transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canim cok guzel olsun keske benim de saglikli bir hamilelik olsa da kabizlik bulantiya raziyim ama benim deger artisi iyi degil, yarin yine kan testi istedi bakalim heralde ona gore durumlar belli olur.

Canim cok guzel olsun keske benim de saglikli bir hamilelik olsa da kabizlik bulantiya raziyim ama benim deger artisi iyi degil, yarin yine kan testi istedi bakalim heralde ona gore durumlar belli olur.
hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum

Canım

Merabalar bişey sorucam bebiğinizin kalp atışını gördükten sonra ignelere devam ediyormusunuz acaba

merhaba canım ben sadece 2 tane proluton depo iğne oldum biri transfer günü diğeri de 1 hafta sonra ama transferden öncesinden beri crinone jel kullanıyorum 3 aya kadar da kullanmam gerektiğini söyledi doktorum

merhaba canım ben sadece 2 tane proluton depo iğne oldum biri transfer günü diğeri de 1 hafta sonra ama transferden öncesinden beri crinone jel kullanıyorum 3 aya kadar da kullanmam gerektiğini söyledi doktorum
Cok tesekkur ederim bilgilendirdiğin için

Arkadaslar ne yazikki bugun degerim 60a dusmus, haliyle artik umut kalmadi. Doktorum da 1 hafta icinde duser dedi. Neyse ne diyelim saglik olsun.

Kızlar hayırlı akşamlar transferden sonra afedersiniz ishal olan varmi herkes kabız olur.. Bende adet olmadan ıshal oldugım ıcın baya moralım bozuldu

Transferin sekizinci günde bitiyor çatlıycam artık ne zormuş allahım yardım et nolurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…