Aminnn canım cumlemize insAllahCan'ım Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeni kucağınada almanı nasip etsin
. Kan testim perşembe günü ama dayanamayıp ben bugün yaptım. Çok sukur Allahım a hala soktayim inanamiyorum sonuca :))
İnsAllah canım Allah razı olsun :)Cok sukur cnm senin adina sevindim insallah sonuna kadr herey guzel gecer... Şukur namazi kil muhakkak..
. Canım Rabbim rast getirsin benimde çşamba günü bir bekleyiş içinde olan herkesin muradını versin Rabbim hadi inşl güzel haberlerle dönersinKizlaarrr benim bugun cok agrilarim oldu belim agirdi ara sira kasiklarima agri giriyor... Adet agrisi gibi... Çok korkuyorum pazartesi test gunum
Adet ağrısı gibimi canm. Benimde var ara ara cuma test günümKızlar merhaba çok ağrım var kasıklarım belim ağrıdan duramıyorum söz verdim kendime test gününden önce yapmıycam dedim 5 embriyo transfer edildi bana allahım inşallah Çarşamba günü mutlu haberi alırım yüm isteyenlerede bizede versin Rabbim çok zor bunu çeken bilir 11 yıldır neler çektim allahım mükafatını versin inşl
3 gündür çok şiddetlendi diğer tüp bebeklerimde olmadı böyle bu Sabah'ta midem bulandı iştahım yok heycanlı korku hepsi bir aradaAdet ağrısı gibimi canm. Benimde var ara ara cuma test günüm
Ben de anlayamıyorm. Göğüslerde şişti ağrıyo. Tam adet öncesi belirtiler. Ümitli oluyorum ama ağrı girince korkudan yok olmadı diyorum. Git geller bitmiyo. Hakkımız da hayırlısı dicez artık şu saatten sonra. İnşallah hepimizin olumlu sonuçlanırEvet canım
3 gündür çok şiddetlendi diğer tüp bebeklerimde olmadı böyle bu Sabah'ta midem bulandı iştahım yok heycanlı korku hepsi bir arada
Rabbim yardimcin olsun inş güzel haber verirsin canimArkadaslar yarin test gunum nolir dua edin korkuyorum..allahim yardim et.
Bende de surekli kasiklarimda sanci var..goslerim cok hassAs esim ilaclar yapiyor diyor normalmis.. ALLAH HEPİMİZİN YARDİMCİ OLSUN DUALARİMİZ KABUL OLSUN
Canım dualarımız seninle inşl müjdeli haberi alırsın kızlar en makbul dua birbirimize haberimiz olmadan yaptığımız duadır inşl inşl Rabbim bizede nasip etsinArkadaslar yarin test gunum nolir dua edin korkuyorum..allahim yardim et.
Bende de surekli kasiklarimda sanci var..goslerim cok hassAs esim ilaclar yapiyor diyor normalmis.. ALLAH HEPİMİZİN YARDİMCİ OLSUN DUALARİMİZ KABUL OLSUN
Canım naptın inşallah olumludur sonucun haber bekliyoruzArkadaslar yarin test gunum nolir dua edin korkuyorum..allahim yardim et.
sağol canım. inşallah olumlu sonuç alırızMoral bozmayin bende sali günü transfer yaptirdim şimdi adet ağrilarim var ama dr um olabileceğini söyledi Rabbim herkesin gönlune göre versin
Canım hayırlı olsun diyoruz değilmi çok sevindim bu saate kadar neden yazmadın öldüm meraktan
. Canım oranın kaç çıktı ayyy çokmsevindim allahım darısı bize inşallah
Dun ne yaptigimi bilmiyordum canim cok şaşkindim... Deli gibi bi sag bi sola gidiyordum sonuc aksam uzeri verdiler disardaydim tel birdaha hatirlamiyordum... Deger yuksekti 180 dedi sanirim yaridan sonra film koptu bende carsamba bi test daha varmis ondan sonra kesinlesecek insallah... Dua etmeyi birakmadim...hem kendim icin hem burdaki herkes icin dua edecegim.. Namazimi kildim duami ettim...Canım hayırlı olsun diyoruz değilmi çok sevindim bu saate kadar neden yazmadın öldüm meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?