transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım duphalac diye bir şurup var dr sor istersen benimde kabızlık problemim normalde de çok olur tedavi sırasında dr vermişti bana direk bağırsaklarda emildiği için bir zararı yokmuş tedavi sırasında
Canim drmla konustk su surecte asla bska bi ilac kullanma dedi boyle bi sorumluluga gremem ben kullan deyp ne olur ne olmaz dedi.lavman onerdi zorda kalinca onu yap dedi evde hep 1 kutu lavmanim hazr duruyor cok sukur ki bi kere yapnca 2 gun rahatsn dogal yolla geliyo resmen tuvaletn 3 4.gun yine basliyo kabiz

Lavmanlar 2 gunde bi yaplnca bagrsak nrmal duzene griyormus kizlar bi nevi alistiriyor kati yemek yok zaten hayatmda salata corba hep

Jnns nekadar beklediniz cnm ben simdi basarisiz tup bebekden sonra adet oldum hemen bi sonraki adetimde dondurulmuslari deneyim diyorum yeterli olurmu acaba
Yumurta toplama ekimde oldu 2 ay bekledik aralıkta transfer oldu canım dr una danış istersen

ay canım seni takip ediyordum hiç yazmamıştım inan gözlerim doldu ya rabbim evlatlarınla sağlıklı bir ömür versin biri yanına birini de kucağına almayı nasip etsin benim bu ay dondurulmuş embriyo tedavim var ne olur bana da dua et çok sevindim :)

inş cnm dualarımız seninle herşey istediğin gibi olsun böyle güzel haberlerle bizlerde umutlanıyoruz

Bugun 10.cu gunum ve negatif kizlar doktorumda artik negatif dedi
Türkan, seni çok merak ediyordum( ben burada takibi bırakmıştım ama sırf senin sonucunu öğrenmek için baktım, çok üzüldüm;( Allah'ın bir bildiği vardır elbet, sakın üzülme ! Denemeye devam et! Sana birkaç tavsiyem vardı eğer hatırlarsan, dikkate al lütfen.. Çok öpüyorum seni, sevgiler T Turkan223

Canim uzulme lutfen, eninde sonunda olacak dileklerimiz, allah buyuktur.

Kizlae aranizda dondurulmusla pozitif alan varmi
merhaba arkadaşım bende senin gibi dondurulmuş kullancam çok araştırdım bazı doktorlar daha az ilaç kullandıgımız için daha olumlu bakıyor tabiki niye kısmet işi kaderimizde varsa olur herhalde sen birşey ögrenip yazarsan sevinirim

Merhaba arkadaslar ben bugun dondurulmusla pozitif sonucumu aldım Rabbimin izniyle.

Masallah bayagi iyi hayırlı olsun bende 8. Gunu yaptırdım 38.7 idi yarin yani 11. Gun tekrarlayacagim inşallah sıkıntı yoktur

Masallah bayagi iyi hayırlı olsun bende 8. Gunu yaptırdım 38.7 idi yarin yani 11. Gun tekrarlayacagim inşallah sıkıntı yoktur
Arkadaslar belirtiniz oldugu icin mi erken yaptirdiniz? Bende hicbir sey yok, bugun 4.gunum ve umitsizim artik. Tutundugunda hissediliyormus, bende hicbir sey yok

Gun farkindandir o deger düşüklüğü belki. Ben beklerken hic bişi okumadim arastirmadim bu kez

Arkadaslar belirtiniz oldugu icin mi erken yaptirdiniz? Bende hicbir sey yok, bugun 4.gunum ve umitsizim artik. Tutundugunda hissediliyormus, bende hicbir sey yok
Canim benim test gunum 9.gundu. Bende hala bir belirti yok basta da yoktu. Sadece dokununca goguslerim agrio o da jelden sanirim

Esim test sonucunu almaya giderken agladim bu da negatif belirtim yok diye ama pozitif çıktı. Insallah devami gelir. Sakin belirti yok diye korkmayin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…