transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Evt dayanmak cok zor bende pisman oldum yaptirdigima ama pozitif cikar umuduyla gittim... sonucu gorunce yikildim tabii. Hani bi degerin 4 gun sonra firlamis olma ihtimali cok dusuk o yuzden umutlarimi tukettim

Evt dayanmak cok zor bende pisman oldum yaptirdigima ama pozitif cikar umuduyla gittim... sonucu gorunce yikildim tabii. Hani bi degerin 4 gun sonra firlamis olma ihtimali cok dusuk o yuzden umutlarimi tukettim
Üzme kendini canım bende aynı sonucu yaşadım yeterki sağlığın yerinde olsun tekrar denersin Allah izin verirse sende benim gibi medicanada yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam bize verilen kağıtlarda 10.gün istiyorlar tahlili ama burada görüyorum ki çoğu merkez 12 yada 14.gün istiyor tahlili istersen tekrar yaptır canım

Bnm 12.gun istediler cnm evt bende medicanada yaptirdim. Tabii 12. Gunde tekrar yaptircam nolur nolmaz diye. Iste insanin icindeki umut yinede tukenmio belki yukselir bisey olur diye dusunuom yinede.

Kızlar bu saat oldu uyuyamadım zaten 10 dk önce yatmıştık.Eşimle konuşmalarımız anca bitti. O canım çalıştığından ve beyin yorgunluğundan uykuya zar zorda olsa mahkum oldu. Beni seviyor musun? diye diye uykuya daldı. O kadar üzgünüm ki böyle olunca daha çok üzülüyorum. Çünkü evladımızın olmaması erkek kusuru.Bugün ne yaşadığıma gelince duygularımı anlatmaya kelimeler yetmez. İnşallah bugünü kimse yaşamasın inşallah bende yaşamam.. Transferimin 8. günü ben sabah idrar testi yapmıştım ve negatifti buraya da yazmıştım zaten. Akşam eşim gelince dayanamadım kan tahlili yaptırdım.Ve koca bir NEGATİF ile karşılaştım. Asıl yaptırmam gereken gün 10.gün bu arada ama drumla konuştum artık negatif olduğunu yükselme olmayacağını falan söyledi ama 2 gün sonra tekrar et yinede falan filan. Bu benim 2. denemem ve sorunumuz eşimin morfolojisi 0 tüp bebekten başka şans yok ki o da yine olmadı. Ağladım ağladım gözlerimi görseniz kan çanağı nasıl şiş. Ailem Bursa da. Nasıl umutla iyi bi haber bekliyorlar anlatamam.Arayacaktım ama aramadım Annemin bugün doğumgünü. Üzmek istemedim. Zaten kimseyle konuşmak istemiyorum da. Şu an buraya içimi dökerken de ağlıyorum arkadaşlar neye biliyor musunuz? Ben kendimden çok kocamı baba yapmak istiyorum...Ama yine olmadı... Daha neler yazmak istiyorum neler anlatmak istiyorum bir bilseniz.. Allah bu yolda kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.. Allah herkesi evlatlarına kavuştursun kimse üzülmesin.. Bolşanslar arkadaşlar...

Canım benim üzülme herşeyin bir Vakti varmış Allah büyük umudunu kaybetme Allahım sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Gunaydin arkadaslar hani tup bebek basari orani yuzde 40 50ydi ben bu sitede kimi gorsem olmams olan cok az.burdan 2 sonuca ulasiyorum ya bu operasyn da ayni asilama gbi dusuk ihtimalli ve cogunda tutmuyor ya da tutmayanlar nedeni daha iyi anlamak icn hep buralarda yaziyor tutan sewincten buraya grmiyor artik normal hayatna bebegyle devam ediyor ve biz bu yuzden tutana denk gelmiyoruz(((

Canım seni çok iyi anlıyorum. Elden gelen birsey yok malesef .içini dök ağla. Ama isyan etme.Allah herkesi bazı konularda şanslı yaratiyor bazı konularda ise uğramasını istiyor sınava tabi tutuyor bence .bu da bizim sınavımiz. Biz o güç verdiği sürece ugrasmak istemek zorundayız. Üzülme diyemiyorum ama yılma.allah isteyen herkese hayırlı bebekler versin insallah

