Bi kaç kere olmuştu canm bendeCanım inşallah bisey yoktur rabbim korusun bisey sorucam bacaklarinda çekilme veya ağrı oluyor mi
Bende de 2 gündür bacak ağrısı ve çekilme oluyor belirtiler aynı yani farklı bisey yok canımYok tatlim oda yok dun mesela boyle bi 10 dakka siddetli bi karin kasik agrisi girdi bide gogus uclarim cok acio onun disinda biseyim yok... onuda ilaclara bide adet oncesi agriya bagliom
Bende korkuyorum normalde adetten önce böyle olurum o yüzden sordumBi kaç kere olmuştu canm bende
canım bugun 12. gunum, dun aksam yaptım testı 11.gun aksamı yanı..3.gun embrıyosu transfer edılmıstı, bugun aksam ya da yarın aksam tekrar test yapacağım ancak dedıgım gıbı umutlu degılım..belkı bır mucıze olur tabıkı de kımbılır..Kaçıncı gununki bu gun
Gebelik lehine sonucun ama düşük çıkmış belki geç dollenmistircanım bugun 12. gunum, dun aksam yaptım testı 11.gun aksamı yanı..3.gun embrıyosu transfer edılmıstı, bugun aksam ya da yarın aksam tekrar test yapacağım ancak dedıgım gıbı umutlu degılım..belkı bır mucıze olur tabıkı de kımbılır..
hayırlısı artık canım..bugun aksam tekrar test yapıp düşüyor mu yukselıyor mu baksam dıyorum..beklemek yeterince zor..daha oncekı tup denememde de 28 çıkıp sonra dusmustu değer, yanı kımyasal gebelik olmuştu..umarım hayırlısı ne ıse o olsun..Gebelik lehine sonucun ama düşük çıkmış belki geç dollenmistir
Gün aşırı yaptırmak gerekiyor testi aslında ama içini rahatlatmak istiyosan. Yaptır istersen yada sabahı bekle enazindan sabah yaptır değer az olsa bile ikiye katlamasi yeterli cnm azligina takma kafayı ...hayırlısı artık canım..bugun aksam tekrar test yapıp düşüyor mu yukselıyor mu baksam dıyorum..beklemek yeterince zor..daha oncekı tup denememde de 28 çıkıp sonra dusmustu değer, yanı kımyasal gebelik olmuştu..umarım hayırlısı ne ıse o olsun..
canım cok sagol ıyı dıleklerın ıcın..ben de okudum epey..çarşamba aksam 19,30 da (11.gun) yaptırmıştım, sabredebılırsem cuma aksam tekrar yaptıracağım, psıkolojıl durumuma gore belkı de bu aksam yaptırırım bılemıyorum suan :SEbos ben dun gece transfer sonrasi beta sonuclari diye bi topic var onu inceledim ordada bu tarz soncular var daha sonradan hatta 13 uncu gununde 28 30 fln cikanlar var daha sonra katlamaya baslio bebeginin seninle olduguna inan canim ve canni sikma allahin izininle katlicak seninde degerin
canım hıc korkma o ağrılar oluyor hep..zaten tup bebekte eger ekstrem bır durum yok ıse erken regl olmak dıye bırsey olmuyor ki hiç..onlar hep bebişin yarattığı ağrılar..ınsallah sağlıkla tutunsun..Merhaba kizlar benim sabahtan beri sağ kasigim cok agriyor yumurtlama agrisi gibi adet mi olacam acaba korkuyorum daha saliyacok var
Korkma Can'ım iyi düşün ya bende de var aynı sancılar dün başladı hafif kramp şeklindeydi şimdi normal sancı şeklinde devam ediyo kafana takma ok sorun yok ilaçlarımızdan kaynaklanıyoMerhaba kizlar benim sabahtan beri sağ kasigim cok agriyor yumurtlama agrisi gibi adet mi olacam acaba korkuyorum daha saliyacok var
Korkun yersiz tatlım opu ve transfer işlemlerinden kaynaklanıyo benimde 5. Güne kadar sürdü o sancılar sonra geçiyo Can'ım korkacak bişe yok 7 ve8 günlertekrar sancılanıyorsun bakalım sonrasını bende merakla bekliyorumBenim henüz 4 . Günüm ama değişik adet olacakmış gibi inceden sizi var.anlamadım korkuyorum....
Türkan benimle aynı gün doktor testini ne Zaman istemişti benim ki 18. De istiyor tahlili doktor 12. Gün de istediyse benimkinde sayıyor transfer gününüKizlar simdi benim transferim gecen hafta persenbe gunu oldu yabi bugun tam 1 hafta oldu simdi 7 gun mu 8 gunmu oluo transfer gununude sayarsak 8 gun oluo
canım transferden sonrakı gunu 1.gun sayıyorsun. yanı bugun 7.gun oluyor. 3.gun embrıyosu verıldı ıse salı gunu test gunundur, 5 .gun embrıyosu ıse pazar gunu test gunundur.Kizlar simdi benim transferim gecen hafta persenbe gunu oldu yabi bugun tam 1 hafta oldu simdi 7 gun mu 8 gunmu oluo transfer gununude sayarsak 8 gun oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?