transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Iste ben de buna uzuluyorum en cok ortada buyuk bi sorun yok yasim genc ama 1 yildir her ay kan testnde 0 li dgerler idrarda tek cizgi bunalima grdm.yasim buyuk olsa weya esimde sorun olsa derim haa bundan olmuyor ama hc sebep yok.bi de soyle dusun bence her insan kendiortaminda degerlendirlir.akrabada yasit kuzenler cocuklu okulda 50 bayan ogretmn hepmz genciz max 3 5 yillik ewliler we hepsnin ya bebegi war ya da hamile dusunku tek odak sensn suan hep aciyorlar sewmeyenlernin hosuna gdiyor

Yani bna bu isin hatirlatilmadgi bi gun yok okulda bazen cigerlermi soke soke haykirarak aglayasm geliyor.show habere az once gosterdi oz annem 3 yasndaki cocugunu doverek oldurmus.biz de cocugumuz olsun diye oluyoruz her gun adeta

Kizlar merhaba ben uzun zamandir takip ediyorum sizi ama yeni uye oldum.. Bende 6 ocakta transfer yaptirdim hicbir belirtim yok sadece ayaklarim cok usuyor yarin test gunum ama hicbirsey hissetmiyorum
Hadi bakalım hayırlısı cnm bende öyleydi hiç bişey hissetmedim sonra çok şükür tutmuş bebişim inşallah Seninkide tutmuştur cnm

Bi de ilk 5 gun geceleri inanil siddetli kasik agrim olmustu 6.gun hcbir sey yoktu gayet nrmaldim ama 7.gun tekrar sagli sollu hafif kasik agrilari bunlari yasayan war mi arkadaslar

Onlarin terbiyesizligi basit insanlar

Tesekkur ederim oylumcuk insallah diyelim ama nedense cok umudum yok..ilk denemem ama 1 sene oldu cocuk icin ugrasiyoruz her ay husran. dilerim tum isteyenlere nasip etsin rabbim
Ayni durumdayiz canim 1 yildr her ay negatif ne uzucu((((

Tesekkur ederim oylumcuk insallah diyelim ama nedense cok umudum yok..ilk denemem ama 1 sene oldu cocuk icin ugrasiyoruz her ay husran. dilerim tum isteyenlere nasip etsin rabbim
Ve benim de 1.denemem

Yani bna bu isin hatirlatilmadgi bi gun yok okulda bazen cigerlermi soke soke haykirarak aglayasm geliyor.show habere az once gosterdi oz annem 3 yasndaki cocugunu doverek oldurmus.biz de cocugumuz olsun diye oluyoruz her gun adeta
YÜCE rabbim sana ve istiyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin ne olur üzülmeyin

Cnm sabah ilk idralinle yap sabah yapmayınca çıkmıyor. .

Benim yok bende 1 senedir uğraşıyorum 2 kere aşılama yaptım sonra tüp bebek yaptım ilk deneme cok şükür tuttu bende senin gibi kesin tutmadı dedim üzüldüm ağladım çünkü hiç bir belirti yoktu sonra 12 ci gün kan testi yle belli oldu tutmuştu inşallahseninkide , öyle olur tutar hayırlısıyla cnm herkese cok dua ediyorum

Canim ya kac defadir okudum hc belrtm yoktu 12.gun testle ogrendm diye benim 1 hafta oldu transfr kasiktan agri cekmedgm bi gun yok

Ayaklarim 3 gundur benim de cok usuyor corap gyince duzeliyor of Allahim ben cok mutsuzum.senin hayrli olsun bu arada Allah tmamna erdrsn

Aminn insaAllah canim Rabbim sanada nasip etsin ..belirtilerin bebeginin tutunmasi olsun insaAllah

Yarin sabah uyaninca yapacam hemen canim tamam
5. Gun embriyosu ise 7. Gun yanlizcà beta hcg kana karışıyor benim 3. Gun emriyosu idi 8. Gun sabah çift çizgi çıkmıştı silikti olsa mesela aynı gün öğlen yaptım gene tek cizgi çıkmıştı yani aslında idral testleri çok yanıltıcı olabiliyor cnm bu yuzden sen genede çok takılma idral testine yapıcaksanda en az 4 saat birikmiş idralle yap bu arada ben 6 gun once bilen hassas testlerden yapmıştım islh iyi sonuç alırsın cnm..

Sende benim gibiymişsin bizdede var rezerv azlığı ve sperm azlığı ve tek yumurta oluştu bugün 11. Günüm yarın tahlil günü bakalım Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin senin durum nedir bu arada yaş 30

Rabbim en kisa zamanda bugunlerinizi unutturacak meleginizi kucaginiza versin insaAllah

Arkadaşlar 11. Günüm idrar testlerinden yaptım hiç bişe çıkmadı yarın kan tahlili vericem

Canim ya kac defadir okudum hc belrtm yoktu 12.gun testle ogrendm diye benim 1 hafta oldu transfr kasiktan agri cekmedgm bi gun yok
Cnm belirtiler ancak reglı günü geçince yaşanır bizim yaşadıklarımız ilaçların yaptığı şeyler bu yuzden belirti yokndiye üzülme. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…