transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım
Kizlaarrr benim bugun cok agrilarim oldu belim agirdi ara sira kasiklarima agri giriyor... Adet agrisi gibi... Çok korkuyorum pazartesi test gunum
. Canım Rabbim rast getirsin benimde çşamba günü bir bekleyiş içinde olan herkesin muradını versin Rabbim hadi inşl güzel haberlerle dönersin

Kızlar merhaba çok ağrım var kasıklarım belim ağrıdan duramıyorum söz verdim kendime test gününden önce yapmıycam dedim 5 embriyo transfer edildi bana allahım inşallah Çarşamba günü mutlu haberi alırım yüm isteyenlerede bizede versin Rabbim çok zor bunu çeken bilir 11 yıldır neler çektim allahım mükafatını versin inşl

Adet ağrısı gibimi canm. Benimde var ara ara cuma test günüm

Evet canım

3 gündür çok şiddetlendi diğer tüp bebeklerimde olmadı böyle bu Sabah'ta midem bulandı iştahım yok heycanlı korku hepsi bir arada
Ben de anlayamıyorm. Göğüslerde şişti ağrıyo. Tam adet öncesi belirtiler. Ümitli oluyorum ama ağrı girince korkudan yok olmadı diyorum. Git geller bitmiyo. Hakkımız da hayırlısı dicez artık şu saatten sonra. İnşallah hepimizin olumlu sonuçlanır

Arkadaslar yarin test gunum nolir dua edin korkuyorum..allahim yardim et.
Bende de surekli kasiklarimda sanci var..goslerim cok hassAs esim ilaclar yapiyor diyor normalmis.. ALLAH HEPİMİZİN YARDİMCİ OLSUN DUALARİMİZ KABUL OLSUN

Bende de surekli kasiklarimda sanci var..goslerim cok hassAs esim ilaclar yapiyor diyor normalmis.. ALLAH HEPİMİZİN YARDİMCİ OLSUN DUALARİMİZ KABUL OLSUN
Rabbim yardimcin olsun inş güzel haber verirsin canim

C
Canım dualarımız seninle inşl müjdeli haberi alırsın kızlar en makbul dua birbirimize haberimiz olmadan yaptığımız duadır inşl inşl Rabbim bizede nasip etsin

Canım naptın inşallah olumludur sonucun haber bekliyoruz

Moral bozmayin bende sali günü transfer yaptirdim şimdi adet ağrilarim var ama dr um olabileceğini söyledi Rabbim herkesin gönlune göre versin
sağol canım. inşallah olumlu sonuç alırız

Arapçası:

Şükür Duası

Okunuşu:

Allahümme mâ esbaha bi min nimetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, lâ şerike leke, fe lekel hamdü ve lekeşşükür.

Not: Akşam okurken (Mâ esbaha) yerine (Mâ emsa) demelidir.

Canım hayırlı olsun diyoruz değilmi çok sevindim bu saate kadar neden yazmadın öldüm meraktan

Canım hayırlı olsun diyoruz değilmi çok sevindim bu saate kadar neden yazmadın öldüm meraktan
Dun ne yaptigimi bilmiyordum canim cok şaşkindim... Deli gibi bi sag bi sola gidiyordum sonuc aksam uzeri verdiler disardaydim tel birdaha hatirlamiyordum... Deger yuksekti 180 dedi sanirim yaridan sonra film koptu bende carsamba bi test daha varmis ondan sonra kesinlesecek insallah... Dua etmeyi birakmadim...hem kendim icin hem burdaki herkes icin dua edecegim.. Namazimi kildim duami ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…