- 23 Ocak 2008
- 16
- 15
- 88
selam kızlar devamlı bu başlığı takıp edıyordum bende 04 ocakta transfer oldum beklemedeyım.belkı yarın akşam kan testı yaptırırım:5.gun embriyosu 1 adet.çok zormuş bu yollardan geçmek.
yukarıda boyle yazmıştım çarşamba test yaptırdım gunduz 159 cıktı ,tüp bebek merkezını aradım 2 gün sonra tekrarlayın dedıler bugün 438 cıktı cok şükür fakat kese ve kalp atışı görmeden tam rahatlama olmayacak sanırım .sakin kalmaya çalışmam gerek,,,
Ben de p.tesi yaptirdim 3.gun embryosuydu ve cok heyecanlym geceleri en az 2 saat yok benim icin transferdn beri inanlmaz bi sanci dayanilck gbi degl makata bile wuruyor oturamiyorum dusun artik bu nedir anlamadm dr ariyorm pcoda olur bu agrilar yumurta toplama snrasi dedi.bi de su gbi akintim war.benim 5 gunum bu senin nasl geciyo kardes:)))))mrhabalar arkadaşlar, bende pazartesi günü transfer yaptırdım. heyecan ve stresli bekleyiş var. hepimize bol şans...
Melek Ada canim kacinci gun yaptirdin testini
Kızlar bugün kesemizi görmeye gittik ve keselerin 2 olduğunu öğrendik.çok şükür bu günleride gördük @Melmuss şimdi birlikte gün sayıyor olucaz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşalla
gözünüz aydın canım hayırlı olsun..Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Melek Ada cnm 12 ci gununde tekrarla bi istiosan
Canım umudun kırılmasın olumlu örnekte çokBu da benim umudumu cok kiriyor artik cunku olumlu ornek yok
Seni çok iyi anlıyorum canım bende ne olur ne olmaz yarın testt yapıcam..Bak benimde dun oyle cikti biliosun 0.48 cok agladim dun 8.gunumdu. bitti dedim ama allahtan umit kesilmez doktorum cok erken oldugunu spyledi daha kana karismamos olabilcegini soyleyip beni umutlandirdi tekrar. Ve bugun inanilmaz sol kasigim agirdi onun agrisinla uyandim ve suan asaga dogru yayilio o agri acaba mi diyorum bak belli olmaz cnm belki bizimkiler nazli gec yerlesio sen yinede yaptirip umidini kesme
canım kaçıncı denemen?@pozifit16 canim bende dun 8.ci gunumde yaptim ve 0.48 cikti yani kocaman bi negatif dunya basimin ustune yikildi doktorunu aradim hemen kizdi bana neden yaptin simdiden diye daha cok erken kana karismamis olabilir hala. Suan aglamalarinla bebegine zarar verebilirsin dedi. Benim de icimde bi umudum varmi diye sorarsan cok zor bence sayi asiri negatif cunku 3 degil 5 degil. Ama miniminnakda olsa acabami diyorum. Yarin sabah yine test yapcam bakalim hayirlisi 10. Cu gunum olcak cunku. Lutfwn sende cok salma kendini okudugum bi cok ornek var 12 ci gununde degerleri birden firlio.
Bak benimde dun oyle cikti biliosun 0.48 cok agladim dun 8.gunumdu. bitti dedim ama allahtan umit kesilmez doktorum cok erken oldugunu spyledi daha kana karismamos olabilcegini soyleyip beni umutlandirdi tekrar. Ve bugun inanilmaz sol kasigim agirdi onun agrisinla uyandim ve suan asaga dogru yayilio o agri acaba mi diyorum bak belli olmaz cnm belki bizimkiler nazli gec yerlesio sen yinede yaptirip umidini kesme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?