Benim 9. Gun pozitif cikti. Bugun 10. Gunum doktor 11. Gun testi tekrarla dedi yarın yapicam ama hiç akintim olmadi benim. Doktoruna sor bence.Merhaba benimde transferin 14. Gunu 3 gundur ara ara kanamm var adetin son gunj gibi pembe kirmjzi kahve rengi olarak 12. Gun sonucum 145 cikti snra kanamam oldu ertsi gunu kanamam olmasina ragmn 225 cikti bugun 3. Gunu hala devam ediyor kesik kesikkanamalarim sizdemi boyle yasadiniz
Canim moralini bozma benim de 1 aşılama 1 tüp bebek negatif var. Dun pozitifi gordum 2. Denemede ama bizim gibi zor gebe kalanlar hemen sevinemio ki. Sen de yilma doktorun uygun gördüğünde tekrar dene.Hiç bir belirti garanti değil ilaçlar ve psikolojik olabiliyor çünkü bütün belirtileri yaşadım. ocağın ilk haftası turgut ozalda transferim gerçekleşti sebepsiz infertive teşhisi ile 4 aşılama 1 tüp bebek sonuç 11.gün negatif çıktı .insan dayanamam dediği her şeye katlaniyor. Adetime 1 hafta kalada regil oldum. Çok zor bir durum ne yapacagimi bilmiyorum. Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin
Amin canım inşallah tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün rabbimCok tesekkurler canim,insallah sana da bir dahakine kismet olur,allah tum isteyenlerin yuzunu guldursun insallah.
Hayırlı olsun cnm.. Niye burnun kanadını?Kizlar mrb. 1,5 aylik hamileyim. Bugun kese ve kalp atisini duyduk. İlk tup bebek denemem allahima sukur ilk denememizde tuttu. Crinone jel gunde 2 kere kullaniyordum gunde 1 e dusurdu. Bide folik 1 iciyorum. Baska da bisey kullanmiyorum simdilik. Bebis de 0.5 mm :):) biraz once ilk burun kanamam oldu. 2 hafta sonra tekrar cagirdi tahlil falan yaptircaz gittigimizde.
Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
Hayirli olsun.darisi bize insallah.Kacinci gun embriyosuydu dondurulmusmuydu birde kac tane transfer edildi.Kizlar mrb. 1,5 aylik hamileyim. Bugun kese ve kalp atisini duyduk. İlk tup bebek denemem allahima sukur ilk denememizde tuttu. Crinone jel gunde 2 kere kullaniyordum gunde 1 e dusurdu. Bide folik 1 iciyorum. Baska da bisey kullanmiyorum simdilik. Bebis de 0.5 mm :):) biraz once ilk burun kanamam oldu. 2 hafta sonra tekrar cagirdi tahlil falan yaptircaz gittigimizde.
Amin canim cumlemizin. Normal bi durummus gebelik sirasinda damarlarindaki kan basincinin artmasindan kaynaklaniyormus.Hayırlı olsun cnm.. Niye burnun kanadını?
Amin isteyen herkese nasip olur ins. 5. Gun embriyosu cnm dondurulmus deildi ilk denemem zaten. Suan 2+2 dondurulmuslarim var. Bana 1 ad transfer edildi. Tutunmasi da sansimdan hormon yuksekligi vardi bende dusuk olmasi gerekirken. Boyle olunca biraz riskliydi tutmasi ama cok sukur tuttu bebisimHayirli olsun.darisi bize insallah.Kacinci gun embriyosuydu dondurulmusmuydu birde kac tane transfer edildi.
Yaaa benimde hep burnum kanıyor içten içe demek ondanmisAmin canim cumlemizin. Normal bi durummus gebelik sirasinda damarlarindaki kan basincinin artmasindan kaynaklaniyormus.
Evet korkulcak bisey yok. Ama asiri olursa doktoruna da sor ihmal etme. İntte ayrintili yaziyor zatenYaaa benimde hep burnum kanıyor içten içe demek ondanmis
Bişi daha öğrenmiş olduk valla saol cnm...Evet korkulcak bisey yok. Ama asiri olursa doktoruna da sor ihmal etme. İntte ayrintili yaziyor zaten
Ne demek her zamanBişi daha öğrenmiş olduk valla saol cnm...
Teşekkür ederim. Sizin için çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin.artık doktor degistirecegiz zaman her seyin ilaciCanim moralini bozma benim de 1 aşılama 1 tüp bebek negatif var. Dun pozitifi gordum 2. Denemede ama bizim gibi zor gebe kalanlar hemen sevinemio ki. Sen de yilma doktorun uygun gördüğünde tekrar dene.
Canım çözülme ıslemının yapıldığı gun vakıt geçirmeden transfer edılıyor dıye bılıyorum. Yanı 3. Gun dondurulmuş ıse 3. Gun transfer edılmıs oluyor. Yıne de basımdan geçmedıgı ıcın yanlış bılıyor olabılırım araştırmak gerek.3. Gun dondurulmus embriyo transferinde sonucta 3. Gun dondurulduguna gore tekrar cozuldugunde 4. Gun transfer etmis olmuyor mu?
maşallah canım hayırlı olsun gözün aydın çok gzüel bi haber bu.. seninle bebişlerimiz eş galiba..ben de 6 hafta 3 günlük hamileyim..biz de kalp atışlarını duyduk elhamdülillah çok şükür..rabbim isteyen herkese nasip etsin bizimkileri de tamamına erdirsin inşallah..benim de ilk denemem ve ilkinde tuttu çok şükür..Kizlar mrb. 1,5 aylik hamileyim. Bugun kese ve kalp atisini duyduk. İlk tup bebek denemem allahima sukur ilk denememizde tuttu. Crinone jel gunde 2 kere kullaniyordum gunde 1 e dusurdu. Bide folik 1 iciyorum. Baska da bisey kullanmiyorum simdilik. Bebis de 0.5 mm :):) biraz once ilk burun kanamam oldu. 2 hafta sonra tekrar cagirdi tahlil falan yaptircaz gittigimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?