Canim insallah.bizi bir biz anlariz.ne kadar kotu bi duygu bu umitsizlik icimden aglamak geliyo.insallah saglikli olanlar secilmistir.sapasaglam bebeklerimiz olur bizimde.insan ne derse desin siyrilamiyo bu dusuncelwrden bizim morfoloji 0 sayida cok ama cok az.hal bole olunca insan korkuyoAyrica cok detayli sordum dr.a, spermleri seciyosunuz ama sonucta sagliklilar konuluyodur dedim,biz sadece hareketi sekli duzgun olani secebiliyoruz dna hasarli olup olmadigini anlayamayiz dediondan sonraki kisimda yapabilecegimiz tek sey dua etmek canim, erkek kisirligi olanlarin isleri biraz daha zor o yuzden, yapabilecegimiz tek sey bol dua canim
Ayni bizimde oyle canim, sayi 2 milyon hareket azCanim insallah.bizi bir biz anlariz.ne kadar kotu bi duygu bu umitsizlik icimden aglamak geliyo.insallah saglikli olanlar secilmistir.sapasaglam bebeklerimiz olur bizimde.insan ne derse desin siyrilamiyo bu dusuncelwrden bizim morfoloji 0 sayida cok ama cok az.hal bole olunca insan korkuyo
Canim benim cok gecmis olsun, allah sabirlar versin, sakin umidini yitirme ama,vardir allahin bir bildigi, boyle olmasaydi belki ileride daha buyuk bir aci yasayacaktin. Hayirlisi boyleymis demekki. Bundan sonra Allah hayirlisini versin canim benim. insallah bir dahaki sefere saglikla kucagina alirsin bebisini. Hepimize hayirli,saglikli bebisler nasip etsin allahim.Canlar ben uzun zamandır bu sayfaya takılıyorum bilen bilir beni dondurulmuş embriyo transferimden biri tutmuştu ve 2 aylık hamileydim ama malesef ortada hiç bi belirti yokken bebeğimi bu sabah kaybettim sabah uyandığımda yatağım ve üstüm kan gölüydü ambulansla hastaneye gittim ama maalesef bebeğim çoktan düşmüş kürtaj oldum kalan parçalar için mevlam sizlere hayırlı sağlıklı versin İnş kucağınıza alın tez zamanda
Cok gecmis olsun canim yaCanlar ben uzun zamandır bu sayfaya takılıyorum bilen bilir beni dondurulmuş embriyo transferimden biri tutmuştu ve 2 aylık hamileydim ama malesef ortada hiç bi belirti yokken bebeğimi bu sabah kaybettim sabah uyandığımda yatağım ve üstüm kan gölüydü ambulansla hastaneye gittim ama maalesef bebeğim çoktan düşmüş kürtaj oldum kalan parçalar için mevlam sizlere hayırlı sağlıklı versin İnş kucağınıza alın tez zamanda
Rabbim sabır versin gerçekten bi şey söylemek zor umarım tez zamanda toparlanırsın ve bebeğini kucağına alırsın.Canlar ben uzun zamandır bu sayfaya takılıyorum bilen bilir beni dondurulmuş embriyo transferimden biri tutmuştu ve 2 aylık hamileydim ama malesef ortada hiç bi belirti yokken bebeğimi bu sabah kaybettim sabah uyandığımda yatağım ve üstüm kan gölüydü ambulansla hastaneye gittim ama maalesef bebeğim çoktan düşmüş kürtaj oldum kalan parçalar için mevlam sizlere hayırlı sağlıklı versin İnş kucağınıza alın tez zamanda
Off çok geçmiş olsun .Allah sabır versinCanlar ben uzun zamandır bu sayfaya takılıyorum bilen bilir beni dondurulmuş embriyo transferimden biri tutmuştu ve 2 aylık hamileydim ama malesef ortada hiç bi belirti yokken bebeğimi bu sabah kaybettim sabah uyandığımda yatağım ve üstüm kan gölüydü ambulansla hastaneye gittim ama maalesef bebeğim çoktan düşmüş kürtaj oldum kalan parçalar için mevlam sizlere hayırlı sağlıklı versin İnş kucağınıza alın tez zamanda
Canım meraba evet çok şükür gördüm 12 gün sonra kalp atışını duyucaz..allahım bu güzel duyguları herkeze nasip etsinOylumcukk arkadaşım
Kese goruldü mü acaba cok merak ettim
Allah sabır versın canım herseyın hayırlısı cok üzüldümCanlar ben uzun zamandır bu sayfaya takılıyorum bilen bilir beni dondurulmuş embriyo transferimden biri tutmuştu ve 2 aylık hamileydim ama malesef ortada hiç bi belirti yokken bebeğimi bu sabah kaybettim sabah uyandığımda yatağım ve üstüm kan gölüydü ambulansla hastaneye gittim ama maalesef bebeğim çoktan düşmüş kürtaj oldum kalan parçalar için mevlam sizlere hayırlı sağlıklı versin İnş kucağınıza alın tez zamanda
Canım benim inşalla hamilesindir öyle hissediyorum 12 ci günü bekle Kant testi yap inşallah güzel haberlerini bekliyorumArkadaslar transferin 6.gununden beri idrar testi yapiyorum. 6.gun cikmadi bir sey, 7-8 ve 9. Gun silik cizgi cikti ama siliklik hic koyulasmiyor, bir sorun mu var acaba?( bilgisi olan var mi? Gunden gune koyulasmasi gerekmez miydi?
Once kana sonra idrara geciyor diye biliyorum lutfen umudunu yitirme kan testini beklekizlar bisey sorucam 13. günüm idrarda negatif kan testimi yarin alicam pozitif olma ihtimali varmi hic umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?