transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kacinci gun embriyosuydu canim .. kana bile yeni karistiysa gozukmeyebilir idrarsa kan sonucunu bekle.. insaAllah pozitif sonuclar alirsin

Kacinci gun embriyosuydu canim .. kana bile yeni karistiysa gozukmeyebilir idrarsa kan sonucunu bekle.. insaAllah pozitif sonuclar alirsin
3. gün benimde esiminde bir sorunu yok aslinda benim iki esimin bir cocugu var ilk evliliklerimizdn biran önce olsun diye bu yola basvurduk bide ben yurt disindayim esimde türkiyede isi geregi sürekli birlikte olamadigimiz icin bu yola basvurduk ve bu bebegi cok istemistik 3. gün birinci kalite iki emriyo 2. kalite bir emriyo koyuldu

pek umudum yok hayirlisi artik

QUOTE="beyaz melekkk, post: 44836567, member: 723572"]Allah razı olsun cnm allah kimseye yaşatmasın kalp atışını duyupta kaybetmek çok acıymış[/QUOTE]
Allah sabir versin

Hamile anneler mrb nasil gidiyor hamilelik? Aksam yatarken burnunuz tikaniyor mu acaba?

Arkadaslar transferin 6.gununden beri idrar testi yapiyorum. 6.gun cikmadi bir sey, 7-8 ve 9. Gun silik cizgi cikti ama siliklik hic koyulasmiyor, bir sorun mu var acaba? ( bilgisi olan var mi? Gunden gune koyulasmasi gerekmez miydi?

meraba canım nasılsın merak ettim test yaptırdın mı...inşallah hamilesindir

Hamileyim canim:)) ama degerim cok yuksek degil, 66 cikti. Yarin yine yaptiricam eger 100u gecmis olursa yolunda gidiyor demek olacak, o yuzden yazmadim hic buraya,2 gun erken baktirdigim icin asil gunundeki deger ciksin yolunda gittigini ogrenince haberdar edecegim. Dualariniza ihtiyacim var. Bugun hic agrim yok, belirti de yok, bir yandan endise duyuyorum bir yandan heyecan. Insallah yolundadir her sey

ben de 65 ile öğrendim bu tüp bebişde gebeliğimi, artar inşallah canını sıkmaz

Canim sen transfer sonrasi kacinci gun ogrendin peki?ve ne kadar artti 2.de?
benim gittiğim hastane 9. gün yaptırmamıu söylemişti yani 9. gün değerim: 65
10. gün: 100
11.gün: 145
13.gün: 400 küsür çıkmıştı

Aa sen sanirim sen guzel haberleri almistin coktan:) nasil gidiyor hamilelik? Benim istahim kapali, hicbir sey yiyemiyorum, zaten deger yukselmiyor diye stres de var

benim gittiğim hastane 9. gün yaptırmamıu söylemişti yani 9. gün değerim: 65
10. gün: 100
11.gün: 145
13.gün: 400 küsür çıkmıştı
Seninki cok iyi gitmis canim ya, benim 10.gun 66, 11.gun 83 yani bugunku deger, bakalim 2 gun sonra artacak mi merak icindeyim. Degerler boyle yavas artarsa ultrason icin ne zaman cagirir beni dr acaba?

sıkma canını değer düşmüyor sonuçta. Genelde doktor 5 hafta sonra çağırıyor ilk muayene için ama dayanamayıp 2-3 hafta sonra gitmiştim

Hamile anneler mrb nasil gidiyor hamilelik? Aksam yatarken burnunuz tikaniyor mu acaba?
merhabalar arkadaşlar. bende transferden sonra allaha şükürler olsun tutu. geniz akıntım ve burun tıkanmam var. kasık ağrılarımda oldukça şiddetli oluyor zaman zaman. yarabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin her isteyene. çok zor yaşayan bilir.

Off bu geniz akıntısı bende de var gece uyuyamıyorum hatta migdem fena yanıyor bide akşamları

Aa sen sanirim sen guzel haberleri almistin coktan:) nasil gidiyor hamilelik? Benim istahim kapali, hicbir sey yiyemiyorum, zaten deger yukselmiyor diye stres de var

canım şu anda son adet tarihime göre ben 7 hafta 3 günlük hamileyim kalp atışlarını da duyduk çok şükür...hayırlısıyla darısı başına inşallah...heycanlı olman çok doğal ama stres yapmamaya çalış canım...Cem beye gidiyordun sen de değil mi yanılmıyorsam. betana iki günde bir baktır canım ben sadece 2 kez baktırdım katlanınca cem bey daha bakmana gerek yok dedi. 5 hafta 2 günlikken keseyi gördük 5 hafta 6 günlükken de transvaginal olarak kalp atışları görüldü..şu anda karından da görülüyo kalp atışları...kalp atışlarını duyar duymaz da estrofemi kestim şimdi crinone jel e devam ediyorum sabah akşam..tek şikayetim kabızlık ölüyorum resmen...duphalac da pek işe yaramaz oldu... kayısı incir hurma ne yediysem boşş..bulantılarım da artmaya başladı..bakalım hayırlısı neler olacak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…