transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim 9. Gun pozitif cikti. Bugun 10. Gunum doktor 11. Gun testi tekrarla dedi yarın yapicam ama hiç akintim olmadi benim. Doktoruna sor bence.

Canim moralini bozma benim de 1 aşılama 1 tüp bebek negatif var. Dun pozitifi gordum 2. Denemede ama bizim gibi zor gebe kalanlar hemen sevinemio ki. Sen de yilma doktorun uygun gördüğünde tekrar dene.

3. Gun dondurulmus embriyo transferinde sonucta 3. Gun dondurulduguna gore tekrar cozuldugunde 4. Gun transfer etmis olmuyor mu?

Kizlar mrb. 1,5 aylik hamileyim. Bugun kese ve kalp atisini duyduk. İlk tup bebek denemem allahima sukur ilk denememizde tuttu. Crinone jel gunde 2 kere kullaniyordum gunde 1 e dusurdu. Bide folik 1 iciyorum. Baska da bisey kullanmiyorum simdilik. Bebis de 0.5 mm :):) biraz once ilk burun kanamam oldu. 2 hafta sonra tekrar cagirdi tahlil falan yaptircaz gittigimizde.
Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

Hayırlı olsun cnm.. Niye burnun kanadını?

Hayirli olsun.darisi bize insallah.Kacinci gun embriyosuydu dondurulmusmuydu birde kac tane transfer edildi.

Hayirli olsun.darisi bize insallah.Kacinci gun embriyosuydu dondurulmusmuydu birde kac tane transfer edildi.
Amin isteyen herkese nasip olur ins. 5. Gun embriyosu cnm dondurulmus deildi ilk denemem zaten. Suan 2+2 dondurulmuslarim var. Bana 1 ad transfer edildi. Tutunmasi da sansimdan hormon yuksekligi vardi bende dusuk olmasi gerekirken. Boyle olunca biraz riskliydi tutmasi ama cok sukur tuttu bebisim

Canim moralini bozma benim de 1 aşılama 1 tüp bebek negatif var. Dun pozitifi gordum 2. Denemede ama bizim gibi zor gebe kalanlar hemen sevinemio ki. Sen de yilma doktorun uygun gördüğünde tekrar dene.
Teşekkür ederim. Sizin için çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin.artık doktor degistirecegiz zaman her seyin ilaci

3. Gun dondurulmus embriyo transferinde sonucta 3. Gun dondurulduguna gore tekrar cozuldugunde 4. Gun transfer etmis olmuyor mu?
Canım çözülme ıslemının yapıldığı gun vakıt geçirmeden transfer edılıyor dıye bılıyorum. Yanı 3. Gun dondurulmuş ıse 3. Gun transfer edılmıs oluyor. Yıne de basımdan geçmedıgı ıcın yanlış bılıyor olabılırım araştırmak gerek.

maşallah canım hayırlı olsun gözün aydın çok gzüel bi haber bu.. seninle bebişlerimiz eş galiba..ben de 6 hafta 3 günlük hamileyim..biz de kalp atışlarını duyduk elhamdülillah çok şükür..rabbim isteyen herkese nasip etsin bizimkileri de tamamına erdirsin inşallah..benim de ilk denemem ve ilkinde tuttu çok şükür..

Günaydın arkadaslar cok sukur deger ikiye katlandi inşallah 10 gun sonra ultrason icin cagirdi.bende hicbir belirti olmadi sadece kasiklarim agridi bide en belirgin rahmimi ikiye boluyorlardi sanki.

Arkadaslar 8 +3günlük hamileyim. Daha once yazmıştım okuyanlar tanır. Bana 2 embriyo transfer edilmişti ve 1 tanesi tutunmuştu. Dün kontrolum vardi veeee supriz. Benim embriyom 2ye bölünmüş. Tek yumurta ikizlerine hamile olduğumu öğrendim. Henüz şokunu atlatamadim. Rabbim sizlerede nasip etsin en kisa zamanda hayırlısı ile.

Hayirli olsun darisi tum isteyen arkadaslara ve bana insallah.bugun 8.gunum 3 gundur bariz bi sekilde benimde rahmim parcalaniyo sanki uykudan uyandiracak kadar.insallah adet olmam diyoeum cunku ayni adet sancisina benziyo korkuyorum surekli tuvallette kontrol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…