transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benimde 3.gün emriyosuydu sağlık ocağına sordum çıkar gel yapalım dedi yaptık şükür pozitif çıktı sen yinede emin olmak için bekle istersen sen bilirsin canim
Aaa çok şaşırdım canım ilk defa 3 veya 4 . gün testte çıktığını duydum. Ben yine bekleyim. Peki sizdede bu tarz adet ağrıları oldumu

Aaa çok şaşırdım canım ilk defa 3 veya 4 . gün testte çıktığını duydum. Ben yine bekleyim. Peki sizdede bu tarz adet ağrıları oldumu
Aman dikkat arkadaşlar evet 3. 4. Günde pozitif çıkabilir ama yanıltıcı olabilir biraz araştırırsanız çatlatma iğnesinin vücutta 8 gün kadar kalabildiği yazıyor ve bhcg yi yükseltiyor bu iğne o yüzden çok erken yapılan testler yanıltıcı olabilir sadece bildiğimi paylaşmak istedim

Evet aynı ağrıları bende yaşıyorum 7. Güne kadar batmalar çok sık oluyordu daha sonra genel ahdet olacakmışım hissi veren Ağrı'ya döndü dünde bacaklarımda huzursuz eden bir ağrı başladı

canım çok saol sana da çok geçmiş olsun bugun biraz daha iyiyim ateşim düştü en azından işe geldim ben de:/ öksürüğüm var artarsa gidicem ben de

Kizlaarrr benim bugun cok agrilarim oldu belim agirdi ara sira kasiklarima agri giriyor... Adet agrisi gibi... Çok korkuyorum pazartesi test gunum

Kızlar çatlama iğnesinin etkisi kaç günde vücuttan atiliyor
Can'ım internette vurulduğu günden itibaren 8 güne kadar idrarda görülebildiği yazıyor tabi herkesde farklı Zaman'da vücuttan atılıyor o yüzden idrardan gebelik testi için çatlatma iğnesinden itibaren 8 gün beklemekte fayda var net sonuç için.

Canım 13 gün oldu iğne olalı. Transferimin 8. Günü bugün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik cikti

Canım 13 gün oldu iğne olalı. Transferimin 8. Günü bugün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik cikti
Can'ım üzerinden yeterli Zaman çoktan geçmiş silik çizgi pozitif demek Kan testin ne Zaman? İnşAllah kanda da pozitifi göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…