bu çok güzel haber değerin kaç çıkmıştıGünaydın arkadaslar cok sukur deger ikiye katlandi inşallah 10 gun sonra ultrason icin cagirdi.bende hicbir belirti olmadi sadece kasiklarim agridi bide en belirgin rahmimi ikiye boluyorlardi sanki.
Çok sevindim .ne büyük sürpriz. İsteyen herkesin gönlüne göre olsun .Senin için de sağlıklı hamilelikler dilerim.benim de çift yumurta ikizi.bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür.Arkadaslar 8 +3günlük hamileyim. Daha once yazmıştım okuyanlar tanır. Bana 2 embriyo transfer edilmişti ve 1 tanesi tutunmuştu. Dün kontrolum vardi veeee supriz. Benim embriyom 2ye bölünmüş. Tek yumurta ikizlerine hamile olduğumu öğrendim. Henüz şokunu atlatamadim. Rabbim sizlerede nasip etsin en kisa zamanda hayırlısı ile.
Aynı zamanda benimde oldu.tam 14.günü ağrı da vardı .ama geçti .dr um aynı şeyi söyledi yat uzan korkulacak birsey değildir muhtemelenKızlar az önce peçete pembe leke geldi çok korktum 12. Günüm. Doktorum gomulme aşaması normal dedi kanama artmazsa eğer. Çok korkuyorum ...
Ben kullaniuorum bazen bir bazen iki olcek sabah aksam. dr 3 ogun kullanabilirsin dedi canimKızlar aranızda Duphalac şurup kullanan varmı?Kullananlar günde kaç kez kaç ml olarak alıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim
Of inşallah. Ağrım sürekli var zaten bole inceden.ama korku ile birleşince daha ince düşük yaptım. Kanama birden gelmişti yaklaşık 3 saat oldu tekrarlamak inşallah olmaz.senin 1 kere mi olmuştu leke.Aynı zamanda benimde oldu.tam 14.günü ağrı da vardı .ama geçti .dr um aynı şeyi söyledi yat uzan korkulacak birsey değildir muhtemelen
Teşekkür ederim canım sen kaç haftalıksın bu arada kaç ml olarak alıyorsunBen kullaniuorum bazen bir bazen iki olcek sabah aksam. dr 3 ogun kullanabilirsin dedi canim
Teşekkür ederim canım sen kaç haftalıksın bu arada kaç ml olarak alıyorsun
arkadslar 9. gün negatif olup sonra pozitif olan varmi umudumu yitirmelimiyimTatlim benim transferin 8.gunu sali tahlil vercem ama pazartesi giderim galibainsallah buraya bende pozitif yazabilirim..amin.amin.amin
arkadslar 9. gün negatif olup sonra pozitif olan varmi umudumu yitirmelimiyim
sagol canim inss iki cocugum var ilk evliligimden ama bu bebegi cok istedim ikinci esimde hicbir problemimizde yoktu birinci kalite iki emroyo konulduBence kendini bozuna uzme.hersey degisebilir.ben cok okudum cunku bole seyler.rahat ol.olursa super olacak ama olmazsada dunyanin sonu diil.
Insallah olur canim.nerde yaptirdin sorun sendemi ama ne guzel bak anneligi iki kere tatmissin darisi bize de insallah.bizde tadariz ins o guzel duyguyusagol canim inss iki cocugum var ilk evliligimden ama bu bebegi cok istedim ikinci esimde hicbir problemimizde yoktu birinci kalite iki emroyo konuldu
esimdede bendede sorun yoktu sansiniz cok yüksek dedi dr ikimizinde ilk eslerimizden cocugumuz var kayseri memorialde 3. gün emrosu 9. gün kan testi sonucum iki tane birinci sinif emriyo ve sonuc negatif dr iki gün daha bekle dedi ama umudum yokInsallah olur canim.nerde yaptirdin sorun sendemi ama ne guzel bak anneligi iki kere tatmissin darisi bize de insallah.bizde tadariz ins o guzel duyguyu
14. Günü oldu.geçti hemen devam etmedi .sonra 6 haftalik ken yine peçeteyle silince geldi.ama o da hemen geçti.birdaha olmadı çok sukurOf inşallah. Ağrım sürekli var zaten bole inceden.ama korku ile birleşince daha ince düşük yaptım. Kanama birden gelmişti yaklaşık 3 saat oldu tekrarlamak inşallah olmaz.senin 1 kere mi olmuştu leke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?