Amin tüp isteyenlere versin rabbim inlallahCanım öncelikle geçmiş olsun çok şükür halimize ölümden başka herşeye çare var yeterki ümidimizi kesmeyelim şu an herzamankinden daha güçlü olmalısın Allah cc yanımızda olsun insl bol bebisli sabahlara uyanmak ümidiyle
İnşallah allah hepimizin yardimcisi olsunCnm benim allahtan Ümit kesilmiyor bak transfer olmuş yani olabiliyo geç olsun güç olmasın Allah hayırlısını versin inşl iyi düşün Can'ım benim olur inşl pozitif haberlerini de alırız
Canım öncelikle geçmiş olsun çok şükür halimize ölümden başka herşeye çare var yeterki ümidimizi kesmeyelim şu an herzamankinden daha güçlü olmalısın Allah cc yanımızda olsun insl bol bebisli sabahlara uyanmak ümidiyle[/QUOTE
AMİN CÜMLEMİZ İNŞALLAH
Hadi inşallah rabbim dualarini kabul eder..benimde bu dördüncü denemem bende 8 şubatta gidicem test yapmayaCico canim bende senden farkli degilim 28 ocakta oldu transferim bugun 6. Gunum sabahlari uyznfigimda cok karamsar oluyorum bu saatlerce devsm ediyor bugun namazimi kilmaya basladim oturarak kiliyorum beni inanilmaz rahatlatti rabbim emeklerimizin mukafatini versin 10 yildir cabaliyorum bu 3. Tup bebegim 1 asilama 3 aneliyatim var vevtam 1.5 yilfir buntup bebek icin haxirlaniyorum doktorum cok iyi allahim tast getirsin 10 subat test gunum rabbim guldur yüzümüzü hayirlusiyla
Kizlar mrb. Yaklasik 1 saat once kanamam geldi kirmizi. Baya camasirim pijamam heryer batmis. Doktoru aradik sabaha kadar kontrol edin hala devam ediyosa sabah gelin dedi. Zaten kontrolumuz vardi. Karnim da hafif hafif agriyo. Ayaklarimin altina yastik koydum yatiyorum simdi. Dusuk degildir demi kizlar cok korkuyorum. Boyle bisey basina gelen varmi.
Çok teşekkür ederim allah razı olsun hergun dua ediyorum sadece kendim için değil benim gibi çocuk hasreti ile yanan herkese rabbim evlat versin
günaydın canım son durum nedir?Kizlar mrb. Yaklasik 1 saat once kanamam geldi kirmizi. Baya camasirim pijamam heryer batmis. Doktoru aradik sabaha kadar kontrol edin hala devam ediyosa sabah gelin dedi. Zaten kontrolumuz vardi. Karnim da hafif hafif agriyo. Ayaklarimin altina yastik koydum yatiyorum simdi. Dusuk degildir demi kizlar cok korkuyorum. Boyle bisey basina gelen varmi.
SON DURUMUN NEDİR ARKADAŞIM DUA EDİYRM SENİN İÇN inş.sıkıntı yoktur.Kizlar mrb. Yaklasik 1 saat once kanamam geldi kirmizi. Baya camasirim pijamam heryer batmis. Doktoru aradik sabaha kadar kontrol edin hala devam ediyosa sabah gelin dedi. Zaten kontrolumuz vardi. Karnim da hafif hafif agriyo. Ayaklarimin altina yastik koydum yatiyorum simdi. Dusuk degildir demi kizlar cok korkuyorum. Boyle bisey basina gelen varmi.
O arilar bende de oluyor ara ara sonra geçiyor yine oluyor korkuyorum bende pazartesi gidicem test için allahim bize yardim etsin sevinçli guzel haberlerini bekliyorumkızlar geri sayım başladı dün hafif kasıklarımda ağrım oldu gece.inşallah adet belirtisi değildir.bugün o ağrı yok.bugün 8.günüm salı günü testim var allah yardımcımız olsun
llk denmenmi kaçıncı gün embryosu ve kaç tane inşallah olumlu sonuçlar alırızO arilar bende de oluyor ara ara sonra geçiyor yine oluyor korkuyorum bende pazartesi gidicem test için allahim bize yardim etsin sevinçli guzel haberlerini bekliyorum
SON DURUMUN NEDİR ARKADAŞIM DUA EDİYRM SENİN İÇN inş.sıkıntı yoktur.
llk denmenmi kaçıncı gün embryosu ve kaç tane inşallah olumlu sonuçlar alırız
allahım yardımcımız olsun inşallah bebeklerimz bizimledir.....Ben tek yumurtaliyim oda gelişmemiş kaybetmeye az kalmiş bi yumurta idi tedavi ile ayakta tutmaya çalişti doktorum..hiç yumurtlayamadim 1,5 sene sonra bı tane gozuktu toplandı fakat kalitesizdi olmadi ...çöküştü bizim için sonra kalktık sılkelendık aradan 4-5 ay gecti tık yok zaten adet görmüyorum ilaçla anca sonra bidaha bi tane yumurta .. Oda kalitesiz olmadi sonra üçüncü oda olmadi bikaç gecti dördüncü kez toplandi bi tane yumurta ve bu sefer döllendi şaşirdim korktum hala korkuuuorum şükür ettimşükür namazlari kildim hergün yasin okuyorum zikir çekiyorum..bi tane sadece sekizinci gün bugun.. Allah yardimcimizolsun
Rabbim dualarını kabul etsin İnşAllah. Süreç başlı başına zor bir süreç ama Rabbim ol desin yeter o 1 tane yumurta güzel bir yavrucuğa dönüverir inşAllah.Ben tek yumurtaliyim oda gelişmemiş kaybetmeye az kalmiş bi yumurta idi tedavi ile ayakta tutmaya çalişti doktorum..hiç yumurtlayamadim 1,5 sene sonra bı tane gozuktu toplandı fakat kalitesizdi olmadi ...çöküştü bizim için sonra kalktık sılkelendık aradan 4-5 ay gecti tık yok zaten adet görmüyorum ilaçla anca sonra bidaha bi tane yumurta .. Oda kalitesiz olmadi sonra üçüncü oda olmadi bikaç gecti dördüncü kez toplandi bi tane yumurta ve bu sefer döllendi şaşirdim korktum hala korkuuuorum şükür ettimşükür namazlari kildim hergün yasin okuyorum zikir çekiyorum..bi tane sadece sekizinci gün bugun.. Allah yardimcimizolsun
Canım hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin onuncu günü beklemene gerek yok 3.4.günde çıkıyor idrar yada kanda kendimden tecrubeliyim Allah im emeginizi boşa cikarmasinArkadaşlar merhabalar bugün transferiminin 5.günü transfer gününden bu güne adet ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum dün gece daha sidettliydi ağrılar. Bel ağrısı alt karın bolgem sanırım rahim oluyo çok agriyor. Her an adet olacak gibiyim
Hayırlı olsun canım bugünde çıkar sonuç bekleme istersen Rabbim tamamına erdirsinkızlar geri sayım başladı dün hafif kasıklarımda ağrım oldu gece.inşallah adet belirtisi değildir.bugün o ağrı yok.bugün 8.günüm salı günü testim var allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?