Arkadasim duphalak verdi benim tup bebekcim sabah aksam ac karninaArkadaslar aydinlatin beni lutfen bu kabizliktan ikinma sadece tutunma asamasn da mi zararli tutunduktan snra da mi zararli????hamilelgn kritk doneminn 3 ay desek tututan gebeler 3 ay hc kabiz olup ikinmiyolar mi ya insaniz yani bu kadar pamuk iplgne mi bagli
Can'ım ben ızmır deyım. Ilk 2 denemem medıkalparkta son denemem de Tınaztepe de oldu. Sımdı regl beklıyorum. Bu ay araştırıp görüşüp subat sonu mart bası yenıden deneyım dıyorum. Senın plan Nasıl ?cnm geçmiş olsun hepimize biliyorsun benimde tutmadı nerde yaptırdın sen daha önce
Dr arayıp söyle cnm .. Bence belki bir çözüm önerir ..Bu aksam kan testi yaptiracagm 9.gun agridan iki buklumum suan kasik degl mide inanlmaz agriyor anlayamadm niye agriyosa midem kasik agrim yok goguste dgsiklik yok adet agrisi yok yok babam yok .ama muths bi mide agrisi war tas gbi adete we ben dik duramyorum o derece
Benim bariz bi kabizlik sorunum var cocuklugumdan beri aradm ilik su kayisi dyo sinirlerm hopluyo 10 kilo da yesem bos benim kabzlik kronik ben ilacla halledyordm smdi ilac da yasak surup ble wermiyor.lavman yapiyorum en yakin dun yaptimDr arayıp söyle cnm .. Bence belki bir çözüm önerir ..
Hmm allah yardımcın olsun cnm o zaman zor işin hep lifli gıdalar yemeye çalış çok su ic bari biraz yardımı olur belki...Benim bariz bi kabizlik sorunum var cocuklugumdan beri aradm ilik su kayisi dyo sinirlerm hopluyo 10 kilo da yesem bos benim kabzlik kronik ben ilacla halledyordm smdi ilac da yasak surup ble wermiyor.lavman yapiyorum en yakin dun yaptim
Bide lavman à alışırsa vücudun zaten normal yolla yapamazsın hiç ...Benim bariz bi kabizlik sorunum var cocuklugumdan beri aradm ilik su kayisi dyo sinirlerm hopluyo 10 kilo da yesem bos benim kabzlik kronik ben ilacla halledyordm smdi ilac da yasak surup ble wermiyor.lavman yapiyorum en yakin dun yaptim
Gunde 2 lt su iciyorum ekmek univden beri yok hayatmda corba sakata meyve zeytnyagyla yasiyorum resmen ama sonuc buHmm allah yardımcın olsun cnm o zaman zor işin hep lifli gıdalar yemeye çalış çok su ic bari biraz yardımı olur belki...
Korkma olacağı varsa ikinmasanda olur zaten.. zormuş işin cnm allah yardımcın olsun islh ...Gunde 2 lt su iciyorum ekmek univden beri yok hayatmda corba sakata meyve zeytnyagyla yasiyorum resmen ama sonuc bu((((zaten dun biraz ikindm wcde bisey oldu mu dye onun korkusuda war
Sag ol canim dunden beri o ikinma aklmda korku var icmde sonra diyorum rabbim kismet ettyse ikinma nedir ya sus flan dyorum kendmeKorkma olacağı varsa ikinmasanda olur zaten.. zormuş işin cnm allah yardımcın olsun islh ...
