transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bu gün kan testi yaptıranlar sonuçlarımızı paylaşalım lütfen

Kızlar benim düne kadar bişe yoktu ama bugün belim ağrımaya başladı adetim olucam yoksa

Benim transferimin 4.gunu asiri derecede kabizim ne yapsam cozum olmadi.ikinmadim tuvalette ama yinede cok korkuyorum.icime bicaklar saplaniyo sanki birde bugun geceden bu yana rahim icimde batma kramp gibi bisey hIssediyorum gazdan olabilirmi

Benim transferimin 4.gunu asiri derecede kabizim ne yapsam cozum olmadi.ikinmadim tuvalette ama yinede cok korkuyorum.icime bicaklar saplaniyo sanki birde bugun geceden bu yana rahim icimde batma kramp gibi bisey hIssediyorum gazdan olabilirmi
Cnm boll su iççç bide kuru kaysı yee biraz rahatlatır canım

Aynisi bende de oldu, tuvalete cikmak zorunda kaldim artik sabah, biraz zorlandi tabi ama ikinmadan yapmak da pek mumkun degil ki ama ya cok uzuluyorum bir sey olduysa diye. benimde 3.gunum bugun, tuvaletten sonra hicbir seyim de kalmadi batma kramp falan acaba bir sey mi oldu diye supheleniyorum. Bir de tutunmadiysa eger dusup gidiyor mu ne oluyor acaba nasil anliyoruz ki?

Canim benim insallah umut oldu sozlern bna sen de mi tup bebek yaptirdn

Cok uzuldum pasa66 vardir bir hayir ne yapalım Allah buyuk.
bu yolda ne acilar cektik Allahim biliyor yarabbim buyuk yüzümüzü guldursun inşalla .

Arkadaslar kafama takilan bisey var bilgsi olan cevap versn lutfen.ben nrmalde de hep kabiz biriyimdir.transferden snra 3 4 gun lavman filan idare ettim kabiz olmadm kritik gunler diye.bugun 8.gune grdim sabahtan beri sancidan oluyorum karnim patlamak uzereydi kendimi zor attm wcye ve kabizdim cok afedersnz ckmasa patlayacktim bu yuzden siddetli degl ama hafifin de biraz ustu ikindim bska carem yoktu.suan inanlmaz rahatladm.ama gel gelelm kafamda deli sorular ben eger trsnfern kritik olan ilk 3 4 gununu atlattysam bu ikinmanin bi zarari oldu mu .diyelm ki embryn tutndu ben suan hamileym Allah korusun bu orta duzey ikinma tutunmus embryolara zarar werir mi.lutfn yardmci olun cok mutsuzum dusunmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…