Amin inşallah tüm isteyenlerin kucakların boş bırakmasın ya 12 gün geçti 2 saat geçmez bana artık allahım hayırlısını nasip etsin hepimizeRabbim yüzünüzü güldürecek hayirli sonuclarla karsilastirsin insaAllah
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler bekliyoruz cnmBen kanı verdim sonuçları için 14:30 u bekliyorum
İnşlallah cnm yaa tüm isteyenlerle birlikte inşllahHadi hayırlısı inşallah güzel haberler bekliyoruz cnm
Cnm boll su iççç bide kuru kaysı yee biraz rahatlatır canımBenim transferimin 4.gunu asiri derecede kabizim ne yapsam cozum olmadi.ikinmadim tuvalette ama yinede cok korkuyorum.icime bicaklar saplaniyo sanki birde bugun geceden bu yana rahim icimde batma kramp gibi bisey hIssediyorum gazdan olabilirmi
Erken daha canim yapmaBen de dayanamıyorum artık. 8. Günüm ve bu aksam kan vereceğim. ...
Ayyy canım yaaa bende cuma günü görücem inş cuma günü sabırsızlıkla bekliyorumKızlar bugün keseyi gördüm inşallah 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez
Aynisi bende de oldu, tuvalete cikmak zorunda kaldim artik sabah, biraz zorlandi tabi ama ikinmadan yapmak da pek mumkun degil ki ama yaBenim transferimin 4.gunu asiri derecede kabizim ne yapsam cozum olmadi.ikinmadim tuvalette ama yinede cok korkuyorum.icime bicaklar saplaniyo sanki birde bugun geceden bu yana rahim icimde batma kramp gibi bisey hIssediyorum gazdan olabilirmi
hayırlı sonuç alırsınız umarımm, bebeklerimizi kucağımıza alıp büyütmek nasip etsinBen kanı verdim sonuçları için 14:30 u bekliyorum
Kızlar negatif kan testimde
Canim benim insallah umut oldu sozlern bna sen de mi tup bebek yaptirdnSana umut olabilmek icin yaziyorum... Bende pco hastasiyim. Hayatimin aşkı ile evlendim mezun olduktan 1 yıl sonra ilk tercihime eşimin sehrine uzman olarak atandim. Ayni zamanda atandigim arkadaslarim benden sonra evlenmelerine ragmen hemen cocuk sahibi oldular ve benim odamda neredeyse tek konusulan konu bebek oluyordu. Seni benim kadar iyi kimse anlayamaz. 1.5 yilin ardından şu anda gözümün nurunu karnimda taşıyorum. Sakın ha umutsuzluga kapılma. Bütün isteklerini verdiğini söylediğin rabbin(miz) çok zengin. En güzel zamanda vercek. Ustelik pco hastalarinin şansının çok yüksek olduğunu ve müthiş bir yumurtalik rezervlerinin oldugunuda biliyorsun. Rabbim dualarini hayırlısı ile kabul etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?