transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Amin tüp isteyenlere versin rabbim inlallah

E

Evet sen kisirsin dedidkleri günden beri umutluydum rabbim buyuk ve benim derdimden büyük rabbim var dedim hep...kün feyekün

A

Kizlar mrb. Yaklasik 1 saat once kanamam geldi kirmizi. Baya camasirim pijamam heryer batmis. Doktoru aradik sabaha kadar kontrol edin hala devam ediyosa sabah gelin dedi. Zaten kontrolumuz vardi. Karnim da hafif hafif agriyo. Ayaklarimin altina yastik koydum yatiyorum simdi. Dusuk degildir demi kizlar cok korkuyorum. Boyle bisey basina gelen varmi.

Hadi inşallah rabbim dualarini kabul eder..benimde bu dördüncü denemem bende 8 şubatta gidicem test yapmaya allahim hepimiz iyi sonuclar aliriz inşallah

Allah yardimcin olsun inşallah kötü bir sey değildir rabbim seni korusun

günaydın canım son durum nedir?

SON DURUMUN NEDİR ARKADAŞIM DUA EDİYRM SENİN İÇN inş.sıkıntı yoktur.

kızlar geri sayım başladı dün hafif kasıklarımda ağrım oldu gece.inşallah adet belirtisi değildir.bugün o ağrı yok.bugün 8.günüm salı günü testim var allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar ben hergün zikir çekiyorum
Bunlar ;
Ya Rahman :2256
Ya Evvel:1000
Ya Varis :707
Ya Müsevvir Ya Halik Ya Bari:731
Salavat
Ayetel Kursi
Fatiha
İstiğfar
Aklima geldikçe okuyorum yatarken kalkarken beş on gün boyu okuyorum..
Rabbim kabul eder inşallah..

kızlar geri sayım başladı dün hafif kasıklarımda ağrım oldu gece.inşallah adet belirtisi değildir.bugün o ağrı yok.bugün 8.günüm salı günü testim var allah yardımcımız olsun
O arilar bende de oluyor ara ara sonra geçiyor yine oluyor korkuyorum bende pazartesi gidicem test için allahim bize yardim etsin sevinçli guzel haberlerini bekliyorum

O arilar bende de oluyor ara ara sonra geçiyor yine oluyor korkuyorum bende pazartesi gidicem test için allahim bize yardim etsin sevinçli guzel haberlerini bekliyorum
llk denmenmi kaçıncı gün embryosu ve kaç tane inşallah olumlu sonuçlar alırız

SON DURUMUN NEDİR ARKADAŞIM DUA EDİYRM SENİN İÇN inş.sıkıntı yoktur.
llk denmenmi kaçıncı gün embryosu ve kaç tane inşallah olumlu sonuçlar alırız

Ben tek yumurtaliyim oda gelişmemiş kaybetmeye az kalmiş bi yumurta idi tedavi ile ayakta tutmaya çalişti doktorum..hiç yumurtlayamadim 1,5 sene sonra bı tane gozuktu toplandı fakat kalitesizdi olmadi ... çöküştü bizim için sonra kalktık sılkelendık aradan 4-5 ay gecti tık yok zaten adet görmüyorum ilaçla anca sonra bidaha bi tane yumurta .. Oda kalitesiz olmadi sonra üçüncü oda olmadi bikaç gecti dördüncü kez toplandi bi tane yumurta ve bu sefer döllendi şaşirdim korktum hala korkuuuorum şükür ettimşükür namazlari kildim hergün yasin okuyorum zikir çekiyorum..bi tane sadece sekizinci gün bugun.. Allah yardimcimizolsun

Arkadaşlar merhabalar bugün transferiminin 5.günü transfer gününden bu güne adet ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum dün gece daha sidettliydi ağrılar. Bel ağrısı alt karın bolgem sanırım rahim oluyo çok agriyor. Her an adet olacak gibiyim

allahım yardımcımız olsun inşallah bebeklerimz bizimledir.....

Rabbim dualarını kabul etsin İnşAllah. Süreç başlı başına zor bir süreç ama Rabbim ol desin yeter o 1 tane yumurta güzel bir yavrucuğa dönüverir inşAllah.

Canım hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin onuncu günü beklemene gerek yok 3.4.günde çıkıyor idrar yada kanda kendimden tecrubeliyim Allah im emeginizi boşa cikarmasin

Hayırlı olsun canım bugünde çıkar sonuç bekleme istersen Rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…