transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Rabbim tamamına erdirsin selametle inşl çok sevindim bende yarın sabah gidicem kan vermeye yarın 14. Gün çok heyecanlıyım korkuyorum artık yaşımda ilerledi 37 oldum 11 yıldır caba gayret allahım inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız inşl hayırlı olsun canım dikkat et lütfen

Rabbim yardim etsin dua edicem senin için..seni çok iyi anliyorum duygularını tereddutunu korkunu bol bol dua et

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım, aslında eskiyim ama eski mail adresimin şifresini uzun zamandır girmediğim için tekrar üye oldum. Öncelikle kısaca kendimi anlatayım, bende 2. transferimi yaptırdım, şuan o hepimiz için muallak olan 12 günün içindeyim. İlk transferimde dondurulmuş 2 embriyo transfer edilmişti, çok güzelde tutmuşlardı ve 12. gün kan sonucum 320 idi, keseyi görmeden kanamam başladı ve düşük yaptım maalesef. Şimdi yepyeni umutlarla yeniden başladım ve sizinle paylaşma ihtiyacı duydum. Bu arada bugün 6. günümdü, kısmet inşallah bebişlerim sımsıkı bir şekilde tutunurlar. Sizlerin Rabbim gönüllerinize göre verir, bebeklerimizi en hayırlı ve en doğru zamanda kucağımıza almayı nasip eder güzel Allah'ım, şuan dua etmekten başka elimizden hiçbirşey gelmiyor çok şükür.

Mavi canım hoşgeldin allahım seninde bizimde muradımızı versin inşallah hersey güzel olacak benim başıma gelenleri anlatmaya ne satırlar yeter nede güzüm çok zor binada şükür kucağımıza alınca unuturuz inşl canım yarın test günüm neolur bana dua edin sizde dıalarımdasınız

Hoşbulduk Seda hanım, çok teşekkür ederim Allah razı olsun, dualarına amin diyorum, inşallah yarın o güzel haberi burdan verirsin sende, bizde mutlu oluruz senle beraber, Allah'ım emeklerinizi, dualarınızı boş çıkarmasın, kucağınızı kucaklarımızı doldursun inşallah.

Slm kizlar bende araniza yeni katildim bugun transferimin 10.gunu kan testi yaptirdim 52.2 cikti sizce bu deger nasil iki gun sonra tekrar yaptiricam
Hoşgeldiniz tnzl84 hanım, hayırlı olsun şimdiden, 12. gün ikiye katlarsa on numara beş yıldız :) olur tabi, bence sonucunuz iyi görünüyor, önemli olan ikiye katlaması tabi, umutlu olun hiç bir zaman kaybetmeyin umudunuzu.

Bu arada sizin tutunma sürecindeki belirtileriniz nelerdi seda hanım?
Mavi hanım yarın testim neolduğunu bilmiyorum sonucun hiç test yapmadım söz verdim kendime ama kasık bel ağrısı gögüslerim balon gibi oldu kasıklarımda serimeler oluyor inşl bebişlerim benimledir hergün elimi karnıma koyup bırakmayın beni diye yalvardım Rabb'ime inşl allahım sımsıkı tutunmuşlardır

Slm kizlar bende araniza yeni katildim bugun transferimin 10.gunu kan testi yaptirdim 52.2 cikti sizce bu deger nasil iki gun sonra tekrar yaptiricam
Tenzile hanım hoşgeldiniz bence iyi bir oran 2 gün sonra tekrar yaptırır doktorunuz heycan yapmayın aman ilaçları aksatmayın Rabbim hepimizi sevindirsin inşl

Canım adını bilmiyorum canım diyorum ne belirtin oldu açık net yazarmısım[/QUOTE
Neolur yazsana belirti oldumu olmadımı biraz şu Serp yüreğime sende olanları yaz dem lütfen
sürekli kasık arısı oldu.göğüslerim şişti..göğüsler çok hassaslaşti ben ilk üç gün yattim transferden sonra.. Ağir kaldirmadim..bezelye ve somon baliği yedim bide gida olarak.bide bol bol dua ettim kuran okudum zikir çektim sedacim inşallah yarin müjdeyi verirsin seher benim adim buarada

Kiyamam bende elim göbeğimde gezdim halada oyleyim.. Kalp atişlarini duyana kadar risk altindayim korkuyorum hala henüz net değil inşalah hayirlisi ile guzel sonuçlanır..seda hanim lütfen stres yapma gerçi bende yaptim hatta hastaneye giderken agladim..

Bugun misafirlerim vardi başim kalabalik oyuzden giremedim nete bir türlü kusura bakma seda hanim

Seher hanım aynı bendede aynısı oldu doktorum çok hassas günde 200gr et 2 yumurta bol sıvı al dedi bende elimden kitabı tesbihi bırakmadım namazımı kıldım Rabbim kabul etsin sende stres yapma test gününe kadar nasıl hassas davrandıysan aynını yap ben transferden sonra 3 gün yattım su ana kadar 1 kg bile bişey kaldırmadım inşl yarın hersey güzel olacak

Bugun misafirlerim vardi başim kalabalik oyuzden giremedim nete bir türlü kusura bakma seda hanim[/QUOTE Yok canım olurmu yorma kendini Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşl hayırlı geceler
yok canım olurmu yorma kendini Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…