- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
Transferden sonra benimde ayaklarim cok usumustu bi belirti mi bilmiyorum ama ben gebeyim simdi 5 haftalik.. insaAllah sende oylesindir canimArkadaslar bi cevap lutfennn!!! Bu ayak usumesi nedir yaa?? Patik giyiyorum gene de buz !
Arkadaslar kafama takilan bisey var bilgsi olan cevap versn lutfen.ben nrmalde de hep kabiz biriyimdir.transferden snra 3 4 gun lavman filan idare ettim kabiz olmadm kritik gunler diye.bugun 8.gune grdim sabahtan beri sancidan oluyorum karnim patlamak uzereydi kendimi zor attm wcye ve kabizdim cok afedersnz ckmasa patlayacktim bu yuzden siddetli degl ama hafifin de biraz ustu ikindim bska carem yoktu.suan inanlmaz rahatladm.ama gel gelelm kafamda deli sorular ben eger trsnfern kritik olan ilk 3 4 gununu atlattysam bu ikinmanin bi zarari oldu mu .diyelm ki embryn tutndu ben suan hamileym Allah korusun bu orta duzey ikinma tutunmus embryolara zarar werir mi.lutfn yardmci olun cok mutsuzum dusunmekten
Yok belirti aramiyorum canim insallah olur da yani ! Dua ediyorum!Transferden sonra benimde ayaklarim cok usumustu bi belirti mi bilmiyorum ama ben gebeyim simdi 5 haftalik.. insaAllah sende oylesindir canim
Madem oyle neden dr hemsire sakin kabiz olma sakin ikinma diyor weyahut ikinmak zararli dyenler madem zarari yok nye hep bunu soyluyolar canim ay cok uzgunum yaOlumsuz dusunme arkadasim ikinmayla dusucek gidicek diye bisey yok .. bebegini etkilersin boyle yaparak..
Sabah bende aynisini yasadim ve daha benim 3.gunum, hafif ikinma durumu oldu mecburdum geri donus durumu yoktu ve benim halimi dusun simdiMadem oyle neden dr hemsire sakin kabiz olma sakin ikinma diyor weyahut ikinmak zararli dyenler madem zarari yok nye hep bunu soyluyolar canim ay cok uzgunum ya
Madem oyle neden dr hemsire sakin kabiz olma sakin ikinma diyor weyahut ikinmak zararli dyenler madem zarari yok nye hep bunu soyluyolar canim ay cok uzgunum ya
Jel ilk gunlerde bende de hep topak topakti canim o zaten hep oyleymsSabah bende aynisini yasadim ve daha benim 3.gunum, hafif ikinma durumu oldu mecburdum geri donus durumu yoktu ve benim halimi dusun simdibiraz once de cok sıkıstım tuvalete gittim, progesteron jel topak topak dokuldu, o kadar olmuyodu ve normalde beyaz oluyordu, bu sefer biraz yavruagzina calan bir renkti. İnan icimi rahatlatamiyorum, bu kadardan hemen gider mi bebisimiz acaba
Bol bol dua et canim hayirlisiyla ins bebisin seninledirYok belirti aramiyorum canim insallah olur da yani ! Dua ediyorum!
Bu kadar kolay bisey mi diyorum kendi kendime dusun 8.gune griyosun iki ikinmayla tutunmus bi embryo gder mi diyosun kendi kendineJel ilk gunlerde bende de hep topak topakti canim o zaten hep oyleyms
Benim kabiz olmamam icn hc kati gida tuketmemem lazm cocuklugumdan beri boyle ama ben suan cok istahlym buna dkkat edemyorum 24 saat acim ne buluyosam yiyorum kati ayrmi yapmadanBana hemsire oyle bisey demedi ben kendim dikkat ettim o ayri.. ama Rabbim yazdiysa bebisini sana ikinmayla asilmayla hicbiseyle seni terketmicek.. suan kotu dusunmenin sana faydasi yok bebegine zarari olabilir toparla kendini
canım Rabbim sana sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın.Kızlar negatif kan testimde
Cok da takmamak lazim, bebislerimiz tutunacaksa her turlu tutunurlar bize insallahBenim kabiz olmamam icn hc kati gida tuketmemem lazm cocuklugumdan beri boyle ama ben suan cok istahlym buna dkkat edemyorum 24 saat acim ne buluyosam yiyorum kati ayrmi yapmadan
Benim kabiz olmamam icn hc kati gida tuketmemem lazm cocuklugumdan beri boyle ama ben suan cok istahlym buna dkkat edemyorum 24 saat acim ne buluyosam yiyorum kati ayrmi yapmadan
Ediyorum hep canim benim ama su kabizlik ve ikinma knusunda rahatlamam'lazm teste kaldi 4 gun o gune kadar yerm kendmiBelki ilaclardan bilmiyorum ama benimde istahim cok acikti kahvaltida 4 tost yedigimi biliyorum hatta bikeresinde bence bebisin sana tutunacaksa hicbiri engel degil olanlarin.. ben transferin oldugu gun eve kar yagdigi icin nerdeyse 4 saatte geldim arabayla dur kalk dusun yani.. Bolca dua et ve bebislerine inan
Ne gibi bisey hissettim canim ?Kızlar dayanamadım test yaptirdim.8. Günü m 38.7 çıktı. 3 4 ve 5 . Gunu birseyler hissetmistim .ancak 6 7 8 de tık yoktu panik oldum ondan yaptırdım. Biliyorum ki bu değer düşebilir ama katlayadabilir.dualarıniz i bekliyorum .Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı salih Saliha evlatlar nası etsin.
Canim benim hadi hayirli ugurlu olur insallah, saglikla kavusursun bebisine. Darisi bizlerin de basina olsun, benim 3.gunum, hicbir belirti yok.3 v 4. Günüm sanki adet olacakmış im gibi ağrı vardı .5 de azıcık sağ kasikta çekilme okadar.sonra hiç bir şey hissetmedim. Olabiliyorsun demekki. Ben 2 kez gebelik geçirdim hepsinde daha bariz belirtiler vardı bunda pek anlayamadım.
Çok teşekkür ederim.inşallah. belirtiler kişiye göre değişiyor. Hiç belirti olmayıp pozitif sonuç alan çok. Allah buyuk dua edelim.sonuçta elimizden geleni yaptık ole değil mi.takdir Allah in.Rahim ka
Canim benim hadi hayirli ugurlu olur insallah, saglikla kavusursun bebisine. Darisi bizlerin de basina olsun, benim 3.gunum, hicbir belirti yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?