Canim ptesi gunu degerim 926 cikti. Suan crinone jel kullaniyorum. Estrafomi birak dedi doktor. Dun aksam da biraz kan gelince korktum doktoru aradim oda bu igneyi verdi. 1 haftalik bi igneymis bu. Haftaya persembede kese gormeye gitcez insvar canım, progestan takvıyesı, bana transferden sonra 3 tane verdı, 5 gun arayla vuruldum..hafıf ağrıyor gecıyor kasma yani..eger sonucum olumlu olur ıse muhtemelen devamını da verecektır..
gebelikte belırlı bır haftaya kadar kullanılan bır ıgne sıkıntı yok..
Tebrik ederim gozunuz aydin Allah bagislasin insallahKızlar ikizlerim olucak inş bakalım gördük çok şükür kese leri haftaya da kalp atslari için çağrdı inş görürüz bakalm allah herkesin yardımcısı olsun :)
Tebrikler canım gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuKızlar ikizlerim olucak inş bakalım gördük çok şükür kese leri haftaya da kalp atslari için çağrdı inş görürüz bakalm allah herkesin yardımcısı olsun :)
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütün ...darısı isteyenlerle birlikte benim başıma inş. ..Kızlar ikizlerim olucak inş bakalım gördük çok şükür kese leri haftaya da kalp atslari için çağrdı inş görürüz bakalm allah herkesin yardımcısı olsun :)
Tebrik ederim canım benim çok sevindimKızlar ikizlerim olucak inş bakalım gördük çok şükür kese leri haftaya da kalp atslari için çağrdı inş görürüz bakalm allah herkesin yardımcısı olsun :)
Hayirli olsun masallah saglikla tamamina ersin.bekleme surecin nasildi 12 gun.belirtiler var miydi.olumsuz seyler yasadn mi umutsuzluga dusurecek tarzda benim gbi kabizlik wcde zorlanma oksurme gbiKızlar ikizlerim olucak inş bakalım gördük çok şükür kese leri haftaya da kalp atslari için çağrdı inş görürüz bakalm allah herkesin yardımcısı olsun :)
Benim geri gelmiyor. Cok nadir arada akintili geliyorcrinone jel kullanan arkadaşlar. sizinde bi kısmı geri geliyomu jelin?
Geliyo canim hepsi gbi hem de sordum dra normaldr olur dedicrinone jel kullanan arkadaşlar. sizinde bi kısmı geri geliyomu jelin?
Sag olun arkadaslar ben zaten normalde de kabizlik hep yasadgm icin gunde 2 lt su kayisi yerm hep ama inanin fayda olmadi.lavma onerdi doktor fitil gbi sivi bisey kutusu 7 tl esim 2 tane alms yaptim smdi ye aninda wcye goturdu oyle ishal de yapmyo anlik rahatlatiyo ne varsa bosaltti bagrsaklari fitil grubunda oldugu icin gebelere zarari da yok.benim smdi de farkli bi sey'takildi kafama ben normalde klozet kullanmam suan klozet kullandgm icn karnim ve bacaklarm cok kasiliyor hani bildigin zorlaniyorum cok komik ya normalde klozet daha rahat derler ben baya zorlaniyorum.Allah sonumuzu hayir etsin insallah
Boswer en iyisni yapmisn bildgn yoldan sasarsan boyle olur.ben boyle bisey ilk kez kendmde gordm duydum klozette bacak karin bel hepsi kasiliyor anlams deglm.ya da ben oturmayi bilmiyorumBen klozet hic kullanmiyorm haladaha kullanmiyorm onun sikintisi olurmu hep alaturka tuvalet kullaniyorm kimsede onunla ilgili bisey soylemedi bugun 5.gunumkorktum simdi
Kızlar ikizlerim olucak inş bakalım gördük çok şükür kese leri haftaya da kalp atslari için çağrdı inş görürüz bakalm allah herkesin yardımcısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?