İnşl bakalım yarın ne gösterecek bize belirtim falan da yok kasık sancısı adet olucam galiba ya son gün duramıyorum artıkHer zaman kan testi daha guvenilirdir cnm.
Canim hadi bakalim hayirlisi, 9 gun cok iyi sabretmissin. Ben dayanamam sanirim,1 hafta sonra baslarim idrar testlerine:) insallah canim benim,hayirlisi olsun hepimize. Guzel haberler alalim bir an once, benimde 5.gun embriyo transferi ama grade 2, ama yine de sans yuksek dedi dr,bakalim hayirlisi canim benim
Canım aral bey irenbe deydi şimdi kendi muayenehanesinde .ben baştan beri irenbe ye gidiyordum aral bey ayrılınca transferi smyrna da yaptiPekı Aral bey Tup Bebek merkezi olarak nere ile calısıyor ? Yoksa kendi merkezi mi var acaba hıc bilmiyorum da ...
Ohooo senin yasitlarinin bebegi var,benim yasitlarim bir turu bitirip buyuttu 2.turdalar:) bu kadar negatif olma yine de. Belki de bu kadar cok taktigin icin yolunda gitmiyordur, birak kendi haline, 3-4 gun keyfine bak ye ic gez dolas hamileymissin gibi, negatiflikten uzak dur,baska seylerle mesgul ol. 3-4 gun sonra sonuc pozitif cikacak belki ne malum canim ya?hemen karalari baglama diyorum yani.Iste ben de buna uzuluyorum en cok ortada buyuk bi sorun yok yasim genc ama 1 yildir her ay kan testnde 0 li dgerler idrarda tek cizgi bunalima grdm.yasim buyuk olsa weya esimde sorun olsa derim haa bundan olmuyor ama hc sebep yok.bi de soyle dusun bence her insan kendiortaminda degerlendirlir.akrabada yasit kuzenler cocuklu okulda 50 bayan ogretmn hepmz genciz max 3 5 yillik ewliler we hepsnin ya bebegi war ya da hamile dusunku tek odak sensn suan hep aciyorlar sewmeyenlernin hosuna gdiyor
Bence kan verme, once idrar yap canim ya, kanda cikmazsa simdi erkenden hayal kirikligi olur, cunku kanda 12 gunu bulabiliyor, idrarda cikmazsa uzulmezsin zaten cikmamasi normal diye. Ama bi de cikarsa ekstra sevinc olur:)Esim grip oldu gibi diye acile geldik hala bekliyoruz axaba kan versemmi ki tedirginim.transferin old gunle 9. Gunum ayy korkuyorum
Bence kan verme, once idrar yap canim ya, kanda cikmazsa simdi erkenden hayal kirikligi olur, cunku kanda 12 gunu bulabiliyor, idrarda cikmazsa uzulmezsin zaten cikmamasi normal diye. Ama bi de cikarsa ekstra sevinc olur:)
Canim acikcasi bazisinin 7.gunde idrarda cikmis,kisiden kisiye degisiyor idrar ama kan testi degismiyor. O yuzden kan testini gununde yaptir ki yuzde yuz emin ol. Ben 7.gun idrar testine baslayacagim, her gun bir tane yapacagim bikmadan usanmadan, sonuclarina aldiris etmeden 12.gunde de gidip kan testi yaptiracagim:) planim bu sekilde su an. Kan testinden vazgectiysen bari yarin yap idrar testi, bir cift cizgi haberi alalim da umut olsun yahuİdrarda daha cikmaz simdi.hem yaptircam diye gelmedim gelmisken baktirsam mi dedim ama baktirmiyorm karar verdim esimde yarn giderz birlikte dedi simdi baktirma dedi ama herkesde cikar bi baktr diyo ayy kalbim kut kut atiyo ya
hayırlısı arkadaşım benimde negatif çıktı perşembe günü inş 2. denemelerde olur allah hakkımızda hayırlısını versin şu an ne hissettiğini biliyorum 3. önce doktordan çıkarken bende öyleydimBugun 10.cu gunum ve negatif kizlar doktorumda artik negatif dedi
cnm geçmiş olsun hepimize biliyorsun benimde tutmadı nerde yaptırdın sen daha önceGunaydin kızlar
Benim de zaten düşük olan degerım maalesef 18 e duşmuş. Dolayısıyla artık negatıf sonuç kesinleşti.
