Canim drmla konustk su surecte asla bska bi ilac kullanma dedi boyle bi sorumluluga gremem ben kullan deyp ne olur ne olmaz dedi.lavman onerdi zorda kalinca onu yap dedi evde hep 1 kutu lavmanim hazr duruyor cok sukur ki bi kere yapnca 2 gun rahatsn dogal yolla geliyo resmen tuvaletn 3 4.gun yine basliyo kabizCanım duphalac diye bir şurup var dr sor istersen benimde kabızlık problemim normalde de çok olur tedavi sırasında dr vermişti bana direk bağırsaklarda emildiği için bir zararı yokmuş tedavi sırasında
Kızlar aranızda clexane iğne kullanan var mi birde göbekten mi koldan mi kullanıyorsunuz
Yumurta toplama ekimde oldu 2 ay bekledik aralıkta transfer oldu canım dr una danış istersenJnns nekadar beklediniz cnm ben simdi basarisiz tup bebekden sonra adet oldum hemen bi sonraki adetimde dondurulmuslari deneyim diyorum yeterli olurmu acaba
ay canım seni takip ediyordum hiç yazmamıştım inan gözlerim doldu ya rabbim evlatlarınla sağlıklı bir ömür versin biri yanına birini de kucağına almayı nasip etsin benim bu ay dondurulmuş embriyo tedavim var ne olur bana da dua et çok sevindim :)Kardeslerim evlatlık bebeğimize basvurduk 4.5 yilin sonunda yumurtam oldu bir tane sadece haziranda bebek icin siraya alacaklar bizi.tup bebegimin sonucu pozitiffff yarabbim cok sukur bin şükür mucize bevek dedi merkezimiz.insallah yarin 2 ye katlanır degerim.dua edin ne olur Allahim sinadi bizi simdi bie tane benim bitane de yavrumuzu alacagiz inşallah ikiz gibi buyuyecekler yarabbim cok şükür
inş cnm dualarımız seninle herşey istediğin gibi olsun böyle güzel haberlerle bizlerde umutlanıyoruzKardeslerim evlatlık bebeğimize basvurduk 4.5 yilin sonunda yumurtam oldu bir tane sadece haziranda bebek icin siraya alacaklar bizi.tup bebegimin sonucu pozitiffff yarabbim cok sukur bin şükür mucize bevek dedi merkezimiz.insallah yarin 2 ye katlanır degerim.dua edin ne olur Allahim sinadi bizi simdi bie tane benim bitane de yavrumuzu alacagiz inşallah ikiz gibi buyuyecekler yarabbim cok şükür
Türkan, seni çok merak ediyordumBugun 10.cu gunum ve negatif kizlar doktorumda artik negatif dedi
Canim uzulme lutfen, eninde sonunda olacak dileklerimiz, allah buyuktur.Bende belirti varda noldu goguslerime dokunamiyorm okadar cok sisti ve aciyoki kasiklarimda agrilar ara ara yada batmalar oluyo hep olumluydum sanki tutmus gii hissediyordum hatta ikizim olacak benm diyodum ama hersey butun hislerim kendi isteklerim mis onu anladim
merhaba arkadaşım bende senin gibi dondurulmuş kullancam çok araştırdım bazı doktorlar daha az ilaç kullandıgımız için daha olumlu bakıyor tabiki niye kısmet işi kaderimizde varsa olur herhalde sen birşey ögrenip yazarsan sevinirimKizlae aranizda dondurulmusla pozitif alan varmi
merhaba arkadaşım bende senin gibi dondurulmuş kullancam çok araştırdım bazı doktorlar daha az ilaç kullandıgımız için daha olumlu bakıyor tabiki niye kısmet işi kaderimizde varsa olur herhalde sen birşey ögrenip yazarsan sevinirim
Merhaba arkadaslar ben bugun dondurulmusla pozitif sonucumu aldım Rabbimin izniyle.merhaba arkadaşım bende senin gibi dondurulmuş kullancam çok araştırdım bazı doktorlar daha az ilaç kullandıgımız için daha olumlu bakıyor tabiki niye kısmet işi kaderimizde varsa olur herhalde sen birşey ögrenip yazarsan sevinirim
Hayırlı olsun canim kaçıncı günün ve değerin kaç acabaMerhaba arkadaslar ben bugun dondurulmusla pozitif sonucumu aldım Rabbimin izniyle.
Arkadaslar belirtiniz oldugu icin mi erken yaptirdiniz? Bende hicbir sey yok, bugun 4.gunum ve umitsizim artik. Tutundugunda hissediliyormus, bende hicbir sey yokMasallah bayagi iyi hayırlı olsun bende 8. Gunu yaptırdım 38.7 idi yarin yani 11. Gun tekrarlayacagim inşallah sıkıntı yoktur
Yoktur canim insallah sıkıntı . Benim 5. Gun embriyosu ondandir belk bilmiyoumMasallah bayagi iyi hayırlı olsun bende 8. Gunu yaptırdım 38.7 idi yarin yani 11. Gun tekrarlayacagim inşallah sıkıntı yoktur
Olabilir benim 3. Gun embriyisu 8 hucreli ydi. İnsan çok araştırın olumsuz şeyler de görüp korkuyor.ama elde değil tabiYoktur canim insallah sıkıntı . Benim 5. Gun embriyosu ondandir belk bilmiyoum
Canim benim test gunum 9.gundu. Bende hala bir belirti yok basta da yoktu. Sadece dokununca goguslerim agrio o da jelden sanirimArkadaslar belirtiniz oldugu icin mi erken yaptirdiniz? Bende hicbir sey yok, bugun 4.gunum ve umitsizim artik. Tutundugunda hissediliyormus, bende hicbir sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?