transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım bence ilk iki üç gün dikkat etmelisin ben ilk iki gün sadece tuvalet için kalktım okadar emek harcanıyor. Bence ilk bikaç gün dinlensen iyi olur

Canim hayirli olsun insallah bebisin tutunur sana.benim bildigim embriyo 3 gun icinde tutunuyor ve kana karismasi 10.gunde kana tam olarak gecmeye basliyor.gunluk hayatina don tabi kendini yataga mahkum etme.yapilan arastirmaya gore yatmayanlarin tutunma orani daha yuksek.ama sen biraz abartmissin.kendini yormadan ayakta biseyler yapabilirsin.gezebilirsin oturabilirsin.ama sakin egilip kalkma ani hareketler ve kollarinda biyerlere uzanma yapma sakin.hareket iyidir dedi doktorum.sabit yatinca kan dolasimi yavasliyor ve bu iyi degil sonucda rahime kan gitmesi lazim bebis icin .ben 3 gun yattim kismen ondan sonra sadece kendimi dinlemek icin yattim ama ev isi yapmadim .kendini kasma rahat ol ani hareketlerden sakin.hakkinda hayirlisi olsun .bu gunlerin tadini cikar bol bol dua et.rabbim gonlundekini sana bagislasin insallah

Yok o kadar zorlayici hareketler yapmiyorum zaten,insallah tutunur bebisim bana, bugun dinlenme modumdayim. Bakalim cok heyecan verici bir surecmis, allah herkesin gonlune gore versin insallah. Cok tesekkur ederim canim.

Canım bence ilk iki üç gün dikkat etmelisin ben ilk iki gün sadece tuvalet için kalktım okadar emek harcanıyor. Bence ilk bikaç gün dinlensen iyi olur
Bugun dinlenme modundayim canim, ama kestiremiyorum iste farkinda olmadan yaptigim her hareketten sonra bir pismanlik oluyor acaba kotu bi sey mi yaptim diye.biraz da kader kismet annelerimizin haberi mi varmis bize hamile olduklarindan neler neler yapmislar. İnsallah bebeklerimiz de bizlere tutunur da bizler de yasariz bu guzel duyguyu artik

Slm cnm benim transfer den sonra hastanede 2 saat dinlendim sonra belediye otobüsüne binip eve geldim ev b.paşaya has. Umraniye de hatta otobüste ayakta kaldım bir süre işten 10 gün izin aldim evde normal yemeğimi yaptım yalnızdım çünki çok zor iş yapmamak kaydı ile işte yaptım düzenli beslenin Protein ağırlıklı 10 gün böyle geçti hiç belirti yoktu bende suan 6+3 hamileyim yani kendimi çok bunaltmadim bol bol su içtim meyva yedim ceviz fındık yedim günde bir kutu Ton Balığı yada tavuk yedim yaptıklarım bunlar artık bunlarla ilgisi varmı bilmem ama yazmak istedim ... bide pozitif olun bebisle iç sesinizle konuşun olurmu.. Hmm bu arada mutluluk hormonu salgila sin diye bitter çikolata yedim 2 3 dilim islh hepiniz hayırlı sonuçlar alırsınız ....

Yok o kadar zorlayici hareketler yapmiyorum zaten,insallah tutunur bebisim bana, bugun dinlenme modumdayim. Bakalim cok heyecan verici bir surecmis, allah herkesin gonlune gore versin insallah. Cok tesekkur ederim canim.

Canm oncelikle hayirli olsun insallah tutunur benm bugun 9.gunum sali gunu test yapcam gecen hafta cumartesi 4.gun embriyosu transfer edildi. 2 tane bende bu gectigimz hafta izin aldm benm isim biraz agir farkinda olmadan bisey yaparm diye korktum ilerde pisman olmamak icin 1 hafta izin aldm ama evde agr olmayan isler yaptm yemek yaptm yatak topladm falan hatta buzdolabim bozuldu 3 gu once onu bile temizledm hareketlerime dikkat ederek tabi carsiya gezmeye gittim oturmalara gittim hep yatakta deildm yani.hayirlisi olsun hepimiz icin. Ama kendimi olumsuza hic alistirmadim cok inandm nolcak bilmiyorm gun yaklastikca dahada meeak ediyorm

Türkan belkide ikiz annesi olacaksın. Hayırlısını istiyoruz her zaman .sonuca da razıyım .sen de süpersin maşallah aynen devam .Allah herkesin duasini kabul etsin yagmur da yağıyor burda .herkese bebislerimizı kucağıma almak için dua ediyorum .sevgiler.

