Iste ben de buna uzuluyorum en cok ortada buyuk bi sorun yok yasim genc ama 1 yildir her ay kan testnde 0 li dgerler idrarda tek cizgi bunalima grdm.yasim buyuk olsa weya esimde sorun olsa derim haa bundan olmuyor ama hc sebep yok.bi de soyle dusun bence her insan kendiortaminda degerlendirlir.akrabada yasit kuzenler cocuklu okulda 50 bayan ogretmn hepmz genciz max 3 5 yillik ewliler we hepsnin ya bebegi war ya da hamile dusunku tek odak sensn suan hep aciyorlar sewmeyenlernin hosuna gdiyorCanim yasin bir kere cok ideal, esinde sorun yok anladigim kadariyla,cok takiyosun neler neler var haline sukretmelisin,olmasa bile zamanin bol. Bak benim yasim 33, rezervim az,esimin cok cok ciddi sperm sorunu var ki 1 tane embriyomuz zor olustu, o da 1.kalite degil yani. Buna da sukur diyorum yine de,bende heyecanliyim cok, panik yapma ustelik olmasa bile zamanin dar degil ben gibi. Senin deyisinle ben ölsem yeridir yani:))
Hadi bakalım hayırlısı cnm bende öyleydi hiç bişey hissetmedim sonra çok şükür tutmuş bebişim inşallah Seninkide tutmuştur cnmKizlar merhaba ben uzun zamandir takip ediyorum sizi ama yeni uye oldum.. Bende 6 ocakta transfer yaptirdim hicbir belirtim yok sadece ayaklarim cok usuyor yarin test gunum ama hicbirsey hissetmiyorum
Onlarin terbiyesizligi basit insanlarIste ben de buna uzuluyorum en cok ortada buyuk bi sorun yok yasim genc ama 1 yildir her ay kan testnde 0 li dgerler idrarda tek cizgi bunalima grdm.yasim buyuk olsa weya esimde sorun olsa derim haa bundan olmuyor ama hc sebep yok.bi de soyle dusun bence her insan kendiortaminda degerlendirlir.akrabada yasit kuzenler cocuklu okulda 50 bayan ogretmn hepmz genciz max 3 5 yillik ewliler we hepsnin ya bebegi war ya da hamile dusunku tek odak sensn suan hep aciyorlar sewmeyenlernin hosuna gdiyor
Ayni durumdayiz canim 1 yildr her ay negatif ne uzucuTesekkur ederim oylumcuk insallah diyelim ama nedense cok umudum yok..ilk denemem ama 1 sene oldu cocuk icin ugrasiyoruz her ay husran. dilerim tum isteyenlere nasip etsin rabbim
Ve benim de 1.denememTesekkur ederim oylumcuk insallah diyelim ama nedense cok umudum yok..ilk denemem ama 1 sene oldu cocuk icin ugrasiyoruz her ay husran. dilerim tum isteyenlere nasip etsin rabbim
YÜCE rabbim sana ve istiyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin ne olur üzülmeyinYani bna bu isin hatirlatilmadgi bi gun yok okulda bazen cigerlermi soke soke haykirarak aglayasm geliyor.show habere az once gosterdi oz annem 3 yasndaki cocugunu doverek oldurmus.biz de cocugumuz olsun diye oluyoruz her gun adeta
Cnm sabah ilk idralinle yap sabah yapmayınca çıkmıyor. .Arkadaslar bu sitenin transfer sonrasi idrar testi topigni okudum herkes 8.gun cift cizgi gordum yazmis gaza geldim bugun yaptim koca 1 tane tane tek cizgi o kadar mutsuzum ki demek tutmadi tutsa herkes gbi benim de silik cizgim gorunurdu cok sinirli we mutsuzum 2 iyi kalite konmustu.smdi 1 ay ara verip 2 orta kalite dondurulmusum wardi 5.gun embsiynsu orta kalite onlar artk umudu.ama basim inanlmaz agriyor uzuntuden.
