benimde 9.günüm kanda negatif cok üzgünümHayirli aksamlar arkadaslar .. benim ilk denememdi 16 yildir cocuk sahibi olamadik. Ama artik zamaniydi ve denedim ama bugun 14cu gundu ve sonuc negatif ti. Ama hayat devam ediyor. Dondurulmus 3 embriyo daha var allah nasip ederse onlarida deniycem olursa olur olmazda kader kismet ..ve belirtilere gelince adet sancisi gibi sancılarim vardi ara ara goguslerim cok sisti .. ama kismet tutmadi .. allah hepinizin gonlune gore versin insallah guzel guzel sonuclar alirsiniz ..
benimde 9.günüm kanda negatif cok üzgünüm
doktorum öyle demisti simdi iki gün bekle diyor ama umudum yok pek cünkü cogunun 8 . 9. gün idrarda bile cikmisHic uzulme ser sandiklarin senin icin hayirdir . Allah buyuk arti 9.cu gun daha erken degilmi kan tahlili icin ?
aslinda ilk evliligimden benim iki esimin bir cocugu var ama biz ikimizden bir evlat istemistik yenidendoktorum öyle demisti simdi iki gün bekle diyor ama umudum yok pek cünkü cogunun 8 . 9. gün idrarda bile cikmis
Yüce rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin emin herkese dua ediyorum allahım herkeze nasip etsinHayirli aksamlar arkadaslar .. benim ilk denememdi 16 yildir cocuk sahibi olamadik. Ama artik zamaniydi ve denedim ama bugun 14cu gundu ve sonuc negatif ti. Ama hayat devam ediyor. Dondurulmus 3 embriyo daha var allah nasip ederse onlarida deniycem olursa olur olmazda kader kismet ..ve belirtilere gelince adet sancisi gibi sancılarim vardi ara ara goguslerim cok sisti .. ama kismet tutmadi .. allah hepinizin gonlune gore versin insallah guzel guzel sonuclar alirsiniz ..
benim gibi 9. gün nagatif olup sonradan degisen varmi acabaYüce rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin emin herkese dua ediyorum allahım herkeze nasip etsin
Keseniz gorundu mu acaba inşallahgersey yol yolundadirOylumcukpost: 44790114 .!.:Arkadaslar merabalar keseyi görmeye gidiyorum cok heycanlıyım yaaa
sonucun çok iyi bende transferden sonra duphalak kullansam diyorum aşırı kabızlık sorunum varHerjese Günaydın kızlar bebim sonuç 124 tü. Cok şükür. Hiçbir belirti yoktu sadecece rahimde kaziyorlar gibi agri vardı.lekelenme falan hoc olmadi.
ben duphalak ilk gunden beri kullanıyorum dr um verdi hala devam ediyorum sabah akşam hergun.
Binlerce kez şükürler olsun herkesin kucagi dolsun inşallah hayırlısı ile. Ben 12.gun test yaptim oncesinde hic test yapmadim.idrarda cok silik cikti kanda direk cikti.herkese sevgiler ve bol bebekli yil diliyorum.
Bir sey soracagim dr.um 2 gun tuvalete cikamazsan duphalac ic dedi ama kac ml icecegimi soylemedi, sen ne kadar iciyosun canim? Bugun benim transferin 7.gunu, cok kotu kabizim, 1 corba kasigi ictim ama pek etki edecek gibi degilHerjese Günaydın kızlar bebim sonuç 124 tü. Cok şükür. Hiçbir belirti yoktu sadecece rahimde kaziyorlar gibi agri vardı.lekelenme falan hoc olmadi.
ben duphalak ilk gunden beri kullanıyorum dr um verdi hala devam ediyorum sabah akşam hergun.
Binlerce kez şükürler olsun herkesin kucagi dolsun inşallah hayırlısı ile. Ben 12.gun test yaptim oncesinde hic test yapmadim.idrarda cok silik cikti kanda direk cikti.herkese sevgiler ve bol bebekli yil diliyorum.
Canım zaten sperm leri seciyorlar en iyileriyle dollendiriliyor.ki 1. Kalite ise sıkıntı yoktur içini ferah tut.
Canim inanir misin ayni korku bende de varKizlar size bisey sorucam.moralim anlamsiz bi sekilde bozuk.az once tvde bir doktir agir erkek kisirliginda spermde sekil bozukluvu varsa anomalili sagliksiz bebekler olur dedi.bizde spermler cok kotu embriyom 1.kalite dediler.bugun 9.gunum teste 3 gun var ama benim inanilmaz umidim kirildi.garip bi duygu korku var icimde.ne yapmaliyim
Dua edelim de bizim bebislerimize sapasaglam spermler denk gelmis olsun. Bir umit yine deCanim inanir misin ayni korku bende de varbenimde bugun 7.gunum, ilk gunden beri umitsizim, cunku dr sperm sorunu oldugu icin 1.kalite bile olsa ihtimal dusebilir cunku embriyonun saglikli olma ihtimali dusuyor dedi, problem ne olur dedim sagliksizsa tutmaz yada dusuk olur dedi o yuzden problem cikacaksa nakledilmeden cikmasini tercih ediyoruz dedi ama sanirim zatwn tutunmazmis oyleyse canim
Ayrica cok detayli sordum dr.a, spermleri seciyosunuz ama sonucta sagliklilar konuluyodur dedim,biz sadece hareketi sekli duzgun olani secebiliyoruz dna hasarli olup olmadigini anlayamayiz dediDua edelim de bizim bebislerimize sapasaglam spermler denk gelmis olsun. Bir umit yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?