Canim cok guzel olsun keske benim de saglikli bir hamilelik olsa da kabizlik bulantiya raziyim ama benim deger artisi iyi degil, yarin yine kan testi istedi bakalim heralde ona gore durumlar belli olur.canım şu anda son adet tarihime göre ben 7 hafta 3 günlük hamileyim kalp atışlarını da duyduk çok şükür...hayırlısıyla darısı başına inşallah...heycanlı olman çok doğal ama stres yapmamaya çalış canım...Cem beye gidiyordun sen de değil mi yanılmıyorsam. betana iki günde bir baktır canım ben sadece 2 kez baktırdım katlanınca cem bey daha bakmana gerek yok dedi. 5 hafta 2 günlikken keseyi gördük 5 hafta 6 günlükken de transvaginal olarak kalp atışları görüldü..şu anda karından da görülüyo kalp atışları...kalp atışlarını duyar duymaz da estrofemi kestim şimdi crinone jel e devam ediyorum sabah akşam..tek şikayetim kabızlık ölüyorum resmen...duphalac da pek işe yaramaz oldu... kayısı incir hurma ne yediysem boşş..bulantılarım da artmaya başladı..bakalım hayırlısı neler olacak:)))
hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumCanim cok guzel olsun keske benim de saglikli bir hamilelik olsa da kabizlik bulantiya raziyim ama benim deger artisi iyi degil, yarin yine kan testi istedi bakalim heralde ona gore durumlar belli olur.
canım şu anda son adet tarihime göre ben 7 hafta 3 günlük hamileyim kalp atışlarını da duyduk çok şükür...hayırlısıyla darısı başına inşallah...heycanlı olman çok doğal ama stres yapmamaya çalış canım...Cem beye gidiyordun sen de değil mi yanılmıyorsam. betana iki günde bir baktır canım ben sadece 2 kez baktırdım katlanınca cem bey daha bakmana gerek yok dedi. 5 hafta 2 günlikken keseyi gördük 5 hafta 6 günlükken de transvaginal olarak kalp atışları görüldü..şu anda karından da görülüyo kalp atışları...kalp atışlarını duyar duymaz da estrofemi kestim şimdi crinone jel e devam ediyorum sabah akşam..tek şikayetim kabızlık ölüyorum resmen...duphalac da pek işe yaramaz oldu... kayısı incir hurma ne yediysem boşş..bulantılarım da artmaya başladı..bakalım hayırlısı neler olacak:)))[/QUOTE canım hayırlı olsun bende hamileyim ayın 4 de inş kalp atışlarını görücem ..progestan inge kulldınızmıBebeğinizin kalp atışını gördükten sonra igne lere devam ediyormusunuz acaba
Merabalar bişey sorucam bebiğinizin kalp atışını gördükten sonra ignelere devam ediyormusunuz acaba
Merabalar bişey sorucam bebiğinizin kalp atışını gördükten sonra ignelere devam ediyormusunuz acaba
Cok tesekkur ederim bilgilendirdiğin içinmerhaba canım ben sadece 2 tane proluton depo iğne oldum biri transfer günü diğeri de 1 hafta sonra ama transferden öncesinden beri crinone jel kullanıyorum 3 aya kadar da kullanmam gerektiğini söyledi doktorum
Canim onceki degerin kacti ?Arkadaslar ne yazikki bugun degerim 60a dusmus, haliyle artik umut kalmadi. Doktorum da 1 hafta icinde duser dedi. Neyse ne diyelim saglik olsun.
OffIlk baktigimda 66ydi, sonraki 88, sonuncu 62kimyasal gebelik ne yazikki
Oyle ne yazikki canimOffhayirlisi olsun ! Napcan elden bisey gelmiyo !
rica ederim canımCok tesekkur ederim bilgilendirdiğin için
canım sağlık olsun inşallahArkadaslar ne yazikki bugun degerim 60a dusmus, haliyle artik umut kalmadi. Doktorum da 1 hafta icinde duser dedi. Neyse ne diyelim saglik olsun.
Hangi ilaclari canimArkadaşlar hamile kalanlar ilaçları kac ay kullandınız merak ediyorum
Clexane kan sulandirici igneHangi ilaclari canim
testTransferin sekizinci günde bitiyor çatlıycam artık ne zormuş allahım yardım et nolurr
Ben igne kullanmiyorum. Crinone jel kullaniyorum sadece onu da doktorum 3 aya kadar kullancaksin sonra birakcaz dedi. Sen ne kadarliksin suan?Clexane kan sulandirici igne
crinone jel ve progesteron fitil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?