transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canim insallah.bizi bir biz anlariz.ne kadar kotu bi duygu bu umitsizlik icimden aglamak geliyo.insallah saglikli olanlar secilmistir.sapasaglam bebeklerimiz olur bizimde.insan ne derse desin siyrilamiyo bu dusuncelwrden bizim morfoloji 0 sayida cok ama cok az.hal bole olunca insan korkuyo

İçinizi ferah tutun arkadaşlar .bizim sperm lerde sıkıntı olmamasına rağmen 2 düşük yaşadım. Belli olmuyor.Allah yavrularimizi tez zamanda kucağımiza almayi nasip etsin.

Ayni bizimde oyle canim, sayi 2 milyon hareket az(( bilmiyorum ne olacak,insallah tutmustur, zaten ben hep dualarimda saglikli tutsun diye dua ediyorum. Cunku sagliksiz olursa o daha zor be canim. Bosverelim neyse ya, insallah hayirlisiyla bizim de saglikli bebislerimiz olacak. Simsiki tutunacaklar bize insallah. Guzel haberlerini bekliyorum canim

Canlar ben uzun zamandır bu sayfaya takılıyorum bilen bilir beni dondurulmuş embriyo transferimden biri tutmuştu ve 2 aylık hamileydim ama malesef ortada hiç bi belirti yokken bebeğimi bu sabah kaybettim sabah uyandığımda yatağım ve üstüm kan gölüydü ambulansla hastaneye gittim ama maalesef bebeğim çoktan düşmüş kürtaj oldum kalan parçalar için mevlam sizlere hayırlı sağlıklı versin İnş kucağınıza alın tez zamanda

Canim benim cok gecmis olsun, allah sabirlar versin, sakin umidini yitirme ama,vardir allahin bir bildigi, boyle olmasaydi belki ileride daha buyuk bir aci yasayacaktin. Hayirlisi boyleymis demekki. Bundan sonra Allah hayirlisini versin canim benim. insallah bir dahaki sefere saglikla kucagina alirsin bebisini. Hepimize hayirli,saglikli bebisler nasip etsin allahim.

Cok gecmis olsun canim ya

Çok teşekkürler canlarım İnş mevlam size hiç yaşatmasın çünkü böyle yitirmek çok daha acı veriyomuş

Rabbim sabır versin gerçekten bi şey söylemek zor umarım tez zamanda toparlanırsın ve bebeğini kucağına alırsın.

Off çok geçmiş olsun .Allah sabır versin

Cok geçmiş olsun arkadasim sana bisey olmasin.esine sen lazimsin gene olur inşallahgene tutar hhayırlısıile uüzülmexdemek kolay biliyorum ama ne yapalım belkide sakat olacakti kim bilir Allahım buyuk o bilir vardir bir hayir.

duphalak sabah ac karnına bir olcek dolusu aksam yatarken bir olcek dolusu içiyorum arkadaslar cok sukur ikinmadan oluyor .

Ikiye katlandigina cok sevindimhatice aarkadaşım saglikla kucagimiza alalim inşallah

Oylumcukk arkadaşım
Kese goruldü mü acaba cok merak ettim

Cok şükür oylumcukk cok korkuyla bakıyordum buraya hadi bakalım 12 gun sonra inşallah kalp atimlarida duyariZ:)

Allah sabır versın canım herseyın hayırlısı cok üzüldüm

Arkadaslar transferin 6.gununden beri idrar testi yapiyorum. 6.gun cikmadi bir sey, 7-8 ve 9. Gun silik cizgi cikti ama siliklik hic koyulasmiyor, bir sorun mu var acaba? ( bilgisi olan var mi? Gunden gune koyulasmasi gerekmez miydi?

Arkadaslar transferin 6.gununden beri idrar testi yapiyorum. 6.gun cikmadi bir sey, 7-8 ve 9. Gun silik cizgi cikti ama siliklik hic koyulasmiyor, bir sorun mu var acaba? ( bilgisi olan var mi? Gunden gune koyulasmasi gerekmez miydi?
Canım benim inşalla hamilesindir öyle hissediyorum 12 ci günü bekle Kant testi yap inşallah güzel haberlerini bekliyorum

kizlar bisey sorucam 13. günüm idrarda negatif kan testimi yarin alicam pozitif olma ihtimali varmi hic umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…