aynı cnm bende şubat mart terar deneyecegim ben maddi açıdan egeye gidiyorum raporlu fakat arabam var irembede oldu ilkinde tutdu refik bey doktoru çok övdü tecrübeliymiş öyle duydum 38 yaşındaydı bi araştır derimCan'ım ben ızmır deyım. Ilk 2 denemem medıkalparkta son denemem de Tınaztepe de oldu. Sımdı regl beklıyorum. Bu ay araştırıp görüşüp subat sonu mart bası yenıden deneyım dıyorum. Senın plan Nasıl ?
birde you tube videoları var refik keleş izle istersen beli yardımcı olur kararınaaynı cnm bende şubat mart terar deneyecegim ben maddi açıdan egeye gidiyorum raporlu fakat arabam var irembede oldu ilkinde tutdu refik bey doktoru çok övdü tecrübeliymiş öyle duydum 38 yaşındaydı bi araştır derim
Cok tesekkur ederim canim benim ya.moral oldun gercekten,insallah hepimiz kavusuruz bebislerimize en kisa zamanda.Canım bak bende hiç belirti olmadı he kasık ağrıları vardı zaten yumurtalari topladiklarindan beri kasık ağrım hiç kesilmemişti emin ol hiç belirti olmadan hamile olan bir sürü anne gördüm ben bu yuzden uzulme devamli tuttum tutmadı mı diye düşünme film izle kafanı ne dağıtıyor sa onla ilgilen markete git falan oyalan çok zor geçiyor bu süreç allah bekleyenlerin. Yardımcısı olsun ışık hızıyla geçsin bekleme süreleriniz islh...
BeklemedeyimKizlae aranizda dondurulmusla pozitif alan varmi
Orasi oyle tabi. Her sey Allah'tan, belki tutmustur da anlamamisimdir ama 5.gun embriyo transferlerinde tutanlarin hepsi ayni seyi soylemis, bu gunlerde tutunmus bebisleri hissetmisler agrilari batmalari olmus. İster istemez kendimde belirti ariyorum bende ama hicbir sey yokister istemez de moralim bozuluyor, insallah benimledir hala bebisim. İsteyen herkese de nasip etsin Allah bu duyguyu en kisa zamanda
Yok yasamadik canim bizInsallah pozitif olur cannin bende onumuzdeki ay dondurulmuslarimi denicem. Cozunurken bi sorun yasadinizmi
Eğer mide problemin yoksa minik acıbiber turşuları var, 5,6 tane yiyebilirsiniz, iyi gelir.Yinede doktoruna sor istersen.Benim bariz bi kabizlik sorunum var cocuklugumdan beri aradm ilik su kayisi dyo sinirlerm hopluyo 10 kilo da yesem bos benim kabzlik kronik ben ilacla halledyordm smdi ilac da yasak surup ble wermiyor.lavman yapiyorum en yakin dun yaptim
Clexane 4000 kullanıyorum şimdilik gobekten yapıyorum. Ama bence enkolay bacakta oluyor.Kızlar aranızda clexane iğne kullanan var mi birde göbekten mi koldan mi kullanıyorsunuz
Ben varım .hiç bir sorun olmadı canım. Hatta rahim dinlenmesi için benim dr um özellikle dondurulmus lâ yaptı.Kizlae aranizda dondurulmusla pozitif alan varmi
Ben varım cnm elhamdülillah pozitif sonucum..çok rahat geçti hiç bi belirti olmadı hiç bişey hissetmedim ve buyüzden hep korktum allah allah niye bişey yok diye tutmuycakmı diye senindemi dondurulmuş inş mevlam herkese versinKizlae aranizda dondurulmusla pozitif alan varmi
amin canımBen varım cnm elhamdülillah pozitif sonucum..çok rahat geçti hiç bi belirti olmadı hiç bişey hissetmedim ve buyüzden hep korktum allah allah niye bişey yok diye tutmuycakmı diye senindemi dondurulmuş inş mevlam herkese versin
ben kullanıyorum canım göbekten yapıyorum, yaptıktan biraz sonra yakıyorKızlar aranızda clexane iğne kullanan var mi birde göbekten mi koldan mi kullanıyorsunuz
Canım duphalac diye bir şurup var dr sor istersen benimde kabızlık problemim normalde de çok olur tedavi sırasında dr vermişti bana direk bağırsaklarda emildiği için bir zararı yokmuş tedavi sırasındaGunde 2 lt su iciyorum ekmek univden beri yok hayatmda corba sakata meyve zeytnyagyla yasiyorum resmen ama sonuc bu((((zaten dun biraz ikindm wcde bisey oldu mu dye onun korkusuda war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?