transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Sag olun arkadaslar ben zaten normalde de kabizlik hep yasadgm icin gunde 2 lt su kayisi yerm hep ama inanin fayda olmadi.lavma onerdi doktor fitil gbi sivi bisey kutusu 7 tl esim 2 tane alms yaptim smdi ye aninda wcye goturdu oyle ishal de yapmyo anlik rahatlatiyo ne varsa bosaltti bagrsaklari fitil grubunda oldugu icin gebelere zarari da yok.benim smdi de farkli bi sey'takildi kafama ben normalde klozet kullanmam suan klozet kullandgm icn karnim ve bacaklarm cok kasiliyor hani bildigin zorlaniyorum cok komik ya normalde klozet daha rahat derler ben baya zorlaniyorum.Allah sonumuzu hayir etsin insallah

Ben ogretmenim herkese sozumu dinletiyorum ama kendime dinletemiyorum malesef kuruntulu biri oldum ciktim.zorlanma yasak diyorlar ben klozette cok zorlaniyorum yani afedersinz normal hayatta kullanmadgm icn suan napacagmi bilemiyorum one eglerek oturunca karnim katlaniyor dik durunca karnim ve bacaklarim'kasiliyor ne yapacagmi sastim ama tek bildgm cok zorlandim

Cnm ben o isi soyle hallediyorum sabah uyandugimda hemen bi kayisi yiyorum ustunede bi koca bardak sut iciyorum sonra jelimi sikip evde turlamaya basliyorum. Yurumeye baslayonca bagirsaklarim hareketlemio ve gelmeye baslayonca dogru wc ye gidiyorum oturmamla birlikteye hoc zorlanmadan cok sukur isim bitmis oluo sananirim sutle kayisinin bana cok faydasi oluo

Canim ptesi gunu degerim 926 cikti. Suan crinone jel kullaniyorum. Estrafomi birak dedi doktor. Dun aksam da biraz kan gelince korktum doktoru aradim oda bu igneyi verdi. 1 haftalik bi igneymis bu. Haftaya persembede kese gormeye gitcez ins

Kızlar ikizlerim olucak inş bakalım gördük çok şükür kese leri haftaya da kalp atslari için çağrdı inş görürüz bakalm allah herkesin yardımcısı olsun :)
Tebrikler canım gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

Kızlar ikizlerim olucak inş bakalım gördük çok şükür kese leri haftaya da kalp atslari için çağrdı inş görürüz bakalm allah herkesin yardımcısı olsun :)
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütün ...darısı isteyenlerle birlikte benim başıma inş. ..

Tebrik ederim canım benim çok sevindim bizde kısmetse cuma günü göreceğiz keseyi bakalım bende çok merak ediyorum 1 mi yoksa 2 mi diye

Hayirli olsun masallah saglikla tamamina ersin.bekleme surecin nasildi 12 gun.belirtiler var miydi.olumsuz seyler yasadn mi umutsuzluga dusurecek tarzda benim gbi kabizlik wcde zorlanma oksurme gbi

Ben klozet hic kullanmiyorm haladaha kullanmiyorm onun sikintisi olurmu hep alaturka tuvalet kullaniyorm kimsede onunla ilgili bisey soylemedi bugun 5.gunum korktum simdi

Ben klozet hic kullanmiyorm haladaha kullanmiyorm onun sikintisi olurmu hep alaturka tuvalet kullaniyorm kimsede onunla ilgili bisey soylemedi bugun 5.gunum korktum simdi
Boswer en iyisni yapmisn bildgn yoldan sasarsan boyle olur.ben boyle bisey ilk kez kendmde gordm duydum klozette bacak karin bel hepsi kasiliyor anlams deglm.ya da ben oturmayi bilmiyorum

Arkadaşlar bugün 7. Günüm ilk defa böle afedersiniz sümük gibi çok az esnek ve kahverengi bir şey geldi başına gelen varmı nedir bu fikri olan

Herkez kabızlık olur ben de limonlu ballı şu ictigimden ışhal oldum 3 gün falan.şimdi şükür sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…