3. Denememdi umutlanmıştım ve korkuyorum artık olmayacak mı acaba diye. Yasım 39 oldu herseyimiz normal calısıyor ama maalesef tutmuyor ıste..
Oyle bir moddayim ki hemen tekrar denemek istiyorum. Dr 2 adet sonra dedı.
Ben bu arada yeni bir merkez araştıracağım. İzmir icin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Guzel haberlerınızı de tabi .. Sevgıler ..
Canim acikcasi bazisinin 7.gunde idrarda cikmis,kisiden kisiye degisiyor idrar ama kan testi degismiyor. O yuzden kan testini gununde yaptir ki yuzde yuz emin ol. Ben 7.gun idrar testine baslayacagim, her gun bir tane yapacagim bikmadan usanmadan, sonuclarina aldiris etmeden 12.gunde de gidip kan testi yaptiracagim:) planim bu sekilde su an. Kan testinden vazgectiysen bari yarin yap idrar testi, bir cift cizgi haberi alalim da umut olsun yahu) haberdar et bizleri de canim artik hangi testi yaptiracaksan
Bugun ise basladim artik idrar testi yaparsam olumsuz cikarsa toparlanamam hic yapmiyim bu aksam yapicam bakalm hayirlisi artik
Bence 12. Gununu bekle arkadasim simdi cikacak herhangi bir deger motivasyonunu etkilicek ve dolayisiyla bebegini.. biliyorum beklemek zor ama..
Arkadaşlar 11. Günüm idrar testlerinden yaptım hiç bişe çıkmadı yarın kan tahlili vericem
Ya bide ben ilac kullaniyorum doktorla konustum eger hamileysen 3 ay kullanacaksin dedi ama hamile deilsem birakicam ilaclari onlarda yarin sabah son baktirayim ona gore ilaclarimi alsam yoksa bosuna ilaclari alcam 1 tane kullanip birakcam.bide bana 12.gun test gunu dediler ama 10.gun cikiyoms herkesin cikmama ihtimali varmi bilmiyorm dusuk cikar deger ama negatif cikmaz heralde
Anladim canim dr sor bi ben 5. Gun embriyolarinda 10. Gun kanda ciktigini duydum sanki senin 5. Gun mu?
Sana umut olabilmek icin yaziyorum... Bende pco hastasiyim. Hayatimin aşkı ile evlendim mezun olduktan 1 yıl sonra ilk tercihime eşimin sehrine uzman olarak atandim. Ayni zamanda atandigim arkadaslarim benden sonra evlenmelerine ragmen hemen cocuk sahibi oldular ve benim odamda neredeyse tek konusulan konu bebek oluyordu. Seni benim kadar iyi kimse anlayamaz. 1.5 yilin ardından şu anda gözümün nurunu karnimda taşıyorum. Sakın ha umutsuzluga kapılma. Bütün isteklerini verdiğini söylediğin rabbin(miz) çok zengin. En güzel zamanda vercek. Ustelik pco hastalarinin şansının çok yüksek olduğunu ve müthiş bir yumurtalik rezervlerinin oldugunuda biliyorsun. Rabbim dualarini hayırlısı ile kabul etsin....Bi yanim bunlari dusunuyor ama bi yanim oyle umutsuz ki anlamiyorum nasil ciktiySa onlarinki.basim agriyor arada bi donuyor istahm cok acik arada kasik agrilarm we gogus sizlamalarm war tam benim belirtiler tutuyor diyorm bi bakiyorum ki bunlar ilaclarn yan etkisnde yaziyo zaten hep ayrca adet belirtileri de boyle.ben 26 yasndaym 62 kiloym ergenlgmden beri adet olamiyorum pco.hayatm boyunca her seyi hemen elde ettm hayatmin askyla ewlendim okulum biter bitmez atandim hemen ankaraya ogretmenim ben.sukur rabbim hep dualarmi kabul etti ama 1 yildr bu meseleden kahroldum ben mutsuzluk abidesym artik.3 asilama gecrdm bu 1.tup dnememdi.is arkadaslarmdan nfret ediyorm tek knustklari konu gebelik yaraliyorlar beni resmen
Ben kanı verdim sonuçları için 14:30 u bekliyorumKorpecik pasa 66 heyecanla sonuçlarinizi bekliyorumAllahim iinşallah yüzünüzü guldurur yarında benim var cok korkuyorum
Ben kanı verdim sonuçları için 14:30 u bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?