7. Gun cok erken cnm bazi doktorlar 10. Gun kana gecmeye basliyo diyolar.benim 10. Gun kan testinde cikti ama cok dusuk bi deger doktor o degerin bile dogru olmadigini beklemem 12 . gun yaptirmam gerektigini soyledi.moralini bozma canim .biraz daha sabir az kaldiBugun 7ci gunum bende ovula erken gebelik testi yaptum negatif cikti ;((
Bende örgü işine Sarıcam birazdan yoksa otur yat nereye kadar ya vakit geçmiyo[/QUO cok iyi vakit geciriyo orgu isi kafayi dagitiyo.ben bu surecte 3 tane bebek hirkasi ordum yiyenime:)
Yaptır sen bakalım transfer günü itibariyle kaç 7 mi transferi sayarsan 8 mi olduZaten cuma gunu bi kan testi yaptircam artik cok sikildim
Benimde aynı saatt kaçta oldun benim dört hücreli 3. Gün senin ki Can'ım benim salı oku işlemi 12 de yapıldı transfer de perşembe 16:00 da yapıldı senin Nasıl ?Transfer gunu ile.birlikte 7 cnm
Gunaydin guzel annisler kalkin bakalim ilac saati kahvaltinizi guzelce yapin bebislerinizi doyurun bakalim .guzel bi gun olsun insallah iyi haberler aliriz hep beraber
Cnm 7 günde betà hormonu idrale geçmez ..Bugun 7ci gunum bende ovula erken gebelik testi yaptum negatif cikti ;((
Ayy cnm cok uzuldum cok zor is Allah kolaylik versin sen yinede yorma kendini uzan biraz ayaklarini uzat dinlenAyy keske guzel bir gun olsaydi dun aksam farkettikki buzdolabm bozulms motoru gitmis calismiyo sabah hemen servisi aradm geldiler icini bosaltin dediler bi baktm buzluk kismi erimeye durmus tamamen eriyenleri cikardm attm tam gitmmeis olanlarida komsumun buzdolabina cikardik esim yok evde benim butun kislik malzemelerim buzlugumda komsularimda hep calisiyo artik gelebilecek olanin esini cagirdim yukariya dolaba tasidi ben agir kaldirmadm ama dolabi komple bosaltti sildim yikadm.simdi servisten geldiler motorunu degistiriyolar.benmde hafif kasik agrilarm oldu oturuyorm artik.zorlamadm aslinda kendimi ama yinede nebileym agrimda olunca biraz korktum
Canım korkma bende de oldu.keseyi görmeden yerleşme kanamasıdir dedi dr.sonrada geçti zaten.iki gün önce yine oldu yine az sürdü geçti. Dr yorma yat hemen dedi.yoktur birsey merak etmeArkadaslar mrb. Biraz once benden biraz kan geldi. Acaba basina gelen varmi. 21 ocakta keseyi gormeye gitcektik daha yeni aldik haberikorkuyorum suan
var canım, progestan takvıyesı, bana transferden sonra 3 tane verdı, 5 gun arayla vuruldum..hafıf ağrıyor gecıyor kasma yani..eger sonucum olumlu olur ıse muhtemelen devamını da verecektır..Kizlar mrb. Proluton depot igne vurulan varmi
allah kolaylık versin cnm ya işimiz çok çok zor bekleyiş adamı öldürüyor valla ama bu stresi aşıcaz arkadaşım seni çok iyi anlıyom aynı durum başımda anneler insanın gözünün içine bakıyorlar adam ne cevap vercek ne yapcak bilemiyor yarın benim kan tahlilim hiç bakmadım yarın sonuç olumlu olur inş sende canını sıkma bebişler bizleri hissediyor ama bizimkiler nazlı cnm gelemediler zaten kendiliginden onun için üzme kan tahlilini bekle bu sene gelecekler allah nasip ederse ben inanıyorum sende inanAnnemle kayinvalidem bende o da beni sıktı sanirim biraz
