transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim transferden sonra ayaklarım çok Üşüyordu baş dönmem oluyordu kasıklarımda adet olacak hissi vardı

hastaneden geldim cnm sonuç negatif benim umarım sizlerin şansı yüzünüze güler
of canım yaaa cok uzgunum , hayırlısı buymuş dıyecegız yapacak bırsey yok..benım de ne olduğu muallak okumuşsundur..onumuzdekı maçlara bakıcaz artık..

Cnm o hiç belli olmaz benm de ilk sonucum 19 çıktı sonra 34 sonra 80 sonra 801 yeterki katlansın İnş güzel sonuçlar alırsın
ay canım umut verdın bana..senın kaçıncı gun transferıydı ve hcg degerlerın hangı günlere aıt, bılgı verebılırsen cok sevınırım..

dun aksam 19,30 da verdım kanı ve sonucu aldığımdan berı cok mutsuzum..bana umut verdınız sagolun kader arkadaşlarım..Allahtan hayırlısı neyse onu dılıyorum her zaman ıcın..belkı bu aksam yaptırıp en azından artışa mı gıdıyor dususe mı gecmıs onu da gorebılırım..ya da yarın aksam tam 48 saat gectıgı saatte yapıp ıkıye katlanmış mı dıye bakabılırım..henüz karar veremedim..eger bugun yaptırıp dusuk çıkarsa ıcımdekı umutları daha fazla beslememıs olacağım..ya da tam tersı yukselmısse daha da umutlanacağım..ne yapsam acaba :)

Yarın sabah erkenden yaptır bence cnm...

ay canım umut verdın bana..senın kaçıncı gun transferıydı ve hcg degerlerın hangı günlere aıt, bılgı verebılırsen cok sevınırım..
umut yeşerttiysem çok mutlu oldum cnm benm sırasıyla 9_11_14_18. Günleriydi değerler 19_34_80_801 İnş seninde artar cnm 3. Gün embriyosu dondurulmuş 2 taneydi cnm kesemiz gözüktü çok şükür İnş hepimizin güzel sonuçları olur :)

İyim cnm çok şükür ben takip ediyorum sizi :) elhamdülillah kese gözüktü kalp atışı için gün sayıyorum darısı hepimize İnş sonu gelir sen neler yaptın
İyi cnm calismaya başladım bende çok zor oluyor kesti gördüm bende cnm allaha bin şükürler olsun

ay allahım evet gerçekten olabılır senın sonuçlarına gore .. benım de 11.gun 21 cıkmıs olduğuna gore yukselır belkıde yaa of allahımm..hayırlısıyla kucağına alırsın umarım sende canım, tebrık ederım gönülden..

Evet cnm üZme kendini sakın stres çok etkili inş kat kat yükselsin cnm çok saol cümlemiz İnş

Arkadaslar Transferde 5.gunum size bi sorum olacak transferdn beri inanilmaz istahim acik doymak nedir bilmiyorum her an her dk acim ama ayni zamanda midem de bulaniyor.bundan hamilelek olarak dusunup umutlanmyorum o donemleri gectm ben artk gozumle pozitfi gormeden inanmam malum 1 yilda 3 asilama vs.hep negatif gorunce.benim merakm bu nye acaba ilaclarin etkisi olabilr mi yasayan var mi bunu

Arkadaslar erken yapiyosunuz ne olur uzulmeyin kiyamiyorum hicbirinize okadar cok anneligi hak ediyoruz ki :) inşallah gununde yaptiginizda yuksek cikar tutunur size.
bugun sag kasigim yerinden cikacakti 6 saat hic gecmedi yaa cok korktum neyseki hafifledi aksam cok şükür. Goguslerde agri yok dokundum sol gogusun alt tarafi hassas biraz.bakim hele ya ben kafayi yiyorum galiba bugun 8.gunumdu ..

Kızlar dayanamadım aksam tekrar kan verdım. 11.gun 21,01 di 12. Gun 24,5 olmuş. Artık cmt tekrar bakıcam hayırlısı..
Cnm kendini gün aşırı yapıpta strese sokma artış var azda olsa iki gün sonra yap benm ilki kimyasaldı 12 çıkmıştı 2 gün sonra 4 çıktı yani düştü değer dur bakalım ne olur İnş herşey güzel olur

Kizlar bende yaptim kan testi bugun 8ci gunum ve 0.41 bu artmaz herhalde

Canm cok erken bekle biraz olmazsada zamaninda yapmis olursun dimdi olacagi varsa kotu etkiliyosun kendini yapma boyle.biliyorm dayanmak cok zor ama guzel olacagini dusun gunler cabuk geciyo zaten zaman ne dirki oyle su gibi akiyoki..az sabir canm dikkat et kendine allahm hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…