transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canim benim test gunum 9.gundu. Bende hala bir belirti yok basta da yoktu. Sadece dokununca goguslerim agrio o da jelden sanirim
İcime su serptin canim ya. Gercekten daha iyi hissettim, herkeste kasik agrisi var, cok uzulmustum. Gerci bende gogus agrisi da yok ama neyse bakalim belli olmaz insallah benim de tutunmustur bebisim

Canim gogus agrisi da oyle cok yok dokununca sadece. 9 gundur kendimi dinliyorum hic bisey yok diye uzuluyorum demek ki olmayabiliyomus. Ne batma ne kasik agrisi ne bel ağrısı hic biri yok bende.

İcime su serptin canim ya. Gercekten daha iyi hissettim, herkeste kasik agrisi var, cok uzulmustum. Gerci bende gogus agrisi da yok ama neyse bakalim belli olmaz insallah benim de tutunmustur bebisim
Canım sakın belirti arama ve takılma belirtilere bende de kasık ve göğüs ağrısı ve sol tarafımda sehirme vardı ama negatif sonuç aldım inşallah sen pozitifi görürsün canım

Canim gogus agrisi da oyle cok yok dokununca sadece. 9 gundur kendimi dinliyorum hic bisey yok diye uzuluyorum demek ki olmayabiliyomus. Ne batma ne kasik agrisi ne bel ağrısı hic biri yok bende.
canım benim hayırlı olsun inşaallah bebişin tutar bende hiç bir belirti yoktu ne kas ağrısı ne başka bişey çok üzüldüm tutmadı diye düşündüm ağladım sonra 12.gün gel kan testi yaptım çok şükür bebişim tutunmuştu. Inşallah seninki tutunur allahım isteyen herkeze nasip etsin

Canım sakın belirti arama ve takılma belirtilere bende de kasık ve göğüs ağrısı ve sol tarafımda sehirme vardı ama negatif sonuç aldım inşallah sen pozitifi görürsün canım
Cok tesekkurler canim,insallah sana da bir dahakine kismet olur,allah tum isteyenlerin yuzunu guldursun insallah.

Canim gercekten cok icim rahatladi, allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin, bizlere de bu guzel duyguyu en kisa zamanda nasip etsin insallah. Cok tesekkurler

arkadaşlar merhaba.. benim bugün 9. gün bitti ve hiç bir belirti yok.. acaba yarın kendim test alıp yapsam mı diyorum.. aranızda erken test yaptıran varmı?

arkadaşlar merhaba.. benim bugün 9. gün bitti ve hiç bir belirti yok.. acaba yarın kendim test alıp yapsam mı diyorum.. aranızda erken test yaptıran varmı?
Canim benim test gunum 9. gundu. Bizim merkez 5. Gun embriyolarina hep 9. Gun vermiş. Ben idrar testi yapmadım. Bu sitede ovulasyon testi ile de çıkıyor diye okudum. Evde dijital ovu testi vardi yaptim. Negatif çıktı. Ertesi gun kanda pozitif çıktı. Inanamadim bi yere daha yaptirdim o da pozitif. Evde yapma yani bence boşuna kendini üzme.

çok teşekkür ederim milcin.. ben 3. gün embriyosuyum.. bugün 10.gün sabahın yedisinde uyandım ve hemen test yaptım.. negatif çıktı... çok üzüldüm.. şimdi senin yazdığını okuyunca biraz rahatladım..

Kizlar bugun 7.gunum gece tuvalete kalktigimda aynia det sancisi gibi bi sanci hissettim aimdide var sanki rahmim kaziniyo adet olmam dimi daha gunum gelmedi gwcwn ay 28i de olmustum

Merhaba benimde transferin 14. Gunu 3 gundur ara ara kanamm var adetin son gunj gibi pembe kirmjzi kahve rengi olarak 12. Gun sonucum 145 cikti snra kanamam oldu ertsi gunu kanamam olmasina ragmn 225 cikti bugun 3. Gunu hala devam ediyor kesik kesik kanamalarim sizdemi boyle yasadiniz

11. Gun değerim 117.8 .ama çok stresliyim gece uykularim yok .acaba kalp atışı kese sıkıntılı olacak mı .off daha önce yaşadım çünkü üstünden atamiyorum...

canım tekrar kan verdin mi merak ettim :)

Hiç bir belirti garanti değil ilaçlar ve psikolojik olabiliyor çünkü bütün belirtileri yaşadım. ocağın ilk haftası turgut ozalda transferim gerçekleşti sebepsiz infertive teşhisi ile 4 aşılama 1 tüp bebek sonuç 11.gün negatif çıktı .insan dayanamam dediği her şeye katlaniyor. Adetime 1 hafta kalada regil oldum. Çok zor bir durum ne yapacagimi bilmiyorum. Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin

Merhaba benimde transferin 14. Gunu 3 gundur ara ara kanamm var adetin son gunj gibi pembe kirmjzi kahve rengi olarak 12. Gun sonucum 145 cikti snra kanamam oldu ertsi gunu kanamam olmasina ragmn 225 cikti bugun 3. Gunu hala devam ediyor kesik kesikkanamalarim sizdemi boyle yasadiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…