transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kardeslerim evlatlık bebeğimize basvurduk 4.5 yilin sonunda yumurtam oldu bir tane sadece haziranda bebek icin siraya alacaklar bizi.tup bebegimin sonucu pozitiffff yarabbim cok sukur bin şükür mucize bevek dedi merkezimiz.insallah yarin 2 ye katlanır degerim.dua edin ne olur Allahim sinadi bizi simdi bie tane benim bitane de yavrumuzu alacagiz inşallah ikiz gibi buyuyecekler yarabbim cok şükür

aynı cnm bende şubat mart terar deneyecegim ben maddi açıdan egeye gidiyorum raporlu fakat arabam var irembede oldu ilkinde tutdu refik bey doktoru çok övdü tecrübeliymiş öyle duydum 38 yaşındaydı bi araştır derim

birde you tube videoları var refik keleş izle istersen beli yardımcı olur kararına

Cok tesekkur ederim canim benim ya.moral oldun gercekten,insallah hepimiz kavusuruz bebislerimize en kisa zamanda.

Insallah pozitif olur cannin bende onumuzdeki ay dondurulmuslarimi denicem. Cozunurken bi sorun yasadinizmi

Bende belirti varda noldu goguslerime dokunamiyorm okadar cok sisti ve aciyoki kasiklarimda agrilar ara ara yada batmalar oluyo hep olumluydum sanki tutmus gii hissediyordum hatta ikizim olacak benm diyodum ama hersey butun hislerim kendi isteklerim mis onu anladim

Kızlar aranızda clexane iğne kullanan var mi birde göbekten mi koldan mi kullanıyorsunuz

Benim bariz bi kabizlik sorunum var cocuklugumdan beri aradm ilik su kayisi dyo sinirlerm hopluyo 10 kilo da yesem bos benim kabzlik kronik ben ilacla halledyordm smdi ilac da yasak surup ble wermiyor.lavman yapiyorum en yakin dun yaptim
Eğer mide problemin yoksa minik acıbiber turşuları var, 5,6 tane yiyebilirsiniz, iyi gelir.Yinede doktoruna sor istersen.

Jnns nekadar beklediniz cnm ben simdi basarisiz tup bebekden sonra adet oldum hemen bi sonraki adetimde dondurulmuslari deneyim diyorum yeterli olurmu acaba

Kizlae aranizda dondurulmusla pozitif alan varmi
Ben varım cnm elhamdülillah pozitif sonucum..çok rahat geçti hiç bi belirti olmadı hiç bişey hissetmedim ve buyüzden hep korktum allah allah niye bişey yok diye tutmuycakmı diye senindemi dondurulmuş inş mevlam herkese versin

Merhaba arkadaslar. Turkan canim bende de durulmuslarla hamile kaldim. 2 adet tranfer yapildi biri tuttu. Ve hicbir belirtim olmadi. En ufak bir belirtim bile olmadi. O yuzden belirti aramayin. Ben doktorun dedigi tarihe kadar dayandim ne idrar testi ne kan testi yaptirdim. Günü gelince gittim yaptirdim. Herkes belirti yasadigi icin dedimki benimki kesin negatif cunku bende en ufak bir belirti bile yok. Ama sonucu alinca oyle olmadi cok sukur

Gunde 2 lt su iciyorum ekmek univden beri yok hayatmda corba sakata meyve zeytnyagyla yasiyorum resmen ama sonuc bu((((zaten dun biraz ikindm wcde bisey oldu mu dye onun korkusuda war
Canım duphalac diye bir şurup var dr sor istersen benimde kabızlık problemim normalde de çok olur tedavi sırasında dr vermişti bana direk bağırsaklarda emildiği için bir zararı yokmuş tedavi sırasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…