İcime su serptin canim ya. Gercekten daha iyi hissettim, herkeste kasik agrisi var, cok uzulmustum. Gerci bende gogus agrisi da yok ama neyse bakalim belli olmaz insallah benim de tutunmustur bebisimCanim benim test gunum 9.gundu. Bende hala bir belirti yok basta da yoktu. Sadece dokununca goguslerim agrio o da jelden sanirim
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım. Kaçıncı gün embriyosuydu?Sağol canim 9. Gun 152 degerim ama ben inanamadim bi yere daha kan verdim az önce 179 çıkmış
Sagol canim amin darısı tum isteyenlere inşallah. 5. Gun embriyosuyduAllah sağlıkla tamamına erdirsin canım. Kaçıncı gün embriyosuydu?
Canım sakın belirti arama ve takılma belirtilere bende de kasık ve göğüs ağrısı ve sol tarafımda sehirme vardı ama negatif sonuç aldım inşallah sen pozitifi görürsün canımİcime su serptin canim ya. Gercekten daha iyi hissettim, herkeste kasik agrisi var, cok uzulmustum. Gerci bende gogus agrisi da yok ama neyse bakalim belli olmaz insallah benim de tutunmustur bebisim
canım benim hayırlı olsun inşaallah bebişin tutar bende hiç bir belirti yoktu ne kas ağrısı ne başka bişey çok üzüldüm tutmadı diye düşündüm ağladım sonra 12.gün gel kan testi yaptım çok şükür bebişim tutunmuştu. Inşallah seninki tutunur allahım isteyen herkeze nasip etsinCanim gogus agrisi da oyle cok yok dokununca sadece. 9 gundur kendimi dinliyorum hic bisey yok diye uzuluyorum demek ki olmayabiliyomus. Ne batma ne kasik agrisi ne bel ağrısı hic biri yok bende.
Cok tesekkurler canim,insallah sana da bir dahakine kismet olur,allah tum isteyenlerin yuzunu guldursun insallah.Canım sakın belirti arama ve takılma belirtilere bende de kasık ve göğüs ağrısı ve sol tarafımda sehirme vardı ama negatif sonuç aldım inşallah sen pozitifi görürsün canım
ercekten icim rahatladi.Canim gogus agrisi da oyle cok yok dokununca sadece. 9 gundur kendimi dinliyorum hic bisey yok diye uzuluyorum demek ki olmayabiliyomus. Ne batma ne kasik agrisi ne bel ağrısı hic biri yok bende.
Canim gercekten cok icim rahatladi, allah bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin, bizlere de bu guzel duyguyu en kisa zamanda nasip etsin insallah. Cok tesekkurlerCanim gogus agrisi da oyle cok yok dokununca sadece. 9 gundur kendimi dinliyorum hic bisey yok diye uzuluyorum demek ki olmayabiliyomus. Ne batma ne kasik agrisi ne bel ağrısı hic biri yok bende.
Canim benim test gunum 9. gundu. Bizim merkez 5. Gun embriyolarina hep 9. Gun vermiş. Ben idrar testi yapmadım. Bu sitede ovulasyon testi ile de çıkıyor diye okudum. Evde dijital ovu testi vardi yaptim. Negatif çıktı. Ertesi gun kanda pozitif çıktı. Inanamadim bi yere daha yaptirdim o da pozitif. Evde yapma yani bence boşuna kendini üzme.arkadaşlar merhaba.. benim bugün 9. gün bitti ve hiç bir belirti yok.. acaba yarın kendim test alıp yapsam mı diyorum.. aranızda erken test yaptıran varmı?
hamilelik belirtileriyle regl belirtileri birbirine çok benzer .. belin ağrıyabilir , karnında şişkinlik ve ağrı hissedebilirsin , kasıklarında batmalar olabilir , göğüslerin dolgunlaşır ve acır .. üstelik tüp bebekle hamile kaldın , extradan bissürü hormon salınıyor vücudunda , sinir , huzursuzluk had safhada olacak .. tıpkı regl olacakmışsın gibi .. hatta test gününe yakın reglin de başlayabilir ve sen herşey bitti diyebilirsin ...
ama belki de hamilesin ..
tıpkı benim gibi ..
tıpkı bir çoğu gibi ...
yani yukarıda yazdığım regl ve hamilelik belirtileri nerdeyse tıpatıp aynıdır ilk başlarda .. o yüzden bu belirtileri yaşayıp sonradan hamile olduğunu da öğrenebilrsin (innnnnnnnnnnnşallah öyle olur ) , yada , yadasını boşverelim , inşallah sen güzel sonuç alacaksın :Saruboceq:
canım tekrar kan verdin mi merak ettim :)Kardeslerim evlatlık bebeğimize basvurduk 4.5 yilin sonunda yumurtam oldu bir tane sadece haziranda bebek icin siraya alacaklar bizi.tup bebegimin sonucu pozitiffff yarabbim cok sukur bin şükür mucize bevek dedi merkezimiz.insallah yarin 2 ye katlanır degerim.dua edin ne olur Allahim sinadi bizi simdi bie tane benim bitane de yavrumuzu alacagiz inşallah ikiz gibi buyuyecekler yarabbim cok şükür
hayırlısı olsun cnm çok sevindim darısı başımızaSağol canim 9. Gun 152 degerim ama ben inanamadim bi yere daha kan verdim az önce 179 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?