Hayirli olsum 7 8 9.gun gelen kahwerengi akintiya yerlesme lekelenmesi diyolar:)))))Arkadaşlar bugün 7. Günüm ilk defa böle afedersiniz sümük gibi çok az esnek ve kahverengi bir şey geldi başına gelen varmı nedir bu fikri olan
çok sevindim canım hayırlı olsunn..Rabbim kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inşallah canım...Kızlar ikizlerim olucak inş bakalım gördük çok şükür kese leri haftaya da kalp atslari için çağrdı inş görürüz bakalm allah herkesin yardımcısı olsun :)
b hcg değerlerini yazarmısın rica etsem ben de cumaa günü gidicem kese için..merak ediyorum 1 mi 2 mi diyeçok sevindim canım hayırlı olsunn..Rabbim kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inşallah canım...
Ben kullaniyorum bazen hic gelmiyo bazende kesik peynir gibi cikiyo :)crinone jel kullanan arkadaşlar. sizinde bi kısmı geri geliyomu jelin?
Hayirli olsum 7 8 9.gun gelen kahwerengi akintiya yerlesme lekelenmesi diyolar:)))))
Arkadaşlar bugün 7. Günüm ilk defa böle afedersiniz sümük gibi çok az esnek ve kahverengi bir şey geldi başına gelen varmı nedir bu fikri olan
Hayır canım endişelenme tabiiki herkeste yerleşme kanaması olacak diye birşey yok meraklanma sakın kendini üzme bunun için canımOylemii simdi benm 4.gunum 7.gun gelmezse olmadi demek mi acaba kesin herkesde geliyomu ayy korktum simdi
Canim gelio hatta löp diye dusuocrinone jel kullanan arkadaşlar. sizinde bi kısmı geri geliyomu jelin?
Bazilarinda hc gelmiyormus ama gelende de o gunlerdeyse bi de ona yoruluyorOylemii simdi benm 4.gunum 7.gun gelmezse olmadi demek mi acaba kesin herkesde geliyomu ayy korktum simdi
Çok hapsiryordum bende adet agrilarim vardi canm gogusler bide malum başka da bsey yoktu herlde genel belirtiler vardı yaniHayirli olsun masallah saglikla tamamina ersin.bekleme surecin nasildi 12 gun.belirtiler var miydi.olumsuz seyler yasadn mi umutsuzluga dusurecek tarzda benim gbi kabizlik wcde zorlanma oksurme gbi
Hayirli olsum 7 8 9.gun gelen kahwerengi akintiya yerlesme lekelenmesi diyolar:)))))
Ya leke değildi ama böle yapışkan olurda esner ya öle bişe ve çok az yani peçeteyle iç çamaşırdan aldım lekesi bile kalmadı gülüm inşl öyledir ama allahım Hakkı'mda hayırlısını versinHayirli olsum 7 8 9.gun gelen kahwerengi akintiya yerlesme lekelenmesi diyolar:)))))
İnşl yaa allahım duy seslerimizi tüm isteyenlerin dualarını kabul etAyyy cok heyecanli belki yerlesmedir bende birsey yok simdilik
Canım bacaklarinda çekilme ve ağrı oluyormuBende ne lekelenme ne bisey oldu artik tutmadi diye dusunuyorum yerlesme kanamasi fln olmadi diye
Canım inşallah bisey yoktur rabbim korusun bisey sorucam bacaklarinda çekilme veya ağrı oluyor miYa kızlar kahverengi leke gelmiş bu aksam çok korkuyorum tam sevinçli haber aldık nie bole oldu ki smdi akşam üstü parol içtim bişey yapar mı ki bide bugün doktora gttik geldik çok az merdiven falan çıktım zorlandım merdiven çıkarken bsey olr mu ki okdardan ben nrmalde de ne zmaandr o kadar çok dikkat etmemekstim yani smdi daha dikkat li sayılırm bugün hep yatmistim ama anlayamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?