Haha alemmisiniz siz valla sen takma kafanı ikinmaya falan fazla cnm düşünme at kafandan bebisin geleceği varsa gelir zaten ben has. Çıkarken kimse bana ikinma oksurme yürüme falan demedi normal hayatına donebilirsin dedi drHatta dun esim geldi aksam anlattm ona ikinma isini hatirlayamyorum siddetni sen hafif orta siddetti ikin ben hangsni oldugunu soyleym dedm adam karsmda gecms dizlerni kirmis bi ikiniyo gorseniz gulme krizne grdim kahkahadan yas geldi gozumden snra adamcagz ikina ikina bi kostu wcye zor atti kendni cok guldum ya:))))))
Dr.una soyledin mi canim? Belki birkac gun sonra tekrarla der, bana 12.gun baktir demisti.10.gun 4,00 yani negatif
Dr.una soyledin mi canim? Belki birkac gun sonra tekrarla der, bana 12.gun baktir demisti.
5 ustu hamile oldugunu gosteriyormus ya canim o yuzden dedim, ben hic 4u bile goremedim, insallah gec tutunmus olsun da belki bir umut yavas yavas yukselir sonucun. Ama her sey allahtan, hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olsun. Bende forumlari okuyorum tutanlarda 2-3-4.gunlerde adet agrisi,batma,seyirme gibi seyler olmus hep, bende hicbir sey yok, hatta kalkiyorum icimde hicbir sey yok gibi o kadar normal hissediyorum. Sanirim bebisim tutunamadi banaBanada dedi yarn tekrarla dedi yukselme sansi varmi umitlenmek istemiyorm dedigimde nadirende olsa yukselebiliyor sen yaptir sonra konusalim dedi
Cnm benim okadar küçük daha susàm tanesi kadar bile değil sakin içimde bişi yok diyip kendini bosa gazlayip üzme nasıl his edicenki minicik şeyi kendine Moral ver hep morali yanlizca kendimize biz vere biliriz cnm.5 ustu hamile oldugunu gosteriyormus ya canim o yuzden dedim, ben hic 4u bile goremedim, insallah gec tutunmus olsun da belki bir umut yavas yavas yukselir sonucun. Ama her sey allahtan, hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olsun. Bende forumlari okuyorum tutanlarda 2-3-4.gunlerde adet agrisi,batma,seyirme gibi seyler olmus hep, bende hicbir sey yok, hatta kalkiyorum icimde hicbir sey yok gibi o kadar normal hissediyorum. Sanirim bebisim tutunamadi bananeyse canim diyorum ya her seyin hayirlisi hakkimizda
Orasi oyle tabi. Her sey Allah'tan, belki tutmustur da anlamamisimdir ama 5.gun embriyo transferlerinde tutanlarin hepsi ayni seyi soylemis, bu gunlerde tutunmus bebisleri hissetmisler agrilari batmalari olmus. İster istemez kendimde belirti ariyorum bende ama hicbir sey yokCnm benim okadar küçük daha susàm tanesi kadar bile değil sakin içimde bişi yok diyip kendini bosa gazlayip üzme nasıl his edicenki minicik şeyi kendine Moral ver hep morali yanlizca kendimize biz vere biliriz cnm.
Canım bak bende hiç belirti olmadı he kasık ağrıları vardı zaten yumurtalari topladiklarindan beri kasık ağrım hiç kesilmemişti emin ol hiç belirti olmadan hamile olan bir sürü anne gördüm ben bu yuzden uzulme devamli tuttum tutmadı mı diye düşünme film izle kafanı ne dağıtıyor sa onla ilgilen markete git falan oyalan çok zor geçiyor bu süreç allah bekleyenlerin. Yardımcısı olsun ışık hızıyla geçsin bekleme süreleriniz islh...Orasi oyle tabi. Her sey Allah'tan, belki tutmustur da anlamamisimdir ama 5.gun embriyo transferlerinde tutanlarin hepsi ayni seyi soylemis, bu gunlerde tutunmus bebisleri hissetmisler agrilari batmalari olmus. İster istemez kendimde belirti ariyorum bende ama hicbir sey yokister istemez de moralim bozuluyor, insallah benimledir hala bebisim. İsteyen herkese de nasip etsin Allah bu duyguyu en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?