transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Daha kana geçmeyen beta hcg hormonu nasıl idrale geçsin çok erken test yapıp boşa canını sıkmışsin cnm boşa moralini bozma stres yapma stres şu An en son lazım olan şey 3. Gun emriyoda beta hcg 8. Gun kana karışmaya baslar 5. Gun emriyoda ise 7. Gun kana karışmaya başlar beta hcg.

Arkadaşım sıkma canını çok erken yapmışsın daha var sen en erken 11-12 gün sonra diyo doktorlar boşuna değil benimde 3. Gün sört hücreli ve tek yumurtam var bende de aşırı sancı bel Ağrı'sı transfer sonrası çok şiddetliydi ama şimdi iki gündür iyiyim hafif sancım var göğüslerim şiş acıyı başlasa bişe yok pazartesi test günüm bekliyorum bende sende aklına körü bişe getirip üzme bebeğini de kendini de çok erken daha

inşallah canım.Aslında biliyorum ama elimde değil boşlukta yaptım. Eşim işte ben yalnızım o kadar zor ki ailem yanımda değil Bursa da.Bütün gün kuruyorum konuşacak kimse yok buraya da o yüzden üye oldum

İnşallah hamileyizdir canım.Allah herkesin gönlüne göre versin. Allah isteyen herkese nasip etsin

valla tam sopalıksınız bide ismine pozıtıf yazmıssın hiççç yakıştıramadım benim 10 günüm tek çizgiydi koskocaman sen 6 gün diyorsunnnn sopa gelıooo sopa

Canım allahın izniyle inşallah tutucak üzülme iyi şeyler düşün olurmu

İyi yapmışsın bu rasi çok rahatlatıyor insanı cnm

Canim sakin uzulme idrar testine bakipta.hem daha cok erken miralini bozma bebisler bundan cok etkilenir.insallah hep beraber gulecez iyi haberleri alinca.bi daha duymim sakin bak ben agliyomuyum:)

Benimde kimsem yok bende tek basimayim ama bak burda bissuru kardesimiz ablalarimiz var dertlesiyoruz.cnm cocugun dusmemesi icin (mumkunse esin ) parmagini karnina surup 99 kez yada okuyabildigi kadar "Ya Mübdi" okusun.ve dusa girdiginde avucuna sirke dok ve karnini guzelce ovala dua et bak cok rahatliyacaksin

7 ocakta yumurta toplandı. 10 ocakta transfer gerçekleşti. Progestan igne ve bugün ortaya çıkan kaşık ağrım var bir de grip enfeksiyonum var.2 adet kaliteli embriyo transferi gerçekleşti. Merakla zamanin geçmesini bekliyorum.

Allah yeter ki ol desin her şekilde olur ...

hayirli sabirli bekleyisler

Arkadaslar mrb. Biraz once benden biraz kan geldi. Acaba basina gelen varmi. 21 ocakta keseyi gormeye gitcektik daha yeni aldik haberi korkuyorum suan

3e göre 5.gün embriyosu daha çok tutunma ihtimaline sahip ama kısmet allahtan herşey benimki de 3 gün embriyosu hayırlısını rabbim bilir o verir

Peki o zaman niye 3. Gun koyuyolar hepsini herzaman 5.gun koysunlar.daha iyi tutuyosa daha garantiyse oyle nir yapilmiyoki

Benimde agri seklinde cok deilde kasiklarimda batmalar oluyo goguslerim cok sisti aciyo ama toplama zamaninda daha cok aciyodu.transferdn sonra bendende hic kan gelmedi.acaba negatifmi kotu dusunmek istemiyorm.bide goguslerimin koyu yerinin cevresinde cillenme gibi lekelenmeler oldu bugn farkettm.hayirdir ins

Canm korkma daha cok erken ama 1p gun olsun en azindan bekle bakalm birazcik sabirr.allah hayirli zamanda hepimize nasip etsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…