transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kizlar bugun 6.gunum ve hala bir belirti yok. Hicbir sey hissetmemem normal mi sizce? Bazen kasik agrisi gibi bir sey hissediyorum cok seviniyorum demekki tuttu diye ama gaz sancisi cikiyor sonunda

Kızlar hherkese hayırlı cumalar mevlam bu güzel günün hürmetine İnş hepimizi evlat sahibi yapsın.ben 7 haftalık hamileyim çok şükür geçen pazartesi bebeğimizin kalp atışını duyduk ama bi sorunmu var anlamıyorum çünkü iki gündür benden zeytin ezmesi rengi görüntüsü ve renginde parçalar geliyo her lavaboya gittiğimde crinone kullanıyorum iki tane ve estrofem günde 4 kullanıyorum böyle bişey yaşayan varmı çok korkuyorum bilgi verirmisiniz

Günaydın arkadaslar cok sukur deger ikiye katlandi inşallah 10 gun sonra ultrason icin cagirdi.bende hicbir belirti olmadi sadece kasiklarim agridi bide en belirgin rahmimi ikiye boluyorlardi sanki.
bu çok güzel haber değerin kaç çıkmıştı

Kızlar az önce peçete pembe leke geldi çok korktum 12. Günüm. Doktorum gomulme aşaması normal dedi kanama artmazsa eğer. Çok korkuyorum ...

Çok sevindim .ne büyük sürpriz. İsteyen herkesin gönlüne göre olsun .Senin için de sağlıklı hamilelikler dilerim.benim de çift yumurta ikizi.bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür.

Kızlar az önce peçete pembe leke geldi çok korktum 12. Günüm. Doktorum gomulme aşaması normal dedi kanama artmazsa eğer. Çok korkuyorum ...
Aynı zamanda benimde oldu.tam 14.günü ağrı da vardı .ama geçti .dr um aynı şeyi söyledi yat uzan korkulacak birsey değildir muhtemelen

Kızlar aranızda Duphalac şurup kullanan varmı?Kullananlar günde kaç kez kaç ml olarak alıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim

Kızlar aranızda Duphalac şurup kullanan varmı?Kullananlar günde kaç kez kaç ml olarak alıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim
Ben kullaniuorum bazen bir bazen iki olcek sabah aksam. dr 3 ogun kullanabilirsin dedi canim

arkadaslarr 9. günüm ve kanda negatif cikti cok mutsuzum iki cocugum var esiminde bir ikinci evliligimiz biran önce olsun diye yaptirdik olmadi 3. gün 2 tane birinci sinif birtane 2. sinif kondu ikimizinde hic bir sorunu yoktu degisebilirmi acaba sonuc

Aynı zamanda benimde oldu.tam 14.günü ağrı da vardı .ama geçti .dr um aynı şeyi söyledi yat uzan korkulacak birsey değildir muhtemelen
Of inşallah. Ağrım sürekli var zaten bole inceden.ama korku ile birleşince daha ince düşük yaptım. Kanama birden gelmişti yaklaşık 3 saat oldu tekrarlamak inşallah olmaz.senin 1 kere mi olmuştu leke.

Bence kendini bozuna uzme.hersey degisebilir.ben cok okudum cunku bole seyler.rahat ol.olursa super olacak ama olmazsada dunyanin sonu diil.
sagol canim inss iki cocugum var ilk evliligimden ama bu bebegi cok istedim ikinci esimde hicbir problemimizde yoktu birinci kalite iki emroyo konuldu

sagol canim inss iki cocugum var ilk evliligimden ama bu bebegi cok istedim ikinci esimde hicbir problemimizde yoktu birinci kalite iki emroyo konuldu
Insallah olur canim.nerde yaptirdin sorun sendemi ama ne guzel bak anneligi iki kere tatmissin darisi bize de insallah.bizde tadariz ins o guzel duyguyu

Insallah olur canim.nerde yaptirdin sorun sendemi ama ne guzel bak anneligi iki kere tatmissin darisi bize de insallah.bizde tadariz ins o guzel duyguyu
esimdede bendede sorun yoktu sansiniz cok yüksek dedi dr ikimizinde ilk eslerimizden cocugumuz var kayseri memorialde 3. gün emrosu 9. gün kan testi sonucum iki tane birinci sinif emriyo ve sonuc negatif dr iki gün daha bekle dedi ama umudum yok

Of inşallah. Ağrım sürekli var zaten bole inceden.ama korku ile birleşince daha ince düşük yaptım. Kanama birden gelmişti yaklaşık 3 saat oldu tekrarlamak inşallah olmaz.senin 1 kere mi olmuştu leke.
14. Günü oldu.geçti hemen devam etmedi .sonra 6 haftalik ken yine peçeteyle silince geldi.ama o da hemen geçti.birdaha olmadı çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…