Alla alla nasıl bir hemsireymis bu oksurmekten hapsurmaktan hiç bir şey olmaz öyle olsa dünya nüfusu diye bir şey olmazdı emin ol cnmMerhaba arkadaslar aktif katilmasam da sizleri hep okudum.ben pcolum esimde de sayi hareket sorunu war 26 yasndayim.hc adet olamiyordum.3 asilama negatif.tupe gectik ayin 8inde 13 yumurta toplandi 10 dollendi 3.gune 2 iyi 2 orta kalite kaldi ortalar donduruldu iyiler p.tesi transfer edildi.buraya kadar standart bilgiler.bu 2.gun kendimi dinleyip belirti aramiyorum zira cok karamsarmdir tuttugunu dgl tutmadgni dusunuyrum hep.cok sinirliyim 1 saat hastanede yattm ewe geldm 24 saat yat snra normal hayatna don dediler.ne olduysa o 24 saatte oldu ben zaten normalde kabizimdir hep ve dun yatmaktan kabiz oldum.bagrsaklarim patlayacak az kaldi.dru aradim fitil gbi bi ilac dedi esim alms geliyo suan tam o korkum bitti ne oldu biliyor musunuz suam hemsire bna sakin oksurme demisti we ben cocuklugumdan beri genzime bisey kactgni bilmem az once su icerken genzime kcti we oksurmekten bogazm yirtildi karnim patladi adeta.we hemsire sakn oksurme dedi dye aksilik iste .siniRmden agliyorum suan bu ne sansszlik.Allah askine ne alaka insanz biz ya oksurme bzm elimzde mi yani ne smdi tutma di mi ya da tutanlar hc oksuren insanlar dgl mi.o cabami oksuruk mu mahwetti.ben oleym o zaman ya .bu nedir ya yeminle 2 gundur deli oldum ewde sunu yapmamalym bunu yapmamalym aha oksurdum gtti embryolar aklmi kaybetmek uzereym
Oncelikle hayirli olsun bebislerin hayirli beklemeler canim.oyle oksurmekle hapsirmakla cocuk dusmez ama kendini cok zorlamamak sartiyla.bende de alerjik hapsirik var pespese 10 jere hapsiriyorum ne yani benimkilerdemi gitti :)kabizligi bende cok yasiyorum ama formulu buldum simdi cok rahatladim.cam bi saklma kabina gun kurusu kayisiyi 2 ye bolerek dogra.uzerine bolca hakiki zeytin yagi dok .bunu gun icinde yemeklerden once mutlaka ye.bide kuru incir ye bak hemen faydasini goreceksin.bol bol su ic ve sakin surekli yatma evde turla vucut hareketsiz kaldikca bagirsak hem gaz yapar siser hemde kabizlik yapar.hareketsizlik bebek icinde iyi degil surekli yatmak vucutdaki kan dolasimini yavaslatir bebisler sonucta kan istiyo rahime kan gitmesi lazim .insallah sifa olur sanadaMerhaba arkadaslar aktif katilmasam da sizleri hep okudum.ben pcolum esimde de sayi hareket sorunu war 26 yasndayim.hc adet olamiyordum.3 asilama negatif.tupe gectik ayin 8inde 13 yumurta toplandi 10 dollendi 3.gune 2 iyi 2 orta kalite kaldi ortalar donduruldu iyiler p.tesi transfer edildi.buraya kadar standart bilgiler.bu 2.gun kendimi dinleyip belirti aramiyorum zira cok karamsarmdir tuttugunu dgl tutmadgni dusunuyrum hep.cok sinirliyim 1 saat hastanede yattm ewe geldm 24 saat yat snra normal hayatna don dediler.ne olduysa o 24 saatte oldu ben zaten normalde kabizimdir hep ve dun yatmaktan kabiz oldum.bagrsaklarim patlayacak az kaldi.dru aradim fitil gbi bi ilac dedi esim alms geliyo suan tam o korkum bitti ne oldu biliyor musunuz suam hemsire bna sakin oksurme demisti we ben cocuklugumdan beri genzime bisey kactgni bilmem az once su icerken genzime kcti we oksurmekten bogazm yirtildi karnim patladi adeta.we hemsire sakn oksurme dedi dye aksilik iste .siniRmden agliyorum suan bu ne sansszlik.Allah askine ne alaka insanz biz ya oksurme bzm elimzde mi yani ne smdi tutma di mi ya da tutanlar hc oksuren insanlar dgl mi.o cabami oksuruk mu mahwetti.ben oleym o zaman ya .bu nedir ya yeminle 2 gundur deli oldum ewde sunu yapmamalym bunu yapmamalym aha oksurdum gtti embryolar aklmi kaybetmek uzereym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?