Ben 7.gun idrar testinde gormeye baslamistim canim. Erken yerlesmisse eger 9-10.gun de kesin cikar kanda, yalniz benim kimyasal gebelik oldu tabiCesaretim olsa yaptırıcam ama yokki.benim su gibi akıntım oluyor böyle olan varmı arkadaşlar
7 haftalık 3 günlük canımBen igne kullanmiyorum. Crinone jel kullaniyorum sadece onu da doktorum 3 aya kadar kullancaksin sonra birakcaz dedi. Sen ne kadarliksin suan?
Kendi duser 1 hafta icinde dedi doktorumİnşallah canım.bende yedi haftalık düşük yaşamıştım kendikendine düşürmek zor oluyor kürtaj olsaydın keşke allahım inşallah sağlıkla sıhhatle yeniden bebişler verir bize
Kendi duser 1 hafta icinde dedi doktorumbekliyorum bakalim, 3 gundur bir sey yok, umarim kurtaja gerek kalmadan baslar kanamam [/QUOTE
Allah yardimcin olsun
Canim insallah gonlune gore olacak her sey. Icini ferah tut ve bu gunlerin tadini cikar. Ayrica hicbir zaman umitsizlige kapilma, Allah buyuktur,bak yumurtan olgunlasmis embriyon olmus transferin bile olmus. Insallah guzel haberlerini alacagiz 3-4 gune kadar da.Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum..araniza bir kader arkadasi yol arkadasi alirmisinz
Benim durumum traji dram tek yumurtam var 11 yasinda gecirdigim bana apandist diye soylenen ve senelerce saklanan bi durum..12 yasinda ilk adetimi gordum ve duzensizliklerin arkasi kesilmedi 16 yasinda metopoza girdim 28 yasina kadar doktorumuda bizimkilerin baskisi susturmus ki oda haksiz gozumde soylemeliydi diye dusunuyorum..bu yasima kadar ilac ile adet gordum.2010 yilinda bir arkadasimla kadindoguma giderken bende yaninda gittim ve birden muane olmak geldi icimden ve ne olduysa orda ogrendim benden senelrdir sakladiklari seyi hayatim alt ust oldu.. Kisir tesisi kondu psikolojik tedavi gordum derken evlenmeyi hic dusunmeyen ben rabbim esimi karsima cikardi.. Mutlu bir evliligimiz var ve beni hayata bagladi.. 2,5 senedir tedavi goruyordum umudumu kaybetmedim ..hic yumurta olmuyordu zaten kaybetmek uzereydim olanida..ama hersey geride kaldi..ve carsamba gunu transfer gerceklesti ..cok korkuyorum bes gun oldu.. Rabbim hayirlisini ver .. Benim hikayemde boyle
Cnm benim allahtan Ümit kesilmiyor bak transfer olmuş yani olabiliyo geç olsun güç olmasın Allah hayırlısını versin inşl iyi düşün Can'ım benim olur inşl pozitif haberlerini de alırızMerhaba arkadaslar ben yeni uye oldum..araniza bir kader arkadasi yol arkadasi alirmisinz
Benim durumum traji dram tek yumurtam var 11 yasinda gecirdigim bana apandist diye soylenen ve senelerce saklanan bi durum..12 yasinda ilk adetimi gordum ve duzensizliklerin arkasi kesilmedi 16 yasinda metopoza girdim 28 yasina kadar doktorumuda bizimkilerin baskisi susturmus ki oda haksiz gozumde soylemeliydi diye dusunuyorum..bu yasima kadar ilac ile adet gordum.2010 yilinda bir arkadasimla kadindoguma giderken bende yaninda gittim ve birden muane olmak geldi icimden ve ne olduysa orda ogrendim benden senelrdir sakladiklari seyi hayatim alt ust oldu.. Kisir tesisi kondu psikolojik tedavi gordum derken evlenmeyi hic dusunmeyen ben rabbim esimi karsima cikardi.. Mutlu bir evliligimiz var ve beni hayata bagladi.. 2,5 senedir tedavi goruyordum umudumu kaybetmedim ..hic yumurta olmuyordu zaten kaybetmek uzereydim olanida..ama hersey geride kaldi..ve carsamba gunu transfer gerceklesti ..cok korkuyorum bes gun oldu.. Rabbim hayirlisini ver .. Benim hikayemde boyle
Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum..araniza bir kader arkadasi yol arkadasi alirmisinz
Bende 8 e girdim canim. Bana kan sulandirici vermedi doktorum bi tek crinone jel ve folik 1 kullaniyorum. Persembe gunu kontrole gidicem o zaman kan tahlili istemisti belki bana da ilac verir. Ama crinone jeli 3 aya kadar kullanicaz onu biliyorum b7 haftalık 3 günlük canım
Rahmine kasilmalarin girmesi iyi bi sey canim ya. Bebegin buyudugune rahmin de ona gore gelistigine isaret.kızlar ben çokk kötü grip oldum 3 gündür evde yatıyorum sürekli ateşim çıkıyor sadece parol alabiliyorum..ateşim çıkınca tüm kemiklerim her yerim ağrıyor..bi de rahmime kasılmalar giriyor çok korkuorum bebeğe bişi olacak diye..dr umu aradım kanama yoksa endişe etme dedi ama hala devam ediyor..
Canım çok geçmiş olsun.bende ikizlerime hamileyim çok hasta oldum doktoruma gittim beni dahiliye yönlendirdi.dahiliye doktoru bana aksef 500 mg antibiyotik,sekrol şurup,parol ve Okyanus suyu burun açı sprey verdi.kendi doktorum da ilaçları kontrol edip kullanabilirsin dedi.bence sende görün bi dahiliye çünkü bu hastalık geçecek gibi değilkızlar ben çokk kötü grip oldum 3 gündür evde yatıyorum sürekli ateşim çıkıyor sadece parol alabiliyorum..ateşim çıkınca tüm kemiklerim her yerim ağrıyor..bi de rahmime kasılmalar giriyor çok korkuorum bebeğe bişi olacak diye..dr umu aradım kanama yoksa endişe etme dedi ama hala devam ediyor..
Canim insallah gonlune gore olacak her sey. Icini ferah tut ve bu gunlerin tadini cikar. Ayrica hicbir zaman umitsizlige kapilma, Allah buyuktur,bak yumurtan olgunlasmis embriyon olmus transferin bile olmus. Insallah guzel haberlerini alacagiz 3-4 gune kadar da.
Çok teşekkür ederim allah razı olsun hergun dua ediyorum sadece kendim için değil benim gibi çocuk hasreti ile yanan herkese rabbim evlat versinCnm benim allahtan Ümit kesilmiyor bak transfer olmuş yani olabiliyo geç olsun güç olmasın Allah hayırlısını versin inşl iyi düşün Can'ım benim olur inşl pozitif haberlerini de alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?