transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kizlae evt benim olmadi ve gercekten cok uzucu sabahtan beri agliyorum. O 10 gundur evde hamile gibi takilip sonradan negatif sonuc almak inan cok uzucuymus. Ama yuce yaradanim bundada bi hayir kilmistir eger olsaydi belki daha uzucu seyler olcakti oyle avutuyorum kendimi. Hep dua ediyoruz ya allahim hayirlisiyla saglikli sihhatli bebeklerimize bizi kavustur diye. Dualarimin kabul olduguna eminim allah cunku hic bi kulunun dualarini geri cevirmez. Bi sonraki denemem insallah hayirlisiyla pozitif olcak simdi vucuduma detoks yapmaya baslicam bi kac kilo vermeye caliscam ve daha dinc daha saglikli bi sekilde kendimi dondurulmus bebislerime hazirlicam. 2 ay sonra tekrar denicez hayirlisiyla bakalim insallah allahim yuzumuzu guldurur. Benim ilk denemem diye 1 tane transfer edilmisti simdi kalan 2 tanesi transfer edilcek belkide nasibimde ikiz bebek annesi olmak vardir. Herseyin hayirlisi.... tum dualarim sizinle kizlar allah kimsenin kucagini bos birakmason ve aratmasin insallah

Evet uzulmemek elde canim zamanla alisirsin. Ama dualarim hep sizinle. Allah isteyen herkese nasip eder ins. Benimde ilk denemem ve bana da 1ad transfer edildi. Ama ilk denemem diye deil hormon yuksekligi diye ve cok da olumlu deildi. Rabbim yuzume guldu ve 12. Gunde sonucum yuksek cikti. Allahima binlerce kez sukurler olsun. Tez zamanda isteyen herkese nasip etsin guzel Allahim.

Gunaydin kızlar
Benim de zaten düşük olan degerım maalesef 18 e duşmuş. Dolayısıyla artık negatıf sonuç kesinleşti.
3. Denememdi umutlanmıştım ve korkuyorum artık olmayacak mı acaba diye. Yasım 39 oldu herseyimiz normal calısıyor ama maalesef tutmuyor ıste..
Oyle bir moddayim ki hemen tekrar denemek istiyorum. Dr 2 adet sonra dedı.
Ben bu arada yeni bir merkez araştıracağım. İzmir icin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Guzel haberlerınızı de tabi .. Sevgıler ..

Canim hep hakkimizda hayirlisi olsun diye dua ettik.demekki buymus hayirlisi.benimde degerim dusmus yarin tekrar istedi doktorum.neyseki 1 tane donmus var tekrar deniyecez.Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah.

Irenbe canim

Pasa66 yapma istersen canimmm korkuyorum ben yaaa negagif cikar diye cunku kana gecmediyse idrarada gecmez ne olursa olsunsonuca kafani cok takma kanda kesin cikar

Ebe88 bende biliyorum bide 3. Gün embriyosu ama napim ya dayanamadım bekledim ama bugün yapıcam artık yarın netleşir Allah'ın izniyle Hakkı'mızda hayırlısını nasip etsin Allah

Gunaydin cnm. Sen nerde yaptirmistin

Kızlar tek test aldırdım yapim dedim o test de bozuk çıktı vardır bi hayır diye düşündüm yarını beklicez

Aminnn canim benim gonlune gore olsun hersey heyecanla seni bekliyorum inşallah pozitif cikar hayırlısı ile bende cok zor tutuyorum kendimi ayy cok heyecanliii hadi yazzz

Arkadaslar dun 5.gun embriyo transferi oldum, yarim saat yatirdilar o esnada surguyle tuvaletimi de yaptim, sonrasinda da gunluk hayatina devam et dediler, bende ciktim klinikten, gittim bir yerlerde yemek yedik, arabada on koltukta oturdum uzun bir sure, merdiven ciktim,eve geldikten sonra da agir ve ani hareketler yapmiyorum ama oturuyorum,kalkiyorum,20ser dk yuruyorum,yemek hazirliyorum,egiliyorum,yatak hazirlayip topluyorum vs vs. yatarken de yuzustu uyumusum butun gece. Sizce bunlar problem yaratir mi? Bir de sunu merak ediyorum transferden ne kadar sonra tutunuyor arkadaslar? Boyle bir bilgiye rastlamadim hicbir yerde.

Ya normalde negatif tek çizgi pozitif iki çizgi ama bunda hiç çizgi çıkmadı tuhaf

Sen noyle diyince aklima geldi anlatiyim:isyerinden bi arkadasimin adet gunu 9gun gecikti ama hamile olduguna ihtimal bile vermiyo ve benim zorumla ogle arasi test aldik ve test bozuk cikti hicbir cizgi yoktu.peceteye sardik ve eczaneye goturup yenisini alacaktik aradan yarm saat falan gecti bende onu zorkuyorm izi al hemen git degistir diye teste bi baktik ki cift cizgi :) biz soka girdik resmen ve simdi nur topu gibi bi oglu var.insallah seninde oyledir canm..

canım bunlarda yanlış olan hıc bırsey yok ben işe bile gitmiştim .. problem yok.. yorma kendını ama hereket yatmaktan daha ıyı dedı doktorum bana hep... ilk 3 gün içerisinde tutunuyor die biliyorum

canım bunlarda yanlış olan hıc bırsey yok ben işe bile gitmiştim .. problem yok.. yorma kendını ama hereket yatmaktan daha ıyı dedı doktorum bana hep... ilk 3 gün içerisinde tutunuyor die biliyorum
Evet bana da oyle soyledi. Zaten bebek tutunmayacaksa ne yaparsan yap tutunmuyormus, biraz oyle dusunup rahat birakiyorum kendimi. Bu arada benim 5.gun transferiydi ama tam grade 1 olamadi, grade 2ye daha yakin dedi embriyologlar. Acaba boyle durumlarda sans dusuyor mu? Bir de estrofem hap ve crinone jel icin sabah aksam kullan dedi, benim sabir bir saatim yok acaba o sıkıntı yaratacak bir durum mu? Dr.a sormayi unutmusum bu ilac saatlerini

Izmirde Israel Aruh araştır derim. Turkiyede sayılı doktolardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…