transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

selam kızlar devamlı bu başlığı takıp edıyordum bende 04 ocakta transfer oldum beklemedeyım.belkı yarın akşam kan testı yaptırırım:5.gun embriyosu 1 adet.çok zormuş bu yollardan geçmek.

yukarıda boyle yazmıştım çarşamba test yaptırdım gunduz 159 cıktı ,tüp bebek merkezını aradım 2 gün sonra tekrarlayın dedıler bugün 438 cıktı cok şükür fakat kese ve kalp atışı görmeden tam rahatlama olmayacak sanırım .sakin kalmaya çalışmam gerek,,,

İnan benimde cocuk istememin en buyuk sebebi esim onu baba yapmak istiyorm sorun bende onun hicbir sorunu yok benm yuzumden bunlari yasamaisni istemiyorum.tabi o bunlati hic bir zaman takmiyo sorun bendede olabilirdi diyo.ama

Canm hayirli olsun allah bizede nasip etsinn insallah herkese..

mrhabalar arkadaşlar, bende pazartesi günü transfer yaptırdım. heyecan ve stresli bekleyiş var. hepimize bol şans...
Ben de p.tesi yaptirdim 3.gun embryosuydu ve cok heyecanlym geceleri en az 2 saat yok benim icin transferdn beri inanlmaz bi sanci dayanilck gbi degl makata bile wuruyor oturamiyorum dusun artik bu nedir anlamadm dr ariyorm pcoda olur bu agrilar yumurta toplama snrasi dedi.bi de su gbi akintim war.benim 5 gunum bu senin nasl geciyo kardes:)))))

Bak benimde dun oyle cikti biliosun 0.48 cok agladim dun 8.gunumdu. bitti dedim ama allahtan umit kesilmez doktorum cok erken oldugunu spyledi daha kana karismamos olabilcegini soyleyip beni umutlandirdi tekrar. Ve bugun inanilmaz sol kasigim agirdi onun agrisinla uyandim ve suan asaga dogru yayilio o agri acaba mi diyorum bak belli olmaz cnm belki bizimkiler nazli gec yerlesio sen yinede yaptirip umidini kesme

Seni çok iyi anlıyorum canım bende ne olur ne olmaz yarın testt yapıcam..

canım kaçıncı denemen?

Bugun 7. gunum ve dunden beri aksam ustu bas agrisi basliyo ara ara geciyo yine basliyo ve kasiklarimda agriyo evet adet olcakmisim gibi nolcak ya cok umitliydim ben ama

Slm arkadaşlar uzun zamandir takip ediyorum bu formu benim 3.gün dondurulmus embr iyo transferim oldu cumartesi 8. Günüm olacak iki gecedir ayaklarimin altindan ateş çıkıyor sanki böyle bir şey yaşayan varmi acaba

Ben bir önceki denememde 8.gün gece dayanamayip kan tahlili yaptirmistim sonuç negatif çok üzülmüştüm drum da kızmıştı sonra 12. Gun tekrar yaptirdim 55 çikti erken yani 8. Gun test için hiç moralinizi bozmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…