transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Esim grip oldu gibi diye acile geldik hala bekliyoruz axaba kan versemmi ki tedirginim.transferin old gunle 9. Gunum ayy korkuyorum

Pekı Aral bey Tup Bebek merkezi olarak nere ile calısıyor ? Yoksa kendi merkezi mi var acaba hıc bilmiyorum da ...
Canım aral bey irenbe deydi şimdi kendi muayenehanesinde .ben baştan beri irenbe ye gidiyordum aral bey ayrılınca transferi smyrna da yapti

Ohooo senin yasitlarinin bebegi var,benim yasitlarim bir turu bitirip buyuttu 2.turdalar:) bu kadar negatif olma yine de. Belki de bu kadar cok taktigin icin yolunda gitmiyordur, birak kendi haline, 3-4 gun keyfine bak ye ic gez dolas hamileymissin gibi, negatiflikten uzak dur,baska seylerle mesgul ol. 3-4 gun sonra sonuc pozitif cikacak belki ne malum canim ya?hemen karalari baglama diyorum yani.

Esim grip oldu gibi diye acile geldik hala bekliyoruz axaba kan versemmi ki tedirginim.transferin old gunle 9. Gunum ayy korkuyorum
Bence kan verme, once idrar yap canim ya, kanda cikmazsa simdi erkenden hayal kirikligi olur, cunku kanda 12 gunu bulabiliyor, idrarda cikmazsa uzulmezsin zaten cikmamasi normal diye. Ama bi de cikarsa ekstra sevinc olur:)

Bence kan verme, once idrar yap canim ya, kanda cikmazsa simdi erkenden hayal kirikligi olur, cunku kanda 12 gunu bulabiliyor, idrarda cikmazsa uzulmezsin zaten cikmamasi normal diye. Ama bi de cikarsa ekstra sevinc olur:)

İdrarda daha cikmaz simdi.hem yaptircam diye gelmedim gelmisken baktirsam mi dedim ama baktirmiyorm karar verdim esimde yarn giderz birlikte dedi simdi baktirma dedi ama herkesde cikar bi baktr diyo ayy kalbim kut kut atiyo ya

İdrarda daha cikmaz simdi.hem yaptircam diye gelmedim gelmisken baktirsam mi dedim ama baktirmiyorm karar verdim esimde yarn giderz birlikte dedi simdi baktirma dedi ama herkesde cikar bi baktr diyo ayy kalbim kut kut atiyo ya
Canim acikcasi bazisinin 7.gunde idrarda cikmis,kisiden kisiye degisiyor idrar ama kan testi degismiyor. O yuzden kan testini gununde yaptir ki yuzde yuz emin ol. Ben 7.gun idrar testine baslayacagim, her gun bir tane yapacagim bikmadan usanmadan, sonuclarina aldiris etmeden 12.gunde de gidip kan testi yaptiracagim:) planim bu sekilde su an. Kan testinden vazgectiysen bari yarin yap idrar testi, bir cift cizgi haberi alalim da umut olsun yahu) haberdar et bizleri de canim artik hangi testi yaptiracaksan

Bugun 10.cu gunum ve negatif kizlar doktorumda artik negatif dedi
hayırlısı arkadaşım benimde negatif çıktı perşembe günü inş 2. denemelerde olur allah hakkımızda hayırlısını versin şu an ne hissettiğini biliyorum 3. önce doktordan çıkarken bende öyleydim

cnm geçmiş olsun hepimize biliyorsun benimde tutmadı nerde yaptırdın sen daha önce

Bugun ise basladim artik idrar testi yaparsam olumsuz cikarsa toparlanamam hic yapmiyim bu aksam yapicam bakalm hayirlisi artik

Bugun ise basladim artik idrar testi yaparsam olumsuz cikarsa toparlanamam hic yapmiyim bu aksam yapicam bakalm hayirlisi artik

Bence 12. Gununu bekle arkadasim simdi cikacak herhangi bir deger motivasyonunu etkilicek ve dolayisiyla bebegini.. biliyorum beklemek zor ama..

Bence 12. Gununu bekle arkadasim simdi cikacak herhangi bir deger motivasyonunu etkilicek ve dolayisiyla bebegini.. biliyorum beklemek zor ama..

Ya bide ben ilac kullaniyorum doktorla konustum eger hamileysen 3 ay kullanacaksin dedi ama hamile deilsem birakicam ilaclari onlarda yarin sabah son baktirayim ona gore ilaclarimi alsam yoksa bosuna ilaclari alcam 1 tane kullanip birakcam.bide bana 12.gun test gunu dediler ama 10.gun cikiyoms herkesin cikmama ihtimali varmi bilmiyorm dusuk cikar deger ama negatif cikmaz heralde

Anladim canim dr sor bi ben 5. Gun embriyolarinda 10. Gun kanda ciktigini duydum sanki senin 5. Gun mu?

Anladim canim dr sor bi ben 5. Gun embriyolarinda 10. Gun kanda ciktigini duydum sanki senin 5. Gun mu?

4.gun embriyosu benm ya oda ayri bi soru isareti oldu bende 3.gun cagirdilar ama sehir disinda old icin gidemedik gec haber verdiler 4.gun cagirdilar ogun transfer yapildi

Bilemiyorum ki canim ne desem yani demoralize olmayacaksan kan testini yaptir dr a sorarsin sonrasi icin

Korpecik pasa 66 heyecanla sonuçlarinizi bekliyorumAllahim iinşallah yüzünüzü guldurur yarında benim var cok korkuyorum

Sana umut olabilmek icin yaziyorum... Bende pco hastasiyim. Hayatimin aşkı ile evlendim mezun olduktan 1 yıl sonra ilk tercihime eşimin sehrine uzman olarak atandim. Ayni zamanda atandigim arkadaslarim benden sonra evlenmelerine ragmen hemen cocuk sahibi oldular ve benim odamda neredeyse tek konusulan konu bebek oluyordu. Seni benim kadar iyi kimse anlayamaz. 1.5 yilin ardından şu anda gözümün nurunu karnimda taşıyorum. Sakın ha umutsuzluga kapılma. Bütün isteklerini verdiğini söylediğin rabbin(miz) çok zengin. En güzel zamanda vercek. Ustelik pco hastalarinin şansının çok yüksek olduğunu ve müthiş bir yumurtalik rezervlerinin oldugunuda biliyorsun. Rabbim dualarini hayırlısı ile kabul etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…