transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

mrhbalar. ben transferden sinra idrara rahat çıkamadım.tabi yumurtalarim agriyor, belimde de agri var ve akintim var. benim 5. gun embriyosu insallah hepimizde anne oluruz. yaşınız kaç. ben 36 yasindayim

Kızlar bende belirti yokhala bugun 10 gün oldu
sizde var mi
Aynisini dusunuyordum suan ilk 5 gun geceleri asiri bi sancim oldu adet sancisndan bile agirdi yarm saat surup geciyodu bugun 6.gun ve vucudumda hcbi sey belirti vs.yok normal devam.bu da korkutuyo beni zira insan icinde warsa onu hssetmek istyor hssetmeynce Allah gostermesin hicbirimize yok saniyor insan.aklimi dagtamiyorum hep onu dusunuyorum pozitfse mutlulugumu negatifse kahrolusumu.akilli tlf.kullandgma da cok pismanim hep elimde. Buralardaym'ya da bska yazilari okuyorum

Kizlar nasilsiniz? 5 haftaligim kasik ve karin agrim var surekli hafif hafif. Bide cok fazla tuvalete cikiyorum hemen kasiklarim sisiyo agriyo. Sali aksami pembe kanamam oldu proluton depot igne verdi doktorum onu vuruldum 1 tane. Surekli uzaniyorum is yapmiyorum. Persembe goresiye kadar da bisey yapmayi dusunmuyorum. Hergun takipteyim merak etmeyin. Cunku 1 embriyo transfer edildi ve hormon yuksekligi yuzunden hic olumlu konusmamislardi bana. Bende hic umutlanmamistim kendimi kotuye hazirladim hep. Ama allahima binlerce kez sukurler olsun ki benim gibi guclu bebegim bana tutundu. Allah isteyen herkesin gonlune gore versin. Umudunuzu yitirmeyin.

Kizlar benim deger dusmeye basladi moralim cok bozuk.12. Gun 50 cikti.13.gun 57.3 cikti.bugun 14. Gun 54.8 e dustu.boyle durumda olup tekrar yukselen varmi.yoksa tamamen gittimi bebisler (((

Kızlar bende belirti yokhala bugun 10 gün oldu
sizde var mi

Ya benmde 8.gunum bugunlerde yerlesme kanamasi oluyoms bendede de hic bir kanama olmadi. Doktru aradim daha iyi oyle dusunme dedi. Ama benm goguslerimin uclari cok aciyo bide ara ara kasik agrilarm ve batmalarim oluyo

Bugun 10.cu gunum ve negatif kizlar doktorumda artik negatif dedi
Bende negatif sonuc aldigim halde sizleri hala takip ediyorum. Her pozitif haberde mutlu oluyorum her negatif haberde de uzuluyorum. Teselli edecek seyler soyleyemiycem. Insan cok uzuluyor. Ama hayat devam ediyor. Kistan sonra.bahar geliyor. Bunda da vardir bir hikmet dememiz lazim. Ins zamanla kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Püf ne zor beklemek. Benim 6. Günüm bitmek üzere belirti atıyor insan malesef.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…