transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

5 gunluk embriyo transfer edildi cnm ama sali gunune istediler yani ayin 18 ine belki bugun baktirsak az da olsa bisey cikar

Benim 3: gün embriyosu 7. De transfer oldum artı tahlilede18. De bekliyor benimki sayıyor transfer gününü

5 gunluk embriyo transfer edildi cnm ama sali gunune istediler yani ayin 18 ine belki bugun baktirsak az da olsa bisey cikar
07/01 de 5.gun embrıyosu transfer olduysa 17/01 test gunundur ve varsa mutlaka çıkar..pazar kapalı olduklarından 18 i demıslerdır muhtemelen :) ancak bugun kesınlıkle erken, yaptırma bugun yanı ..yerınde olsam pazar gunu yapardım, bılemedın en erken cmt gunu..daha erken yapma canım boşuna psıkolojını bozarsın..

Benimde 20 si test gunum yani carsamba.simdilik erken yaptirmayi dusunmuyorm gec dollenme falan olur dusuk cikar psikolojimizi bozmayalim tabi soyluyorm ama sabredebilirmiyoim bilmiyorm.bu hafta izinli old icin surekli aklimda pazartesi ise basliycam zaten insallah gunler cabuk gecerde carsamba olur:)

Y yunkon canım yaptın mı testı ? umarım güzel haberler gelır..
kızlar benım dun aksam test sonucum 21 cıktı..sanırım kımyasal gebelik yasayacagım yıne
Cnm o hiç belli olmaz benm de ilk sonucum 19 çıktı sonra 34 sonra 80 sonra 801 yeterki katlansın İnş güzel sonuçlar alırsın

Cnm
Yarın sabah erkenden yaptır olurmu hem iki katına yukselmismi daha iyi anlarsın sen şu An hamilesin yanlizca degerin düşük çıkmış yarın iki katına çıkmışsa 60 40 bile olsa süper bişi geç dollenmistir bebisin belki sen içini ferah tut olurmu çok önemli stres olma bitter çikolata ye mutluluk hormonu salgila bebis se iyi gelir ...

Cnm o hiç belli olmaz benm de ilk sonucum 19 çıktı sonra 34 sonra 80 sonra 801 yeterki katlansın İnş güzel sonuçlar alırsın
Be
Beyaz melek nasılsın baya oldu göremedim seni burda gördünmu keseyi kalp atışını kaç haftalık oldun cnm

Kızlar bugün transferin 8. günü.dayanamayıp tekrar idrar testi yaptım negatif.artık iyice umutlarım gitti. c.tesi kan tahlilim var ama gelmek bilmiyor. 5.gün embriyosu olduğu için artık çıkmazmıydı sizce?

Canim bosver sen idrar testini ya daha 4 gunun varmis !

Canim hayirlisi olsun biliyorun elinde degil canim ama sikma canini bak bizimde sonuclr nolcak bilmiyoruz ama olmama ihtimali oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz. Ve bi nebze biraz hazirlikli olmammiz lazim buna. Suanda daha hayirlisi degilmis kusum insalah bidahaki sefere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…