Bende tek yumurta gelişti cnm doktorda riske atmak istemedi bende istemedim zaten 5 güne kadar yaklaşık 10 yumurta toplanması gerekiyor ve bunun da belli sayıda döllenmiş olması gerekiyor yeterli sayı döllenemediyse kalanını da risk almak istemiyorlar doğal ortamı daha iyi olur düşüncesiyle ben araştırdıklarından bunları öğrendim bu arada5.gün transferi tutacak diye bi şart yok tutmayanda çok sen bunları düşünme olacağı varsa 2. Gün embriyosuylada tutuyo yeterki rabbim ol desin önünde bişe duramazPeki o zaman niye 3. Gun koyuyolar hepsini herzaman 5.gun koysunlar.daha iyi tutuyosa daha garantiyse oyle nir yapilmiyoki
7 ocakta yumurta toplandı. 10 ocakta transfer gerçekleşti. Progestan igne ve bugün ortaya çıkan kaşık ağrım var bir de grip enfeksiyonum var.2 adet kaliteli embriyo transferi gerçekleşti. Merakla zamanin geçmesini bekliyorum.
Allah yeter ki ol desin her şekilde olur ...
Senin kaç yumurtan vardı kaçıncı gün transferi oldun kalitesi nasıldıBenimde 5 ocakta toplandi 9 ocakta transfer yapildi bende bekliyorm hadi hayirlisi canm
Tabikide her embrio 5gune gidebilecek kalitede olmadığı için riske atmamak adına 3 günde donduyyorlar bunu embiriologlar değil embriyonun kendinisi karar verdirio.Peki o zaman niye 3. Gun koyuyolar hepsini herzaman 5.gun koysunlar.daha iyi tutuyosa daha garantiyse oyle nir yapilmiyoki
Senin kaç yumurtan vardı kaçıncı gün transferi oldun kalitesi nasıldı
Yani gördünmü risk etmek istememişler neyse sen takma artık bunları hayırlısı olsun Hakkı'mızda9 tane yumurta toplandi benden 3 tanesi dollendi 3.gun transfer yapicakti gidemedim 4.gun transfer yapildi 1i daha su koyvermis:) 2 tane 1.kalite embriyo 4.gun transfer edildi
hadı ınsallah ılk denemende güzel sonuçları alırsın :) yarın mı test yapacaksın ?evet cnm benim tüplerim kapalı çıktı sorun o
evet cnm yarın vericem anı hepimiziçin hayırlısı olsun akşam sonuçu yazarsın artık mera ediyorumhadı ınsallah ılk denemende güzel sonuçları alırsın :) yarın mı test yapacaksın ?
bugun 11.gun oldu, ben aksam iş çışı kan verecegım, heralde artık bellı olur..cok hafıf gogus hassasıyetımın harıcınde son 3gundur hıcbır belırtım yok..olumsuz düşünmek ıstemıyorum..hayırlısı olsun hakkımızda
cnm benimde 7. Günüm ama keşke yapmasaydın boşuna can sıkıyo sonuç daha bugün yerleşmeye çabalıyor bebişlerimiz canını sıkma benim sancım var karnım çok ağrıyo çok erken daha kana bile geçmedi hcg idrarda Nasıl çıksın sıkma canını beklemeye devam sabırla olumlu düşün pozitif olucak okBugun 7ci gunum bende ovula erken gebelik testi yaptum negatif cikti ;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?