transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Arkadaşlar bugün 7. Günüm ilk defa böle afedersiniz sümük gibi çok az esnek ve kahverengi bir şey geldi başına gelen varmı nedir bu fikri olan
Hayirli olsum 7 8 9.gun gelen kahwerengi akintiya yerlesme lekelenmesi diyolar:)))))

Kızlar ikizlerim olucak inş bakalım gördük çok şükür kese leri haftaya da kalp atslari için çağrdı inş görürüz bakalm allah herkesin yardımcısı olsun :)
çok sevindim canım hayırlı olsunn..Rabbim kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inşallah canım...

Arkadaşlar bugün 7. Günüm ilk defa böle afedersiniz sümük gibi çok az esnek ve kahverengi bir şey geldi başına gelen varmı nedir bu fikri olan

Ayyy cok heyecanli belki yerlesmedir bende birsey yok simdilik

Hayirli olsun masallah saglikla tamamina ersin.bekleme surecin nasildi 12 gun.belirtiler var miydi.olumsuz seyler yasadn mi umutsuzluga dusurecek tarzda benim gbi kabizlik wcde zorlanma oksurme gbi
Çok hapsiryordum bende adet agrilarim vardi canm gogusler bide malum başka da bsey yoktu herlde genel belirtiler vardı yani

Ya kızlar kahverengi leke gelmiş bu aksam çok korkuyorum tam sevinçli haber aldık nie bole oldu ki smdi akşam üstü parol içtim bişey yapar mı ki bide bugün doktora gttik geldik çok az merdiven falan çıktım zorlandım merdiven çıkarken bsey olr mu ki okdardan ben nrmalde de ne zmaandr o kadar çok dikkat etmemekstim yani smdi daha dikkat li sayılırm bugün hep yatmistim ama anlayamadm

Hayirli olsum 7 8 9.gun gelen kahwerengi akintiya yerlesme lekelenmesi diyolar:)))))
Ya leke değildi ama böle yapışkan olurda esner ya öle bişe ve çok az yani peçeteyle iç çamaşırdan aldım lekesi bile kalmadı gülüm inşl öyledir ama allahım Hakkı'mda hayırlısını versin

Öle düşünme bende de bişe yok daha erken bekleyelim karamsar olma bence moral çok önemliymiş stress yapma Bebişine zarar gelmesin.

Canım inşallah bisey yoktur rabbim korusun bisey sorucam bacaklarinda çekilme veya ağrı oluyor mi

Yok tatlim oda yok dun mesela boyle bi 10 dakka siddetli bi karin kasik agrisi girdi bide gogus uclarim cok acio onun disinda biseyim yok... onuda ilaclara bide adet oncesi agriya bagliom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…