yalnızım o kadar zor ki ailem yanımda değil Bursa da.Bütün gün kuruyorum konuşacak kimse yok buraya da o yüzden üye oldum
Ayyyyyyyy cok isterim hersey gonlunce olsun karakiz benimdw sali :)Ebecim persembe gunu gidecem test yaptirmaya insallah ordadir tutuyodur annesini :)
Senin kacinci gunun canimAyyyyyyyy cok isterim hersey gonlunce olsun karakiz benimdw sali :)
benim aglamam geçti dunden beri aglamadim ilk 4 gun hep.agladim elimde olmadan
Bugun 6 bitti :)Senin kacinci gunun canim
Hadi hayirlisi.Bugun 6 bitti :)
hayirli sabirli bekleyisler7 ocakta yumurta toplandı. 10 ocakta transfer gerçekleşti. Progestan igne ve bugün ortaya çıkan kaşık ağrım var bir de grip enfeksiyonum var.2 adet kaliteli embriyo transferi gerçekleşti. Merakla zamanin geçmesini bekliyorum.
Allah yeter ki ol desin her şekilde olur ...
3e göre 5.gün embriyosu daha çok tutunma ihtimaline sahip ama kısmet allahtan herşey benimki de 3 gün embriyosu hayırlısını rabbim bilir o verir
aynen öyle ilaçlar yapıyor belirtileri ilk ikisini bahçecide sonuncusunu memorial şişlide yaptıdım. Hepsinde adet sancım göğüs ağrım bel ağrım bacağıma doğru ağrım olmuştu. bulantım olmamıştı.sonuncununda tutmadığını emindim ama pozitif çıktı
Merhaba arkadaşlar benimde bugün transferimin 6. günü. 2 tane blast embriyo transfer edildi. Transferin 3.gününden beri bel ağrısı ve gögüs hassasiyetim var adet olcakmış gibi. bugün kendime hakim olamayıp idrar testi yaptım ve negatif. çok korkuyorum çok ağlıyorum. tamamen umutsuzlaştım. Bu arada benim 2. denemem. İlkindede dondurulmuş 2 tane blast embriyo yerleştirildi. Negatifti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?