Amin canim ya birbirimize dua edelim boyle hepYÜCE rabbim sana ve istiyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin ne olur üzülmeyin
Yarin sabah uyaninca yapacam hemen canim tamamCnm sabah ilk idralinle yap sabah yapmayınca çıkmıyor. .
Benim yok bende 1 senedir uğraşıyorum 2 kere aşılama yaptım sonra tüp bebek yaptım ilk deneme cok şükür tuttu bende senin gibi kesin tutmadı dedim üzüldüm ağladım çünkü hiç bir belirti yoktu sonra 12 ci gün kan testi yle belli oldu tutmuştu inşallahseninkide , öyle olur tutar hayırlısıyla cnm herkese cok dua ediyorumTesekkur ederim oylumcuk insallah diyelim ama nedense cok umudum yok..ilk denemem ama 1 sene oldu cocuk icin ugrasiyoruz her ay husran. dilerim tum isteyenlere nasip etsin rabbim
Canim ya kac defadir okudum hc belrtm yoktu 12.gun testle ogrendm diye benim 1 hafta oldu transfr kasiktan agri cekmedgm bi gun yokBenim yok bende 1 senedir uğraşıyorum 2 kere aşılama yaptım sonra tüp bebek yaptım ilk deneme cok şükür tuttu bende senin gibi kesin tutmadı dedim üzüldüm ağladım çünkü hiç bir belirti yoktu sonra 12 ci gün kan testi yle belli oldu tutmuştu inşallahseninkide , öyle olur tutar hayırlısıyla cnm herkese cok dua ediyorum
Ayaklarim 3 gundur benim de cok usuyor corap gyince duzeliyor of Allahim ben cok mutsuzum.senin hayrli olsun bu arada Allah tmamna erdrsn
5. Gun embriyosu ise 7. Gun yanlizcà beta hcg kana karışıyor benim 3. Gun emriyosu idi 8. Gun sabah çift çizgi çıkmıştı silikti olsa mesela aynı gün öğlen yaptım gene tek cizgi çıkmıştı yani aslında idral testleri çok yanıltıcı olabiliyor cnm bu yuzden sen genede çok takılma idral testine yapıcaksanda en az 4 saat birikmiş idralle yap bu arada ben 6 gun once bilen hassas testlerden yapmıştım islh iyi sonuç alırsın cnm..Yarin sabah uyaninca yapacam hemen canim tamam
Sende benim gibiymişsin bizdede var rezerv azlığı ve sperm azlığı ve tek yumurta oluştu bugün 11. Günüm yarın tahlil günü bakalım Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin senin durum nedir bu arada yaş 30Canim yasin bir kere cok ideal, esinde sorun yok anladigim kadariyla,cok takiyosun neler neler var haline sukretmelisin,olmasa bile zamanin bol. Bak benim yasim 33, rezervim az,esimin cok cok ciddi sperm sorunu var ki 1 tane embriyomuz zor olustu, o da 1.kalite degil yani. Buna da sukur diyorum yine de,bende heyecanliyim cok, panik yapma ustelik olmasa bile zamanin dar degil ben gibi. Senin deyisinle ben ölsem yeridir yani:))
Yani bna bu isin hatirlatilmadgi bi gun yok okulda bazen cigerlermi soke soke haykirarak aglayasm geliyor.show habere az once gosterdi oz annem 3 yasndaki cocugunu doverek oldurmus.biz de cocugumuz olsun diye oluyoruz her gun adeta
Cnm belirtiler ancak reglı günü geçince yaşanır bizim yaşadıklarımız ilaçların yaptığı şeyler bu yuzden belirti yokndiye üzülme. ..Canim ya kac defadir okudum hc belrtm yoktu 12.gun testle ogrendm diye benim 1 hafta oldu transfr kasiktan agri cekmedgm bi gun yok
Her zaman kan testi daha guvenilirdir cnm.Arkadaşlar 11. Günüm idrar testlerinden yaptım hiç bişe çıkmadı yarın kan tahlili vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?