of canım yaaa cok uzgunumhastaneden geldim cnm sonuç negatif benim umarım sizlerin şansı yüzünüze güler
ay canım umut verdın bana..senın kaçıncı gun transferıydı ve hcg degerlerın hangı günlere aıt, bılgı verebılırsen cok sevınırım..Cnm o hiç belli olmaz benm de ilk sonucum 19 çıktı sonra 34 sonra 80 sonra 801 yeterki katlansın İnş güzel sonuçlar alırsın
dun aksam 19,30 da verdım kanı ve sonucu aldığımdan berı cok mutsuzum..bana umut verdınız sagolun kader arkadaşlarım..Allahtan hayırlısı neyse onu dılıyorum her zaman ıcın..belkı bu aksam yaptırıp en azından artışa mı gıdıyor dususe mı gecmıs onu da gorebılırım..ya da yarın aksam tam 48 saat gectıgı saatte yapıp ıkıye katlanmış mı dıye bakabılırım..henüz karar veremedim..eger bugun yaptırıp dusuk çıkarsa ıcımdekı umutları daha fazla beslememıs olacağım..ya da tam tersı yukselmısse daha da umutlanacağım..ne yapsam acaba :)Cnm
Yarın sabah erkenden yaptır olurmu hem iki katına yukselmismi daha iyi anlarsın sen şu An hamilesin yanlizca degerin düşük çıkmış yarın iki katına çıkmışsa 60 40 bile olsa süper bişi geç dollenmistir bebisin belki sen içini ferah tut olurmu çok önemli stres olma bitter çikolata ye mutluluk hormonu salgila bebis se iyi gelir ...
Yarın sabah erkenden yaptır bence cnm...dun aksam 19,30 da verdım kanı ve sonucu aldığımdan berı cok mutsuzum..bana umut verdınız sagolun kader arkadaşlarım..Allahtan hayırlısı neyse onu dılıyorum her zaman ıcın..belkı bu aksam yaptırıp en azından artışa mı gıdıyor dususe mı gecmıs onu da gorebılırım..ya da yarın aksam tam 48 saat gectıgı saatte yapıp ıkıye katlanmış mı dıye bakabılırım..henüz karar veremedim..eger bugun yaptırıp dusuk çıkarsa ıcımdekı umutları daha fazla beslememıs olacağım..ya da tam tersı yukselmısse daha da umutlanacağım..ne yapsam acaba :)
umut yeşerttiysem çok mutlu oldum cnm benm sırasıyla 9_11_14_18. Günleriydi değerler 19_34_80_801 İnş seninde artar cnm 3. Gün embriyosu dondurulmuş 2 taneydi cnm kesemiz gözüktü çok şükür İnş hepimizin güzel sonuçları olur :)ay canım umut verdın bana..senın kaçıncı gun transferıydı ve hcg degerlerın hangı günlere aıt, bılgı verebılırsen cok sevınırım..
İyi cnm calismaya başladım bende çok zor oluyor kesti gördüm bende cnm allaha bin şükürler olsunİyim cnm çok şükür ben takip ediyorum sizi :) elhamdülillah kese gözüktü kalp atışı için gün sayıyorum darısı hepimize İnş sonu gelir sen neler yaptın
ay allahım evet gerçekten olabılır senın sonuçlarına gore .. benım de 11.gun 21 cıkmıs olduğuna gore yukselır belkıde yaa of allahımm..hayırlısıyla kucağına alırsın umarım sende canım, tebrık ederım gönülden..umut yeşerttiysem çok mutlu oldum cnm benm sırasıyla 9_11_14_18. Günleriydi değerler 19_34_80_801 İnş seninde artar cnm 3. Gün embriyosu dondurulmuş 2 taneydi cnm kesemiz gözüktü çok şükür İnş hepimizin güzel sonuçları olur :)
Ay sevindim cnm inş sağlıkla alalım bebişleri hepimiz kucağımıza senin kalp atışı görme tarihin nezmnİyi cnm calismaya başladım bende çok zor oluyor kesti gördüm bende cnm allaha bin şükürler olsun
Evet cnm üZme kendini sakın stres çok etkili inş kat kat yükselsin cnm çok saol cümlemiz İnşay allahım evet gerçekten olabılır senın sonuçlarına gore .. benım de 11.gun 21 cıkmıs olduğuna gore yukselır belkıde yaa of allahımm..hayırlısıyla kucağına alırsın umarım sende canım, tebrık ederım gönülden..
Kızlar dayanamadım aksam tekrar kan verdım. 11.gun 21,01 di 12. Gun 24,5 olmuş. Artık cmt tekrar bakıcam hayırlısı..Evet cnm üZme kendini sakın stres çok etkili inş kat kat yükselsin cnm çok saol cümlemiz İnş
Cnm kendini gün aşırı yapıpta strese sokma artış var azda olsa iki gün sonra yap benm ilki kimyasaldı 12 çıkmıştı 2 gün sonra 4 çıktı yani düştü değer dur bakalım ne olur İnş herşey güzel olurKızlar dayanamadım aksam tekrar kan verdım. 11.gun 21,01 di 12. Gun 24,5 olmuş. Artık cmt tekrar bakıcam hayırlısı..
Kizlar bende yaptim kan testi bugun 8ci gunum ve 0.41 bu artmaz herhalde
Cnm 8. Gün bthcg nin kanda ilk göründüğü gün çok erken yapmışsın eğer 5. Gün embriyosu değilse yanıltıcı bi test olabilir 12. Günü beklemeni tavsiye ederimKizlar bende yaptim kan testi bugun 8ci gunum ve 0.41 bu artmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?