ama 13. gün idrarda cikmasi gerekmezmiydi canimOnce kana sonra idrara geciyor diye biliyorum lutfen umudunu yitirme kan testini bekle
3. gün benimde esiminde bir sorunu yok aslinda benim iki esimin bir cocugu var ilk evliliklerimizdn biran önce olsun diye bu yola basvurduk bide ben yurt disindayim esimde türkiyede isi geregi sürekli birlikte olamadigimiz icin bu yola basvurduk ve bu bebegi cok istemistik 3. gün birinci kalite iki emriyo 2. kalite bir emriyo koyulduKacinci gun embriyosuydu canim .. kana bile yeni karistiysa gozukmeyebilir idrarsa kan sonucunu bekle.. insaAllah pozitif sonuclar alirsin
pek umudum yok hayirlisi artik3. gün benimde esiminde bir sorunu yok aslinda benim iki esimin bir cocugu var ilk evliliklerimizdn biran önce olsun diye bu yola basvurduk bide ben yurt disindayim esimde türkiyede isi geregi sürekli birlikte olamadigimiz icin bu yola basvurduk ve bu bebegi cok istemistik 3. gün birinci kalite iki emriyo 2. kalite bir emriyo koyuldu
Allah razı olsun cnm allah kimseye yaşatmasın kalp atışını duyupta kaybetmek çok acıymışAllah sabır versın canım herseyın hayırlısı cok üzüldüm
Arkadaslar transferin 6.gununden beri idrar testi yapiyorum. 6.gun cikmadi bir sey, 7-8 ve 9. Gun silik cizgi cikti ama siliklik hic koyulasmiyor, bir sorun mu var acaba?( bilgisi olan var mi? Gunden gune koyulasmasi gerekmez miydi?
Hamileyim canim:)) ama degerim cok yuksek degil, 66 cikti. Yarin yine yaptiricam eger 100u gecmis olursa yolunda gidiyor demek olacak, o yuzden yazmadim hic buraya,2 gun erken baktirdigim icin asil gunundeki deger ciksin yolunda gittigini ogrenince haberdar edecegim. Dualariniza ihtiyacim var. Bugun hic agrim yok, belirti de yok, bir yandan endise duyuyorum bir yandan heyecan. Insallah yolundadir her seymeraba canım nasılsın merak ettim test yaptırdın mı...inşallah hamilesindir
ben de 65 ile öğrendim bu tüp bebişde gebeliğimi, artar inşallah canını sıkmazHamileyim canim:)) ama degerim cok yuksek degil, 66 cikti. Yarin yine yaptiricam eger 100u gecmis olursa yolunda gidiyor demek olacak, o yuzden yazmadim hic buraya,2 gun erken baktirdigim icin asil gunundeki deger ciksin yolunda gittigini ogrenince haberdar edecegim. Dualariniza ihtiyacim var. Bugun hic agrim yok, belirti de yok, bir yandan endise duyuyorum bir yandan heyecan. Insallah yolundadir her sey
Canim sen transfer sonrasi kacinci gun ogrendin peki?ve ne kadar artti 2.de?ben de 65 ile öğrendim bu tüp bebişde gebeliğimi, artar inşallah canını sıkmaz
benim gittiğim hastane 9. gün yaptırmamıu söylemişti yani 9. gün değerim: 65Canim sen transfer sonrasi kacinci gun ogrendin peki?ve ne kadar artti 2.de?
Canim sanki seninle yakindi degil mi tarihler? Sen ne durumdasin?meraba canım nasılsın merak ettim test yaptırdın mı...inşallah hamilesindir
Aa sen sanirim sen guzel haberleri almistin coktan:) nasil gidiyor hamilelik? Benim istahim kapali, hicbir sey yiyemiyorum, zaten deger yukselmiyor diye stres de varmeraba canım nasılsın merak ettim test yaptırdın mı...inşallah hamilesindir
Seninki cok iyi gitmis canim ya, benim 10.gun 66, 11.gun 83 yani bugunku deger, bakalim 2 gun sonra artacak mi merak icindeyim. Degerler boyle yavas artarsa ultrason icin ne zaman cagirir beni dr acaba?benim gittiğim hastane 9. gün yaptırmamıu söylemişti yani 9. gün değerim: 65
10. gün: 100
11.gün: 145
13.gün: 400 küsür çıkmıştı
merhabalar arkadaşlar. bende transferden sonra allaha şükürler olsun tutu. geniz akıntım ve burun tıkanmam var. kasık ağrılarımda oldukça şiddetli oluyor zaman zaman. yarabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin her isteyene. çok zor yaşayan bilir.Hamile anneler mrb nasil gidiyor hamilelik? Aksam yatarken burnunuz tikaniyor mu acaba?
Off bu geniz akıntısı bende de var gece uyuyamıyorum hatta migdem fena yanıyor bide akşamlarımerhabalar arkadaşlar. bende transferden sonra allaha şükürler olsun tutu. geniz akıntım ve burun tıkanmam var. kasık ağrılarımda oldukça şiddetli oluyor zaman zaman. yarabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin her isteyene. çok zor yaşayan bilir.
Aa sen sanirim sen guzel haberleri almistin coktan:) nasil gidiyor hamilelik? Benim istahim kapali, hicbir sey yiyemiyorum, zaten deger yukselmiyor diye stres de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?