Ama 3. Gün embriyosu canım bu kadar erken çıkarmiCanım hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin onuncu günü beklemene gerek yok 3.4.günde çıkıyor idrar yada kanda kendimden tecrubeliyim Allah im emeginizi boşa cikarmasin
Benimde 3.gün emriyosuydu sağlık ocağına sordum çıkar gel yapalım dedi yaptık şükür pozitif çıktı sen yinede emin olmak için bekle istersen sen bilirsin canimAma 3. Gün embriyosu canım bu kadar erken çıkarmi
Aaa çok şaşırdım canım ilk defa 3 veya 4 . gün testte çıktığını duydum. Ben yine bekleyim. Peki sizdede bu tarz adet ağrıları oldumuBenimde 3.gün emriyosuydu sağlık ocağına sordum çıkar gel yapalım dedi yaptık şükür pozitif çıktı sen yinede emin olmak için bekle istersen sen bilirsin canim
Aman dikkat arkadaşlar evet 3. 4. Günde pozitif çıkabilir ama yanıltıcı olabilir biraz araştırırsanız çatlatma iğnesinin vücutta 8 gün kadar kalabildiği yazıyor ve bhcg yi yükseltiyor bu iğne o yüzden çok erken yapılan testler yanıltıcı olabilir sadece bildiğimi paylaşmak istedimAaa çok şaşırdım canım ilk defa 3 veya 4 . gün testte çıktığını duydum. Ben yine bekleyim. Peki sizdede bu tarz adet ağrıları oldumu
Evet aynı ağrıları bende yaşıyorum 7. Güne kadar batmalar çok sık oluyordu daha sonra genel ahdet olacakmışım hissi veren Ağrı'ya döndü dünde bacaklarımda huzursuz eden bir ağrı başladıArkadaşlar merhabalar bugün transferiminin 5.günü transfer gününden bu güne adet ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum dün gece daha sidettliydi ağrılar. Bel ağrısı alt karın bolgem sanırım rahim oluyo çok agriyor. Her an adet olacak gibiyim
canım çok saol sana da çok geçmiş olsun bugun biraz daha iyiyim ateşim düştü en azından işe geldim ben de:/ öksürüğüm var artarsa gidicem ben deCanım çok geçmiş olsun.bende ikizlerime hamileyim çok hasta oldum doktoruma gittim beni dahiliye yönlendirdi.dahiliye doktoru bana aksef 500 mg antibiyotik,sekrol şurup,parol ve Okyanus suyu burun açı sprey verdi.kendi doktorum da ilaçları kontrol edip kullanabilirsin dedi.bence sende görün bi dahiliye çünkü bu hastalık geçecek gibi değil
İnşallah cnm inşallahallahım yardımcımız olsun inşallah bebeklerimz bizimledir.....
İkinizede çok çok geçmiş olsuncanım çok saol sana da çok geçmiş olsun bugun biraz daha iyiyim ateşim düştü en azından işe geldim ben de:/ öksürüğüm var artarsa gidicem ben de
Hayırlı Cumalar. Bizler gibi tedavi görerek Gönülden anne baba olmak isteyen bütün kardeşlerimizin evini EVLAT haberleriyle şenlendir Yarabbim. Sen bizler için en hayırlısını bilensin...
Amin cnmHayırlı Cumalar. Bizler gibi tedavi görerek Gönülden anne baba olmak isteyen bütün kardeşlerimizin evini EVLAT haberleriyle şenlendir Yarabbim. Sen bizler için en hayırlısını bilensin...
Can'ım internette vurulduğu günden itibaren 8 güne kadar idrarda görülebildiği yazıyor tabi herkesde farklı Zaman'da vücuttan atılıyor o yüzden idrardan gebelik testi için çatlatma iğnesinden itibaren 8 gün beklemekte fayda var net sonuç için.Kızlar çatlama iğnesinin etkisi kaç günde vücuttan atiliyor
Canım 13 gün oldu iğne olalı. Transferimin 8. Günü bugün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik ciktiCan'ım internette vurulduğu günden itibaren 8 güne kadar idrarda görülebildiği yazıyor tabi herkesde farklı Zaman'da vücuttan atılıyor o yüzden idrardan gebelik testi için çatlatma iğnesinden itibaren 8 gün beklemekte fayda var net sonuç için.
Can'ım üzerinden yeterli Zaman çoktan geçmiş silik çizgi pozitif demekCanım 13 gün oldu iğne olalı. Transferimin 8. Günü bugün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik cikti
. Kan testim perşembe günü ama dayanamayıp ben bugün yaptım. Çok sukur Allahım a hala soktayim inanamiyorum sonuca :))Can'ım üzerinden yeterli Zaman çoktan geçmiş silik çizgi pozitif demekKan testin ne Zaman? İnşAllah kanda da pozitifi göreceksin
Can'ım Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeni kucağınada almanı nasip etsin. Kan testim perşembe günü ama dayanamayıp ben bugün yaptım. Çok sukur Allahım a hala soktayim inanamiyorum sonuca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?