Canim hadi bakalim hayirlisi, 9 gun cok iyi sabretmissin. Ben dayanamam sanirim,1 hafta sonra baslarim idrar testlerine:) insallah canim benim,hayirlisi olsun hepimize. Guzel haberler alalim bir an once, benimde 5.gun embriyo transferi ama grade 2, ama yine de sans yuksek dedi dr,bakalim hayirlisi canim benim

Gunaydin cnm. Sen nerde yaptirmistin
Canim ben ilk 2 denememi medıkalparkta , son denememi de Tınaztepe de yaptım. 2 tane kımyasal gebelık oldu iste. En azından tutunuyor demek oluyormus. Tutunmasa Bhcg olmuyormus.aslinda medıkalparkta 2 tane donmuş var ama emin olamıyorum kalitelerinden o yüzden yeni deneme yapmıştım.

Ben dokuz eylul hastanesinde yaptirdim. Doktorumda prof omer erbil dogan. Zaten tup bebek ana bilidim dali baskani. İstersen bi git gorus kendisiyle. Doktorum cok iyi. İstersen tlfn nolarini da verebilirim

Kizlar bsey sorcam simdi benim kan sonucum 0 ciktiya yani embriyo hoc tutunmadi dimi aslinda... yani bu neden kaynaklanio biliomusunuz. 2 ay sonra tekrar donmuslari denicez simdi aklimda soru isareti kaldi... en iyisini transfer ettiler simdi bu rahime hic tutunmadiysa ki benim herseyim goya cok iyidi.. sebebi ne olabilir.. digerlerinin tutunma sansi olabilirmi diye

Arkadaslar bu sitenin transfer sonrasi idrar testi topigni okudum herkes 8.gun cift cizgi gordum yazmis gaza geldim bugun yaptim koca 1 tane tane tek cizgi o kadar mutsuzum ki demek tutmadi tutsa herkes gbi benim de silik cizgim gorunurdu cok sinirli we mutsuzum 2 iyi kalite konmustu.smdi 1 ay ara verip 2 orta kalite dondurulmusum wardi 5.gun embsiynsu orta kalite onlar artk umudu.ama basim inanlmaz agriyor uzuntuden.

Ilaveten 26 yasindaym ama icimden bi ses bugun bna 2.cizgiyi gormeden olup gdecegmi soyledi resmen.kendmi 2.cizgyi gormus we sewiniyor olarak hayal edemiyorm artik

Canim dur daha herkeste ayni sey olmuyormus ki neden panikledin hemen,daha kana bile yeni gecmeye baslamistir, eger 8.gunde idrarda belli oluyor olsaydi bize niye 12.gun kan testine gelin desinler ki. Bence moral bozmak icin erken bir zaman, dusunki 3.gun tutunsa daha 8.gun kana bile gecmez, o erken cikanlarin belki ilk gun tutundu.

transferden kaç gün sonra olduğunu hatırlamıyorum ama adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ki 5 haftalık gebeyim hala devam ediyor .. aşırı iştah bel ağrısı ve sürekli olarak ayaklarım üşüyordu... bu belirtilre beni umutlandırdı ama emin olamıyordum hiç... birde transfern 5. günü progestan testinin sonucu 9.89 çıkmıştı umudum azalmıştı ama tutundu bebeğim... belirtisizliğe yada o testlere aldanıp kendinizi bırakmayın

Bi yanim bunlari dusunuyor ama bi yanim oyle umutsuz ki anlamiyorum nasil ciktiySa onlarinki.basim agriyor arada bi donuyor istahm cok acik arada kasik agrilarm we gogus sizlamalarm war tam benim belirtiler tutuyor diyorm bi bakiyorum ki bunlar ilaclarn yan etkisnde yaziyo zaten hep ayrca adet belirtileri de boyle.ben 26 yasndaym 62 kiloym ergenlgmden beri adet olamiyorum pco.hayatm boyunca her seyi hemen elde ettm hayatmin askyla ewlendim okulum biter bitmez atandim hemen ankaraya ogretmenim ben.sukur rabbim hep dualarmi kabul etti ama 1 yildr bu meseleden kahroldum ben mutsuzluk abidesym artik.3 asilama gecrdm bu 1.tup dnememdi.is arkadaslarmdan nfret ediyorm tek knustklari konu gebelik yaraliyorlar beni resmen

Ayaklarim 3 gundur benim de cok usuyor corap gyince duzeliyor of Allahim ben cok mutsuzum.senin hayrli olsun bu arada Allah tmamna erdrsn

Canim yasin bir kere cok ideal, esinde sorun yok anladigim kadariyla,cok takiyosun neler neler var haline sukretmelisin,olmasa bile zamanin bol. Bak benim yasim 33, rezervim az,esimin cok cok ciddi sperm sorunu var ki 1 tane embriyomuz zor olustu, o da 1.kalite degil yani. Buna da sukur diyorum yine de,bende heyecanliyim cok, panik yapma ustelik olmasa bile zamanin dar degil ben gibi. Senin deyisinle ben ölsem yeridir yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…