Bu da benim umudumu cok kiriyor artik cunku olumlu ornek yok
Haklısın arkadaşım pozitifi alan gidiyp gibi duruyo ama diğer topiklerde devm ediyolr gibi negatif gerçekten çok yıkıcı butun emekler gidiyo maddi manevi yıpranıyoruz ben nevatif almadım ama negatıfe yakın bi sonuc aldım bebek olusmadı dunyam karardı tüp bebekten başka şansım yok eşim kaynaklı problemimiz var Allah ıkıncı demede yüzüne güldü oğlum 4 yaşına geldi kardeş istedik inşallah Allahın izniyle bu hamileliğimde güzel sonuclanır şuan ikiz bekliyorum arkadaslar kafaya cok takmayın transfer sonrası cok rahattım Yatmadım tabi dikkat ettim gene inşallah sizlerdr pozıtıfı gorup kucaklarınıza Alırsıjız hep dua edşyorum burada olmasamda hep dualrındasınız birde oğlumda 12. Gun değeri 40 tı yani erken test gapmayalım erken yapsaydım bende hayal kırıklıgına ugrucaktım eminim bekleyin dua en buyuk ilaç surekli okuyun dua edin

@pozifit16 canim bende dun 8.ci gunumde yaptim ve 0.48 cikti yani kocaman bi negatif dunya basimin ustune yikildi doktorunu aradim hemen kizdi bana neden yaptin simdiden diye daha cok erken kana karismamis olabilir hala. Suan aglamalarinla bebegine zarar verebilirsin dedi. Benim de icimde bi umudum varmi diye sorarsan cok zor bence sayi asiri negatif cunku 3 degil 5 degil. Ama miniminnakda olsa acabami diyorum. Yarin sabah yine test yapcam bakalim hayirlisi 10. Cu gunum olcak cunku. Lutfwn sende cok salma kendini okudugum bi cok ornek var 12 ci gununde degerleri birden firlio.

Türkan223 benimde 9.günüm bende yarın düşünüyordum ama vazgeçtim 12 güne kadar moralim bozulsun istemiyorum beklicez bence sende acele etme bekle moralini yüksek tut bak ben Bebek battaniyesi yapıyorum onun üstüne örteceğim günleri düşünerek kendimi motive ediyorum sende uğraş bul kendine olur mu üzme kendini benimde Can'ım sıkılıyo

Kızlar ben 2 aylık hamileyim ve hala hergün sizi takip edip dua ediyorum. Evet bu aralar biraz negatif sonuç fazla ama geçen haftalarda baya fazla idi. Umudunuzu kaybetmeyin. Bende çok uğraştım kimyasal gebelik yaşadım tutmadığı oldu. Ama şükür suan hamileyim. Rabbim sizede nasip etsin. Veeee takiptesiniz:))

Bnm 12.gun istediler cnm evt bende medicanada yaptirdim. Tabii 12. Gunde tekrar yaptircam nolur nolmaz diye. Iste insanin icindeki umut yinede tukenmio belki yukselir bisey olur diye dusunuom yinede.
Benden 10. gün istemişlerdi inşallah senin değerinde yükselir canım dualarım seninle

Canım inan yazdıklarını ağlayarak okudum bu çok zor bir süreç ve nedense problem olan taraf eşinden olumsuz bir tepki yaşamasa bile kendini suçlu gibi görüyor aynı duyguyu bende yaşadığım için çok iyi anlıyorum eşini benim hastalığım çıktığında biz eşimle çıkıyorduk ve hastalık sürecimde ameliyatlarımda beni hiç yanlız bırakmadı hatta çıkarken ben eşime ayrılmayı bile teklif etmiştim bunun zor bir süreç olduğunu belki hayatım boyunca hiç çocuğum olamayacağını defalarca anlattım eşime tabii o zaman erkek arkadaşımdı ama eşim asla kabul etmedi benim için önemli olan birbirimize olan sevgimiz ben seninle çocuk yapmak için beraber değilim diyip durdu hatta olmazsa evlat ediniriz sen bunları sakın düşünme doğurmakla anne baba olunmuyor dedi hep destek oldu bana Allah razı olsun ama gerçekten ağır bir yük ve zor bir psikoloji Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah biran önce bizleride o mertebeye ulaştırsın

Benm de sonuç maalesef 0.483. denemede de olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…